Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

3 UP meccs a Rapid Wien otthonában

Utánpótlás csapataink 3 szoros mérkőzésen küzdöttek meg a Rapid Wien-el a hétvégén.

3 UP meccs a Rapid Wien otthonában

U19 - nemzetközi barátságos mérkőzés

Rapid Wien - ETO FC Győr 1-0

ETO FC GYŐR: Kovács M. – Nagy B. (Farkas B.), Kelemen M., Tóth D., Kozma M. - Koncsag M (Ködmön Z.) (Ferreirinha - Borman), Szalai Á. (Kelemen B.), Demeter N., Courtney Mitchell-Smith (Iván A.), Böcskey Zs. (Samodai Á.), Szilvágyi M. (Fekete T.)

Edző: Oross Márton

Oross Márton: Mi csapatunk dominált az egész mérkőzésen, ami a sok helyzetben és a labdabirtoklási arányban mutatkozott meg. Sajnos az elején egy elkerülhető gólt kaptunk, amit nem tudtunk egalizálni. A szűk pálya ellenére sokszor tudtuk úgy járatni a labdát, hogy üresen tudott belépni a középpályás, vagy a védő a támadásba. Kommunikációs problémából adódott több labdavesztésünk. Az utolsó 20 percben felbillent a pálya a mi javunkra, de sajnos gólt már nem tudtunk szerezni.

U16 - nemzetközi barátságos mérkőzés

Rapid Wien - ETO FC Győr 1-1 (1-1)

ETO FC GYŐR:  Pálfy - Kiss (Krén), Mocsi, Szimhardt (Farkas), Zeke - Kőfalvi (Szánthó R.), Szánthó B., Sipőcz - Csiba, Kocsis (Tamás), Ozsváth (Buzora)

Edző: Varga Antal

Varga Antal: Jól kezdtünk, dominálni tudtunk, sok veszélyes támadást vezettünk elsősorban a bal oldalon, viszont a félidő végére feljött a Rapid, egyenlítettek is. A 2.félidőben teljesen beszorultunk, szinte az egész félidőben nagy erőket kellett mozgosítani h kijöjjünk a szorításból, ellenfelünk nyomás alá helyezte a kapunkat, bár 2-3 nagy helyzetünk így is volt.

U15 - nemzetközi barátságos mérkőzés

Rapid Wien - ETO FC Győr 2-2 (1-2)

ETO FC GYŐR: Ónodi Á. (Lovász Á.) - Tóth P., Csonka B., Turi L., Kalmár O. (Babayigit Kevin) - Vitális Milán (Szamosi T.) (Szabó T.), Radics M. (Gelencsér M.), Nagy Z. - Balogh Á. (Nagy B.) Szentes D., Márton A., László D., (Tokaji D.) 

Edző: Rozmán László

Gólszerzők: Nagy Zalán, Márton Adrián

Rozmán László: A nemzetközi szinten megszokott nagy iramú mérkőzésen kiválóan működött a letámadásunk, az első félidőt pedig végig kézben tartottuk. A második félidőben kissé ránk jött az ellenfél, de csak egy megkérdőjelezhető góllal tudott egyenlíteni.

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink