Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nem sikerült a főpróba, jó lesz az előadás

Utolsó felkészülési mérkőzésén az ETO FC Győr két gólos vereséget szenvedett a szlovák Trnava II. együttesétől.

Nem sikerült a főpróba, jó lesz az előadás

ETO FC Győr-TRNAVA II. 1-3 (0-3)

Gólszerzők: Szabó B. (48), illetve O. Janso (24), Medgyes (42), Gojkovic (45+2)

ETO FC Győr: Horváth – Köles (Kelemen), Nagy Á., Csató M. (Kozma), Borkai (Németh M.) - Lénárt, Pongrácz (Imrik) - Szabó Zs. (Szabó B.) - Illés, Mayer (Weitner), Vankó 

Trnava II: Strapák – Pavlovcik, Castulin, Yusuf, Janso, Coccia, Gojkovic, Deket, Medgyes, Balis, Koukane

A felkészülési időszakban most először tudott füves pályán játszani az ETO, eddig az összes edzést és mérkőzést műfüvön játszották. Az ebből is adódó bizonytalanságokat a szívósan és keményen védekező Trnava kihasználta és kontráival három gólos előnyre tett szert már az első félidőben. A 24. percben kimaradt győri helyzet utáni kontrából Janso szerezte meg a vezetést a Trnava csapatának (0-1), majd az egyre többet veszélyeztető Medgyes tört be a győri 16-os területére és egy csel után Horváth mellett a bal alsó sarokba lőtt (0-2). Az első félidő utolsó percében formás szlovák támadás végén Gojkovic talált be ziccerből, a meginduló Medgyes passzolt pontosan (0-3).

A folytatásban összeszedte magát a győri társulat és támadóbb felfogásban kezdett játszani. A szünetben beállított Szabó Bence kozmetikázott az eredményen a 48. percben, amikor Németh Márk beadását közelről vágta a szlovák kapuba (1-3). A feszült, és durvaságoktól sem mentes találkozón – ahol rengeteg sárgalapot osztott ki a játékvezető, és a Jaroslav Repa-t ki is állította – borzasztóan keményen védekeztek a vendégek. A szünet után az ETO hiába volt fölényben, nem tudott visszajönni a meccsbe, pedig volt több lehetősége a szlovák kapu előtt,

A csereként beállt vendég kapus Vantruba kapuját már nem tudták a meccs végéig bevenni Weitnerék, mivel a 10 emberre fogyatkozó Trnava jól szűrte meg az ETO támadásait. Végül egyik csapat sem fejezte be a találkozót 11 emberrel, hiszen Németh Márk kisebb sérülés miatt el kellett, hogy hagyja a pályát.

Preszeller Tamás: Az ellenfél a fűhöz jobban tudott alkalmazkodni, nekünk most sikerült először gyepre menni. Nagyon jó ellenfél ellen maradtunk alul, ami hibát el lehetett követni, azt ma el is követtük. Azon dolgozunk, hogy a bajnokikra ezeket a hibákat ki tudjuk javítani, Végül a felkészülési mérkőzések közül egyedül ez a meccs lóg csak ki, eddig jól játszottunk, szép támadásokat, gólokat szerezve. A mai nap rengeteg technikai hibája sajnos meggátolt minket a jó folytatásban.

Szurkolóink legközelebb február 9.-én kedden 18:00-kor az ETO Hotelben szurkolói ankét keretében találkozhatnak a csapat játékosaival és a szakmai stábbal. A helyszínen bejelentjük új igazolásainkat, akik be is mutatkoznak és kérdésekre is lesz lehetőség.

Az ETO FC Győr következő mérkőzése már a Csorna elleni bajnoki találkozó lesz idegenben, amit jövő szombaton, február 13.-án 14:00-kor rendeznek.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Szurkolói ankét kedden az ETO Hotelben

Szurkolói ankét kedden az ETO Hotelben

Szurkolói ankétot tart kedden 18:00-kor az ETO Hotelben az ETO FC Győr. A helyszínen bejelentjük új igazolásainkat, akik be is mutatkoznak, illetve kérdésekre is lesz lehetőség. Várunk minden érdeklődőt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink