Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Csapatépítő tréning az U15-ös futsalosoknál!

Vidám hangulatú edzéssel zárta felkészülését U15-ös csapatunk a Megyei Döntő előtt.

Csapatépítő tréning az U15-ös futsalosoknál!

Móka és kacagás jellemzete a keddi foglakozást a Tanítóképző tornacsarnokában, hiszen játékosainknak olyan kihívásokkal kellett szembenézniük, melyek nem találhatóak a futsal tananyagában, mégis koncentrációra, gondolkodásra és közös munkára késztette a fiúkat.

,,Cukorkaland, Lufitornádó, Hármasugrás, Szívd fel magad, Villabowling" stb...csak néhány próba, mely elől nem menekülhettek a versenyzők. Volt aki gyorsabban, volt aki lassabban, de végül is minden csapat teljesítette az első  kihívást, melyet a Baseball foci követett.  Az edzés végül egy ,,klasszikus" futsal mérkőzéssel zárult, egy klasszikus 4:4-es eredménnyel!

Büksi Zsolt: ,,- Szerettem volna egy kicsit a csapatot és a játékosokat más oldalukról is megismerni. Közösséget nem nagyon kell építeni, hiszen a srácok évek óta ismerik egymást, akik pedig később csatlakoztak hozzánk, ők is nagyon hamar beillszkedtek közénk. A  mai napon, csakúgy, mint a pályán minden alkalommal, csapatként kellett együttműködni, segíteni kellett egymásnak, ha a helyzet úgy kívánta, s nem utolsó sorban bízni kellett a társakban a játék minden egyes pillanatában. Remek hangulatú kis versengés forrta ki magát az edzés végére, nagyon várja már a csapat a csütörtöki mérkőzéseket!"

Kapcsolódó képek

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink