Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jótékonysági ergométeres versenyen az ETO

A Méhecske Alapítvány nyolcadik alkalommal rendezett ergométer versenyt az Árkádban a fogyatékkal élők megsegítésére, melyen az ETO Futball & Futsal klub is részt vett.

Jótékonysági ergométeres versenyen az ETO

Ezeken a sporteseményeken évről évre nő a résztvevők száma, amihez az is hozzájárult, hogy példaképek, profi sportolók is gyakori vendégek a megmérettetéseken. A résztvevőket Radnóti Ákos alpolgármester és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő köszöntötte, majd a győri élsportolók próbálhatták ki az evezős gépeket.

A Győri Úszó SE csapatát több olimpikon képviselte, közülük Jakabos Zsuzsanna vállalta, hogy versenytempóban összeméri tudását az ETO labdarúgóival, a Gladiátor ökölvívóival, és a mosonmagyaróvári kézilabdázókkal.

-Jó érzés, hogy tudunk segíteni az alapítványnak azzal, hogy itt vagyunk. Nagyszerű hangulatban zajlik a verseny, és bár nem a győzelem a legfontosabb, örülök, hogy nem vallottam szégyent az ergométerrel. Mi bemelegítésre használjuk ezt a gépeket, nem kedvelem igazán, de most örömmel vállaltam a feladatot – mondta a riói olimpiára készülő úszó.

Az ETO FC labdarúgó csapatát játékosok, és a klub menedzsmentje képviselte. Korsós György klubmenedzser is vállalkozott a versenyre.
-A klub eddig is kiemelten foglakozott a társadalmi szerepvállalással, és ez így lesz a jövőben is. Megjelenésünkkel, valamint anyagi támogatással próbálunk segíteni a fogyatékkal élő sportolóknak 
Pákolicz Dávid sokáig sérült volt, de nemsokára visszatérhet a pályára. Az ETO középpályása alaposan odatette magát a saját futamában, és el is fáradt.
-A jótékonysági rendezvényekre mindig szívesen megyek, és annak sincs akadálya, hogy kipróbáljunk számomra új dolgokat. Nem volt könnyű bemelegítés nélkül teljes tempóban húzni, elfáradtam a végére.

Darmos József a Gladiátor profi ökölvívója fontos meccs előtt áll, kemény edzéseken van túl, és a fogyasztás is megviseli.
-A felkészülés ezen szakaszában megterhelő volt az ergométeres próba, de a hangulat magával ragadott. Örülök, hogy itt lehettünk csapattársaimmal.

Az ötszáz méteres futam után a profi sportolók elmondták, komoly erőpróbán vannak túl, és elismerésüket fejezték ki a fiataloknak, akik a különböző nehézségeik ellenére ilyen kemény sportban tudnak helytállni.

szerző: Nagy Roland

fotók: Marcali Gábor

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink