Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Preszeller Tamás mérkőzés utáni nyilatkoza

"Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen nagy számban elkísértek bennünket és remekül buzdították a csapatunkat."

Preszeller Tamás mérkőzés utáni nyilatkoza

Preszeller Tamás:  Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen korábban láttam játszani a Tatabányát és akkor is megállapíthattam, hogy szervezett csapat, amelynek négy-öt kimondottan ügyes játékosa van. Ezúttal kevesebb helyzetünk adódott, mint egy hete Csornán, de a négy lehetőségünkből kettőt belőttünk. Az első és a második félidő végén is tudtunk gólt szerezni, ez azt mutatja, hogy jó erőben van és lelkileg is erős a csapatunk. A felkészülés idején is azt sulykoltam a fiúkba, hogy egy-egy meccset az utolsó pillanatban is meg lehet nyerni és ez most nekik is beigazolódott. Sajnos megint kaptunk gólt, gyakorlatilag az első, kapunkat eltaláló lövésből. Ezenkívül csak egy helyzetük volt a hazaiaknak, akkor viszont Horváth kapus bravúrral hárított. Nagyon örülünk a győzelemnek. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen nagy számban elkísértek bennünket és remekül buzdították a csapatunkat.


Papp Győző – Szeitz Tibor

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Drámai győzelemmel 3. helyen az ETO

Drámai győzelemmel 3. helyen az ETO

A hosszabbításban lőtt góllal nagyon fontos győzelmet szerzett az ETO FC Győr a Tatabánya ellen. A győri gólokat Weitner és Szabó Bence szerezte.

Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

Győzelemmel kezdte a tavaszt az ETO FC Győr. Ennek igen, a sok kihagyott helyzetnek viszont nem örült Preszeller Tamás szakmai igazgató. Szerinte nagyon jó csapat a következő hétvégi ellenfél, a Tatabánya.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink