Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Küzdelmes mérkőzésen győzött az ETO Csornán

Köles öt perc után megszerezte a vezetést, amit Szabó T. kiegyenlített. Ezután hatalmas küzdelem kezdődött a bajnoki pontokért. A hősiesen küzdő Csorna a 75. percig bírta a győri nyomást, ekkor a csereként beállt Szabó Bence eldöntötte a megyei rangadót.

Küzdelmes mérkőzésen győzött az ETO Csornán

Hamar megszerezte a vezetést a Győr, Szabó Lukasz bal oldali szabadrúgását követően Köles kapásból jól eltalálta a játékszert és nagy gólt ragasztott a Csorna kapujába (0-1).

Egyenlített a Csorna a 17. percben! Czanik jobb oldali beadást követően Szabó Tiborhoz került a labda, amit a bal alsóba vágott. A győri hálóőr még bele tudott érni, de a góltól nem tudta megmenteni csapatát (1-1).

A félidő derekáig nagyot küzdöttek egymással a felek. Az ETO is csak kontrákból tudott helyzeteket kialakítani. Vankó tálalt Mayer elé, aki a kapu mellé lőtt. Ezután a győri együttes át tudta venni a mérkőzés irányítását. Ezekben a percekben többször is sikerül a hazai kapuig jutniuk, de a befejezés rendre nem sikerült, így 1-1-el fordultak a csapatok, többnyire kiegyenlített játékot láthatunk, győri helyzetekkel és pontatlan befejezésekkel.

A szünet után nagy offenzívát indított az ETO a győzelem megszerzéséért, szinte a kapujuk elé szögezték a hazaiakat, de a 75. percig várni kellett a győztes gólra. A csereként beállt Szabó Bencével felgyorsult a vendégek támadójátéka és a sokadik kihagyott helyzet után, megérdemelten újra megszerezte a vezetést az ETO. Szabó Lukas baloldalon alapvonalig cselezett, onnan beadta a labdát, amit a csereként beállt Szabó Bence a hálóba vágott (1-2).

A gól érdekes módon nem a Győrnek adott lendületet, sokat hibáztak a játékosok, de a Csorna nem élt a lehetőségekkel, igaz megfogyatkoztak a végére, mivel Fehér sérülés miatt cserére szorult, majd Szabó Zs. buktatása miatt Hajdárt kiállította a játékvezető.

Az ETO egygólos győzelmet aratott a nagyot küzdő Csornával szemben. Ez a győzelem azonban megérdemelt volt, de kisebb szerencsével a Csorna megszerezhette volna az egyik pontot.

Hannich Péter (Csornai SE vezetőedzője): Ez a mérkőzés alapot adhat a céljaink érdekében, a végére elfogytunk, emellett három meghatározó játékosunk különböző okok miatt nem tudott játszani. Gratuláltam a csapatnak a mérkőzés végén, az alapvető hibákból kaptuk az ETO ellen mindkét gólunkat. Pontosan olyan szituációkból, amire felkészültünk, sajnos tanulnunk kell még ezt a dolgot. Alacsonyabb osztályból érkezett játékosok vannak a csapatunkban, akiknek rutint kell még szerezni, hogy később eredményesebbek lehessünk. Tanulunk és készülünk tovább, én azt gondolom, egy hónap múlva rendben leszünk.

Preszeller Tamás (ETO FC Győr vezetőedzője): Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Hannich Péter garancia arra, hogy csapatai mindig nagy küzdőek, és soha egyetlen pillanatig nem adják fel a mérkőzést.  Szerencsére volt két olyan szituáció, amit jól oldottunk meg, a nagyon sok rossz mellett, de jelen pillanatban a három pont megszerzése volt a legfontosabb.

Online közvetítésünk itt olvasható:

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Folytatódik a bajnokság, szombaton Csornán kezd az ETO
A Csorna kérésére szombaton kezdjük a tavaszt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink