Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság, szombaton Csornán kezd az ETO

Szombaton 14:00-kor a Csorna együtteséhez látogatunk és kezdjük meg a feljutásért folytatott tavaszi hadjáratot.

Folytatódik a bajnokság, szombaton Csornán kezd az ETO

A tabella utolsó helyén szerénykedő Csorna két ETO kölcsönjátékossal erősítette meg keretét a télen, hiszen Kerékgyártó Dávid és Dávid Ferenc a tavasszal kölcsönben szerepel a klubnál. Kerékgyártó már be is talált újdonsült klubjában, amikoris a Csorna 3-0-ra verte a 15. helyezett Sárvárt. A kispadon is történt változás, januártól ugyanis a korábbi ETO kiválóság, Hannich Péter irányítja a csornaiakat.

A két csapat augusztusban az első fordulóban találkozott egymással, akkor az ETO sima mérkőzésen 3-0-s győzelmet aratott. Reméljük holnap hasonló sikereknek örülhetünk és rengeteg győri szurkoló kíséri majd a csapatot.

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

Preszeller Tamás (ETO FC Győr vezetőedzője): Már épp ideje, hogy elkezdődik a bajnokág, hosszúra sikeredett a felkészülés. Amit elterveztünk, azt sikerült elvégezni, tulajdonképpen három győzelem, két döntetlen és egy vereség a felkészülési mérkőzéseken, ami nem volt rossz. A Csornai SE ellen úgy érzem megfelelően felkészültünk. Egy nagyon jó, megújult csapat ellen kezdünk, több új játékossal erősítettek, de a győzelem reményében megyünk Csornára!

Hannich Péter (a Csornai SE vezetőedzője): Elkezdődik a bajnokság, nem túl hosszúra sikeredett a felkészülési időszak. Egy héttel a bajnokság kezdete előtt állt össze az a keret, jelen pillanatilag csak egy két formációt tudtunk gyakorolni. Maximálisan tiszteljük az ellenfelet, de a célunk mindenképpen, hogy a bajnokság kezdetétől pontot és pontokat szerezzünk, ami feljogosít később minket arra, hogy a véghajrában ne legyenek kiesési gondjaink.

Hétvégére még több sebtől vérzünk, a jó formában lévő Serfőző eltiltás, Kerékgyártó a két klub közötti megállapodás miatt nem játszhatnak. Mellettük Babics és Véghelyi kisebb sérüléssel bajlódik játékuk kérdéses.

Az ETO FC Győr ellen három cserével tudunk kezdeni emiatt, de mindent megteszünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokság végén az egyik feljutó helyen az ETO neve szerepel majd. Természetesen nincs veszíteni valónk, és mint minden sportember, így mi is a győzelem reményében lépünk pályára.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink