Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen Érden

Javuló játékkal, de 1-1-es döntetlent játszott az ETO FC Győr az Érdi VSE otthonában.

Döntetlen Érden

Mayer szerezte meg a vezetést a az első 45 perc hajrájában, egy széttördelt, feszült hangulatú mérkőzésen, ahol eldönthette volna az ETO a találkozót. A szünet után kimaradt győri helyzeteket követően felerősödött az Érd és kiegyenlített második kapura lövéséből a 74. percben Csizmadia révén. Az ETO közelebb állt a győzelem megszerzéséhez, azonban a döntetlen igazságos.

Egy perces gyászszünettel kezdődött a találkozó, Verebes Józsefre a Mágusra emlékezett a publikum és a játékosok

Az első félidő rendkívül harcos játékkal és eseménytelenül telt, a hazai csapat kontráival riogatott, de nagyobb helyzet nélkül jutottunk el a hajráig. Sokáig kiegyenlített volt a találkozó, a mezőnyben folyt a játék, jobbára viszont az ETO szervezte a játékot, a hazai csapat kontrákkal operált.

A hazai csapat rendkívül agresszíven letámadott, nem tudtunk a kapuhoz közelebb kerülni sokáig, viszont mi irányítottuk a játékot, a labda is többet volt nálunk.

Ekkor megélénkültek a győri támadások és két kimaradt ETO lehetőség után, melyet Vankó és Mayer hagyott ki ziccerben, végül Mayer mattolta Kertész és megszerezte a vezetés csapatunknak,

A második félidőben sajnos nem tudta az ETO a saját játékát játszani, az Érd támadókat cserélt, aminek eredményeképpen feljavult a győri kapu előtt teljesítményük. A sokadik beívelésük és Csizmadia felsőléces bombája után újra Csizmadia került helyzetbe, egy jobb oldali beadást követően jól érkezett és közeli lövésével az Érd kiegyenlített (1-1).

Ezután már egyik csapat sem tudta megszerezni a győzelmet, pedig voltak itt is ott is lehetőségek. A döntetlen igazságosnak mondható.

Preszeller Tamás: Sajnos folyamatos játék nem tudott kialakulni, mindkét csapat játéka kapkodó volt. Eldönthettük volna szünet előtt, valamint a második félidőben is, de több helyzetünkből csak egyet értékesítettünk. Ismét a kapunkat eltaláló két lövésből gólt szerzett az Érd, amit figyelmetlenség előzött meg, sajnos nagy az ára, itt hagytunk érte két pontot.

Online közvetítésünk ide kattintva olvasható:

ÉRDI VSE-ETO FC GYŐR 1-1 (0-1)

Gólszerzők: Csizmadia (74), illetve Mayer M. (43)

Kiállítva: Szabó B. (90)

Sárgalap: Palásthy (71), Csizmadia (87), Pintér (86), Hegedűs (73), Cserveka (80)

Érdi VSE: Kertész - Honti, Palásthy, Csizmadia, Kóny, Ország, Kelemen, Csiszár, Gyurácz, Pintér, hegedűs

ETO FC Győr: Horváth - Németh M., Nagy , Csató, Köles - Lénárth, Weitner (Szabó B. 77), Imrik - Szabó L., Vankó (Borkai 54), Mayer

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Szombaton az Érd ellen játszunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink