Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bernd Storck az ETO tehetségközpontban

Új, megyei szinten működő tehetségfejlesztő programot indított a MLSZ, amelynek megyei központjául az ETO Akadámiáját választották.

Bernd Storck az ETO tehetségközpontban

Bernd Storck szövetségi kapitány és Oscar Corrochano, újonnan kinevezett U-18-as szövetségi kapitány, valamint korábbi Bayern München stábtag is részt vett a Győr-Moson-Sopron megyei kiválasztási napon. A mai napon a labdarúgók az MLSZ és az ETO edzői felügyelete alatt labdás, koordinációs és gyorsasági teszteken vettek részt. A legjobbak tagjai lesznek a regionális válogatottnak és kezdetben két hetente, majd minden héten közös edzésen vesznek részt. Az edzéseket megyénkben az ETO Akadémiáján az ETO edzői fogják majd tartani. A programban 12, 13 és 14 éves labdarúgók fognak részt venni, akik május végétől regionális tornákon mérettetthetik meg magukat.

Bernd Storck szövetségi kapitány megismerkedett az ETO edzőivel, megtekintette az ETO Futball & Futsal Kollégiumot, az ETO Stadiont, valamint a két fedett műfüves pályát magába foglaló klubépületet, ahol megállapította, hogy minden infrastrukturális feltétel adott és mindenképpen jó helyre került a megyei tehetségközpont. 

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink