Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U15: Győzelmekkel hangoltak a rájátszásra

Az ETO csoportgyőzelme fölényes volt, 29 pontos előnnyel vívták ki első helyen a rájátszást. Folytatás a megyei Final Fourban nehezebb ellenfelek ellen.

U15: Győzelmekkel hangoltak a rájátszásra

Valamennyi mérkőzését meggyőző fölénnyel nyerte csapatunk, csoportelsőként jutottunk a Megyei Final Four-ba. Nem voltunk egy súlycsoportban ellenfeleinkkel, sikerült jó teljesítménnyel hangolni a március 24-i négyes döntőre.

Büksi Zsolt, edző: ,,Az első akadályt sikerrel vettük, de holnaptól egy új bajnokság kezdődik számunkra. Ismeretlen csapatok ellen kell eredményesen szerepelnünk, ami nem okozhat különösebb nehézséget, ha olyan fegyelmezetten és egységesen fogunk játszani, mint eddig. Büszke vagyok a srácokra, nemcsak a mutatott játék miatt, hanem azért is, mert nagyon jó közösségben, nagyon jó csapatszellemben lehet velük dolgozni edzésről edzésre!"

Eredmények, tabella:

ETO Futsal - Nebuló 14-1
ETO Futsal - Haladás 8-3
ETO Futsal - Bőny 20-0

Kapcsolódó képek

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink