Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

Győzelemmel kezdte a tavaszt az ETO FC Győr. Ennek igen, a sok kihagyott helyzetnek viszont nem örült Preszeller Tamás szakmai igazgató. Szerinte nagyon jó csapat a következő hétvégi ellenfél, a Tatabánya.

Már a Tatabánya az ETO célkeresztjében

A számára fontos három pontot megszerezte a tavaszi bajnoki rajton az ETO: 2–1-re győzött Csornán az NB III Nyugati csoportban.

– Néhány nappal a hétvége után hogyan értékeli a sikert? – kérdeztük Preszeller Tamást, a klub szakmai igazgatóját.

– Nagyon sok helyzetünk volt, de kettő kivételével ezek sajnos ki is maradtak – mondta a szakember. – Éppen ezért ezen a héten a helyzetkihasználásra helyezzük a fő hangsúlyt az edzéseken. A győzelemnek természetesen örülök, de van bennem hiányérzet.

– A bekapott gólról hogyan vélekedik?

– Amatőr gól volt, amelyet nagy védekezési hibák előztek meg. Kezdődött azzal, hogy Németh Márk az alapvonalon beengedte a csornai játékost, belül két hazai érkező volt, de csak az egyiket vették fel a védőink. Ilyeneket jó lenne elkerülni a jövőben.

– Csornán hiányzott a csapatából Illés és Weitner. Mi volt az oka?

– Illés egy nappal a meccs előtt megbetegedett, ezért nem játszott, Weitner pedig öt sárga lapja miatti eltiltását töltötte.

– Szombaton Tatabányára látogatnak. A hazai gárda legutóbbi hat mérkőzését megnyerte. A Sárvár ellen a kezdőcsapatukban csak légiósok játszottak. Hogyan készülnek ellenük?

– Láttam a Sárvár elleni mérkőzésüket, egységes, jó csapat a Tatabánya. Kiválóan játszottak, pedig a legjobbjuk, Agüero eltiltás miatt hiányzott, igaz, például Rocchi is remek. Megnéztem a Mosonmagyaróvár találkozóját is. Róluk szintén csak jót tudok mondani, velük és a Doroggal nagy harcban leszünk a feljutásért.

– Az ETO az utóbbi időszakban kizárólag zöld-feketében játszik. Miért nem a hagyományos zöld-fehérben?

– Az idény előtt megszavaztattuk a szurkolóinkat és ők ezt a színkombinációt választották.

Tatabányai FC - ETO FC Győr

2016.02.20. szombat 14:00, Tatabánya

kisalfold.hu

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink