Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

UP eredmények: Vezeti a tabellát az U19

Utánpótlás csapataink az U19 kivételével itthon léptek pályára, az U19 továbbra is a tabella élén, az UP csapatok játékosai közül pedig két játékosnak is sikerült dupláznia.

UP eredmények: Vezeti a tabellát az U19

Illés Akadémia U19 - ETO FC Győr U19 2-2

Kovács - Farkas, Tóth, Szalai, Varga - Demeter (Schillinger), Kelemen, Lénárt (Samodai) - Ködmön, Böcskey, Fekete

Edző: Oross Márton

Gólszerzők: Böcskey, Szalai

Az első félidőben nehezen találtuk meg az ellenszert az agresszívan letámadó ellenféllel szemben, a második félidőben a kiállítást követően győzelmi esélyt szalasztottunk el.

ETO FC Győr U17 - Puskás Akadémia U17 0-1

Gyurákovics (Új) - Krebsz, Németh, Mió (Nagy), Kiliti - Bagó, Kovács, Horváth - Fülöp (Kirják), Baranyai (Zimonyi), Nagy

Edző: Tuifel Péter

Az MTK mérkőzéssel ellentétben ezen a meccsen szervezetten, fegyelmezetten játszottak a fiúk. A keményen játszó Puskás Akadémiának, mindössze egy igazi helyzete volt az első félidőben, egy lefejelt labdából. A mérkőzés második fele aztán egészen szerencsétlenül alakult, hiszen a 80. percben a Puskás Akadémia kegyetlenül kihasználta az ETO hibáját, az eredményen pedig nem is tudtunk már változtatni.

ETO FC Győr U16 - Puskás Akadémia U16 1-4

Pálfi - Krén, Farkas (Kiss), Mocsi, Zeke (Szimhardt) - Múcska, Szánthó B. (Bencz), Jakab - Szánthó R. (Csiba), Kocsis, Ozsváth (Tamás)  

Edző: Varga Antal

Gólszerző: Tamás

Az első félidőben megilletődve léptek pályára a hazaiak, amit az ellenfél kegyetlenül ki is használt, helyzeteit főként indításokból alakította ki. Ugyan nekünk is voltak helyzeteink, de ezek sajnos kimaradtak. A szünetben aztán összekapták magukat a fiúk és harcosabban, aggresszívabban játszottak, aminek meg is lett az eredménye, hiszen mezőnyfölényt, helyzeteket tudtak kialakítani és egy gólt is szereztek.

ETO FC Győr U15 - Bozsik Akadémia U15 6-2

Lovász (Karsai) - Tóth (Tokaji), Varjú, Turi, Kalmár -  Sipőcz (Csizmadia), Radics, Nagy (Balogh) - Vitális (Szamosi), Márton (Szabó), Babayigit K. (László)

Edző: Rozmán László

Gólszerzők: Sipőcz (2), Márton (2), Nagy, Balogh

Jó ritmusban, türelmesen és kombinatívan játszott a csapat az első félidőben, ami fölényes vezetést eredményezett. A folytatásban néh kapkodtak a fiúk, viszont szép gólok születtek.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink