Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság, szombaton Csornán kezd az ETO

Szombaton 14:00-kor a Csorna együtteséhez látogatunk és kezdjük meg a feljutásért folytatott tavaszi hadjáratot.

Folytatódik a bajnokság, szombaton Csornán kezd az ETO

A tabella utolsó helyén szerénykedő Csorna két ETO kölcsönjátékossal erősítette meg keretét a télen, hiszen Kerékgyártó Dávid és Dávid Ferenc a tavasszal kölcsönben szerepel a klubnál. Kerékgyártó már be is talált újdonsült klubjában, amikoris a Csorna 3-0-ra verte a 15. helyezett Sárvárt. A kispadon is történt változás, januártól ugyanis a korábbi ETO kiválóság, Hannich Péter irányítja a csornaiakat.

A két csapat augusztusban az első fordulóban találkozott egymással, akkor az ETO sima mérkőzésen 3-0-s győzelmet aratott. Reméljük holnap hasonló sikereknek örülhetünk és rengeteg győri szurkoló kíséri majd a csapatot.

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

Preszeller Tamás (ETO FC Győr vezetőedzője): Már épp ideje, hogy elkezdődik a bajnokág, hosszúra sikeredett a felkészülés. Amit elterveztünk, azt sikerült elvégezni, tulajdonképpen három győzelem, két döntetlen és egy vereség a felkészülési mérkőzéseken, ami nem volt rossz. A Csornai SE ellen úgy érzem megfelelően felkészültünk. Egy nagyon jó, megújult csapat ellen kezdünk, több új játékossal erősítettek, de a győzelem reményében megyünk Csornára!

Hannich Péter (a Csornai SE vezetőedzője): Elkezdődik a bajnokság, nem túl hosszúra sikeredett a felkészülési időszak. Egy héttel a bajnokság kezdete előtt állt össze az a keret, jelen pillanatilag csak egy két formációt tudtunk gyakorolni. Maximálisan tiszteljük az ellenfelet, de a célunk mindenképpen, hogy a bajnokság kezdetétől pontot és pontokat szerezzünk, ami feljogosít később minket arra, hogy a véghajrában ne legyenek kiesési gondjaink.

Hétvégére még több sebtől vérzünk, a jó formában lévő Serfőző eltiltás, Kerékgyártó a két klub közötti megállapodás miatt nem játszhatnak. Mellettük Babics és Véghelyi kisebb sérüléssel bajlódik játékuk kérdéses.

Az ETO FC Győr ellen három cserével tudunk kezdeni emiatt, de mindent megteszünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokság végén az egyik feljutó helyen az ETO neve szerepel majd. Természetesen nincs veszíteni valónk, és mint minden sportember, így mi is a győzelem reményében lépünk pályára.

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink