Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Főpróba a bajnoki rajt előtt

Szombaton 11:00-kor utolsó felkészülési mérkőzésünket játszuk a szlovák másodosztálybeli Trnava II.-vel.

Főpróba a bajnoki rajt előtt

A Trnava II. a szlovák másodosztályban az utolsó helyen szerepel, egy osztályban a Slovan Bratislava II.-vel, aki ellen 3-3-as döntetlent játszottuk januárban. A nagyszombatiak 5 felkészülési mérkőzésen 3 győzelmet arattak két döntetlen mellett, összecsaptak a dunaszerdahelyi II. csapattal is akik ellen 4-1-re tudtak nyerni. 

A csapatunkban Nagy Bálint, Vörösbaranyi Armand, Pákolicz Dávid sérüléssel bajlódnak, Kovács Ádám és Demjén Gábor pedig távozott a klubbtól. Pályára léphet azonban januári igazolásunk Imrik László és próbajátékosaink, Lénárt Tamás és Szabó Lukács is bevethető.

A szlovák csapatban szerepel az ETO FC Győr nevelése, a nyáron távozó Medgyes Sinan aki a felkészülési mérkőzéseken rendkívül jól szerepelt a Trnava II. csapatában. 5 mérkőzésen 6 gólt szerzett és csak egy találkozón nem sikerült betalálnia.

ETO FC Győr - Trnava II.

2016. február 6., 11:00, Győr, ETO edzőpálya

Ez lesz az utolsó felkészülési mérkőzés a Csorna elleni bajnoki rajt előtt, amely a Csorna kérésére szombatra került:

Csorna SE - ETO FC Győr

2016. február 13., 14:00, Csorna

Kapcsolódó képek

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink