Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

U15: Győzelmekkel hangoltak a rájátszásra

Az ETO csoportgyőzelme fölényes volt, 29 pontos előnnyel vívták ki első helyen a rájátszást. Folytatás a megyei Final Fourban nehezebb ellenfelek ellen.

U15: Győzelmekkel hangoltak a rájátszásra

Valamennyi mérkőzését meggyőző fölénnyel nyerte csapatunk, csoportelsőként jutottunk a Megyei Final Four-ba. Nem voltunk egy súlycsoportban ellenfeleinkkel, sikerült jó teljesítménnyel hangolni a március 24-i négyes döntőre.

Büksi Zsolt, edző: ,,Az első akadályt sikerrel vettük, de holnaptól egy új bajnokság kezdődik számunkra. Ismeretlen csapatok ellen kell eredményesen szerepelnünk, ami nem okozhat különösebb nehézséget, ha olyan fegyelmezetten és egységesen fogunk játszani, mint eddig. Büszke vagyok a srácokra, nemcsak a mutatott játék miatt, hanem azért is, mert nagyon jó közösségben, nagyon jó csapatszellemben lehet velük dolgozni edzésről edzésre!"

Eredmények, tabella:

ETO Futsal - Nebuló 14-1
ETO Futsal - Haladás 8-3
ETO Futsal - Bőny 20-0

Kapcsolódó képek

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink