Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Fájó vereség

Egy gólos vereséget szenvedett az ETO U20 a jól felkészült Haladás ellen. Hiába próbálta az ETO a hajrában az egyik pontot megmenteni, sajnos nem sikerült.

Fájó vereség

Egy gól nélküli lüktető játék és nagyszerű kapusteljesítményekkel teli első félidő után, elkerülhető gólokat kapott az U20, majd a hősiesen védekező jól felkészült vendégek elleni dekoncentrált támadás befejezés sajnos vereséggel végződött. Ugyan egy gólra csökkenteni tudták Jakaticsék a különbséget, ráadásul a hajrában kiállították a Haladás egyik játékosát is, de a vége végül 1-2 lett. Az U20-sok saját magukat verték meg, szomorú, hogy egy igen fájó vereséggel zárult a mérkőzés, amin az ETO legalább az egyik pontot megérdemelte volna.

Hiába húztak a hajrában 21-re lapot a győriek, nem sikerült megmenteni az egyik pontot, pedig a meccsben benne volt a lehetőség még a győzelem megszerzésére is.

Máté Szilárd: Egy fizikálisan jól felkészített, felettébb motivált Szombathely ellen találtuk szemben magunkat, akik valószínűleg sportszerűbben hangoltak pénteken, mint nálunk néhány játékos. Sajnos így hiába készülünk fel, mert fáradtan, dekoncentráltan csak ez a teljesítmény jön át. Így megnehezítjük a saját dolgunkat. Mindezek ellenére egy pontrúgás és egy kapu előtti figyelmetlenségből tudott ellenfelünk betalálni. 40 perc alatt 2 gólt kapni nem szégyen, a helyzetkihasználásunkról viszont mindent elárul az 1 rúgott gól, pedig rengeteg szépen kidolgozott helyzetünk, formás akciónk volt, de mindig odaért egy ellenfél láb a befejezésnél, vagy mi hoztunk rossz döntést az előbb említett okok miatt. Emberelőnyeinkből sem sikerült gólt szerezni, pedig reális esélyeink voltak. Csalódott vagyok mind a végeredmény és amatőr hozzáállásunk miatt, hiszen sokkal több volt ebben a mérkőzésben. Így most a hátralévő 9 mérkőzésen kell bebizonyítani, hogy ez csak egy botlás volt és tudunk mi nem csak jó meccset játszani, hanem profi hozzáállással megnyerni csatákat is. Jövő héten az Aramis ellen itthon megmutathatják a srácok, hogy mit is tudnak valójában.

Kapcsolódó képek

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink