Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagyító alatt: Mayer Milán

Kimagasló formában az ETO FC támadója. Amellett hogy a csapat házi gólkirálya, az NB III-as góllövő listáját is vezeti a maga 11 találatával. A Vele készült interjút olvashatjátok.

Nagyító alatt: Mayer Milán

A felkészülés sem indult rosszul a csatár számára, ugyanis a télen rendezett mérkőzések mindegyikén szól találat a neve mellett. A hétvégén pedig ismét az ő góljával sikerült bravúros döntetlent elérni a Dunaszerdahely otthonában. Ennek kapcsán kerestük fel Milánt és faggattuk az itt töltött éveiről, az őszi szereplésről és nem utolsó sorban a jelenlegi csapatról.

Az ötödik helyről várhatjátok a folytatást, hogy tekintenél vissza az őszi szezonra?
- Az őszi szezon nagyon jól indult, hiszen sokáig nem találtunk legyőzőre és vezettük az NBIII Nyugati csoportját. Aztán volt egy kis törés, jöttek a vereségek. Ezért nem is vagyok elégedett.  Tavasszal dupla erővel vágunk neki a szezonnak.

Mint tudjuk, a Mayer család többi tagjától sem áll messze a labdarúgás, míg öcséd az ETO utánpótlásában nevelkedik, addig bátyád szintén a III. ligában rúgja a bőrt.  Ha jól emlékszem az őszi szezonban az összecsapás sem maradt el, mikor a bajnokság 5. fordulójában a Balatonfüredet fogadtátok. Hogy éltétek meg a párharcot? A helyszínen szurkolt a család?
- Az egész család kint volt a meccsen, de szurkolni szerintem csak azért szurkoltak, hogy egyszerre a pályán legyünk. Márk csereként állt be a második félidőbe és mivel belső védő, így többször is találkoztunk és összecsaptunk a mérkőzés folyamán. A pályán mindketten ugyanolyan kemények voltunk, mintha bárki más lenne ott, de aztán a lefújás után azért belefért egy kis beszélgetés az öltöző folyósón.

Régóta öregbíted már a klub hírnevét, a gimnáziumi éveket is az akadémián töltötted és bátran mondhatjuk, hogy mára a felnőtt csapat egyik oszlopos tagjává váltál. Mit jelent számodra az ETO? Milyen itt futballozni?
- Az ETO számomra már a második otthon! Hatodik évemet kezdtem meg itt és nagyon jól érzem magam. Sok szép emlék gyűlt össze ez idő alatt. Itt lettem utánpótlás válogatott és itt mutatkozhattam be az első osztályban is. Emellett rengeteg olyan dologra is szívesen gondolok, ami a pályán kívül történt.

Kívülről nézve mindig vidám hangulatban telnek az edzések. Milyen most az összhang a társak között, kivel a legjobb a kapcsolatod?
- A csapat nagy része együtt nőtt fel és nagyon jó viszonyt ápolunk egymással. A szabadidőnket is gyakran együtt töltjük amellett, hogy a hét minden napján találkozunk az edzéseken. Azt hiszem elmondhatom, hogy mindenkivel jóban vagyok, ám ha mégis ki kellene emelnem valakit akkor Pongrácz Viktort lenne az.

11 találatot sikerült elérned az őszi szezonban és reméljük tavasszal is folytatod a gólgyártást. Milyen érzést vált ki belőled, hogy a lista élén állsz?
- Számomra most nem az egyéni célok a fontosak. Persze jó úgy ránézni a góllövőlistára, hogy én vezetem, de sokkal fontosabb céljaink vannak csapat szinten.

Ehhez kívánunk nektek további sok sikert és szép eredményeket!

Mészár Krisztina

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink