Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Drámai győzelemmel 3. helyen az ETO

A hosszabbításban lőtt góllal nagyon fontos győzelmet szerzett az ETO FC Győr a Tatabánya ellen. A győri gólokat Weitner és Szabó Bence szerezte.

Drámai győzelemmel 3. helyen az ETO

Az ETO kezdett jobban a Tatabánya elleni mérkőzésen, az első 5 percben mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, majd Mayer Milán fejese kerülte el a kaput. Ezután a mezőnyben folyt a játék több szabálytalansággal, a Tatabánya póbálta tördelni a játékot. Az ETO teljesen megérdemelten szerzett vezetést a hajrában, mezőnyfölénye góllá érett Weitner révén, akinek megpattanó lövése védhetetlenül vágódott a hazai kapuba (0-1).

A szünet után a hazaiak átvették a játék irányítását és egy lesgyanús góllal egyenlítettek az 56. percben Garrido góljával (1-1). A nem túl eseménydús második félidőben rengeteg sárgalapot osztott ki a játékvezető. A 91. percben aztán jött a dráma! Egy tatabányai szögletet után kontrázott az ETO. Szabó Lukács vitte el középen a labdát, odasarkazta Szabó Bencének aki bevágta a győriek győztes gólját (1-2).

Rendkívül fontos győzelemmel idegenben szerezte meg a 3 pontot az ETO labdarúgói, akik legközelebb Csepelen lépnek pályára jövőhét szombaton.

Vasárnapig biztosan a 3. helyen az ETO, hiszen a dorogiak a Ferencváros II. csapata ellen lépnek pályára 14:00-kor, az MTE pedig szabadnapos.

Tatabánya FC – ETO FC Győr 1-2 (0-1)

Tatabányai FC: Remo - Heras, Martinez, Stanisic, Pelagias (Rosa, 46) - Giordano Rocco, Kopunek (Demjén, 83.), Portilla - Giordano Marco, Garrido, Agüero (Szabó, 70.)
Vezetőedző: Giordano Bruno 

ETO FC Győr: Horváth - Köles, Nagy Á., Csató, Németh - Lénárth, Weitner - Szabó Zs. (Szabó B., 63.) - Szabó L., Mayer (Borkai, 85.), Vankó (Németh L., 78.)
Vezetőedző: Preszeller Tamás

Gólszerző(k): Garrido (56.), illetve Weitner (44.), Szabó B. (91.)

Online közvetítésünket itt olvashatod:

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Preszeller Tamás mérkőzés utáni nyilatkoza
Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

Győzelemmel kezdte a tavaszt az ETO FC Győr. Ennek igen, a sok kihagyott helyzetnek viszont nem örült Preszeller Tamás szakmai igazgató. Szerinte nagyon jó csapat a következő hétvégi ellenfél, a Tatabánya.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink