Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Következnek a Megyei Döntők

Csütörtökön a Győrladaméri Sportcsarnok ad otthont a futsalos U11-13-15 korosztály megyei döntőjének, ahol az ETO fiú futsalosai három korosztályban - az Alapszakaszban nyújtott kiváló teljesítményük után - az országos középdöntőbe jutásért fognak játszani megyénk legjobb csapataival.

Következnek a Megyei Döntők

Először a két elődöntőt játsszák, majd közvetlen utána pedig a harmadik, de inkább az első helyért kell nagyot nyújtani reményeink szerint az ETO fiatal futsalosainak. Egy biztos a megyei Final Four győztese jut csak tovább, ezért óriási tétje van először az elődöntőknek, majd a hőn áhított döntőnek.

Az U11-es és az U13-as korosztályban nagyobb eséllyel juthatunk tovább, mivel két csapatunk is kvalifikálta magát az idei sorozatban. Még az is előfordulhat, – sikeres döntőbe jutáskor – hogy házi döntő fog majd dönteni csütörtökön. Ezekben a korosztályokban a nagypályások és a futsalosok alkotják  a két csapatot.

U11

Az U11-es ETO Futsal ’A’ és ’B’ csapatát  Pál László és Harnisch Ákos készítette fel, akik szerint készen állnak a legkisebbek a megmérettetésre.

Az ’B’ csapat a Jánossomorjával, az ’A’ csapat pedig a Győrújfaluval mérkőzik a döntőbe jutásért.

Pál László: A csütörtöki megyei döntőbe  az U-11-es korosztályból két csapat került be, így megdupláztuk az esélyünket a tovább jutásra.  Az ”ETO B”, mivel első helyen végzett a csoportban a Jánossomorjával kezd, míg az ”ETO A” a  pontveszteség nélkül kvalifikált Győrújfaluval játszik. Az eddigi teljesítményeket figyelembe véve az „ETO A” helyzete a nehezebb. Mivel az első mérkőzés meghatározza a további lehetőségeinket, ezért mind mentálisan, mind fizikálisan felkészültünk rá. Az biztos, hogy minden játékos a pályán a maximumot fogja kiadni magából, de hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül. Sérülés nem akadályozta a felkészülést, így a teljes keret rendelkezésre áll. A mai napi edzésen még rá hangolódunk a mérkőzésre, aztán egy kis pihenő után a győzelem reményében lépünk pályára. Hajrá fiúk, hajrá ETO!

Nyugat-Dunántúli Futsal U11 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

09:00 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja
09:40 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE

10:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
11:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U13

Az U13-asok, ha lehet még jobban teljesítettek az Alapszakaszban, a Rába ETO két futsalos kiválósága Juanra és Mitring Norbert egyengeti a fiúk töretlen fejlődését. Itt a futsalos ’A’-sok nyerték a csoportot, ők a Győrújfaluval, a nagypályás ’B’csapat pedig a Jánossomorját kapta.

Juanra: Az utolsó nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, hogyan tudunk teljesíteni. A döntőben megpróbáljuk megmutatni egész éves munkánk gyümölcsét. Most a legjobb csapatok ellen fogunk játszani, ezért a maximumot kell nyújtanunk, ha azt akarjuk, hogy jól szerepeljünk.

A fiúk rendkívül motiváltak, várják a csütörtöki izgalmas mérkőzéseket és a legjobbjukat szeretnék megmutatni.
Sajnos nem lesz velünk az első kapitányunk, mert megsérült, de sok jó képességű játékosunk van, akik képesek Őt pótolni és jól játszani.

Szeretnénk továbbjutni és ünnepelni a kapitányunkkal, de tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, mert rajtunk kívül mind a 3 riválisunk nagyon jó csapat, és mindent megpróbálnak majd a sikerért megtenni.

Nyugat-Dunántúli Futsal U13 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

12:00 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE
12:40 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja

13:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
14:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U15

Az U15-ös csapat zárja a ladaméri Final Fourt, Büksi Zsolt irányításával, nagy fölénnyel nyerték meg az Alapszakaszt. A Győrújfalu SE ellen elődöntőznek, míg a másik ágon a Haladás meccsel a Barátok Győri FC-vel.  

Büksi Zsolt edző: ,,- A csütörtöki mérkőzések megmutathatják, milyen szinten van csapatjátékunk és milyen pluszt tudnak játékosaink hozzáadni egy-egy meccshez komolyabb téthelyzetben. Míg az alapszakaszban 24 mérkőzésen dőlt el a csoportelsőség, addig a következő körben már nem lehet hibázni, hiszen az a csapat, amelyik veszít, az lemondhat az országos belépőről. Komolyan felkészültünk az előttünk álló összecsapásokra, fizikálisan és taktikailag is megfelelő állapotban vagyunk.  Nagyon jó a hangulat a csapatnál, nincsenek betegeink, vagy sérültjeink, így minden adott a jó teljesítményhez és a megyei győzelemhez!"

Nyugat-Dunántúli Futsal U15 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

15:00 ETO Futsal – Győrújfalu SE
15:50 Haladás – Barátok Győri FC

16:50 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
17:40 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink