Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ismét FC Ingolstadt tábor az ETO-nál!

Az ETO Parkban június 20–24. között bajor focitábort rendez 2003 és 2010 között született fiúk és lányok számára a német elsőosztályú FC Ingolstadt 04 futballiskolája, az Audi Schanzer.

Ismét FC Ingolstadt tábor az ETO-nál!

A német Bundesliga csapat FC Ingolstadt 04 fociiskolája által szervezett focitábor nagyon népszerű. Az idei a második alkalom amikor az ötnapos nyári programnak az ETO FC Győr akadémiája ad otthont. A jelentkezők lehetnek kezdő, de akár igazolt labdarúgók is. A gyerekeknek délelőttől kora délutánig ígérnek professzionális edzéseket a szervezők, amelyeket a Bundesliga csapat edzői fognak tartani az FC Ingolstadt edzéstervei alapján.

Az előző évi táborban összesen 48 gyerek vett részt a napi két edzésen, melyet számos egyéb program is színesített. Meglátogatta a gyerekeket többek között Mervó Bence, Kalmár Zsolt és Koltai Tamás, emellett az ifjú futballistapalánták a stadionban egy fotózáson is szerepeltek.

Érdeklődni a 30/731-3404 vagy 30/916-9878-as telefonszámon Sebastian Csatárinál lehet (magyar és német nyelven).

Jelentkezni az alábbi linken lehet: Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2016. május 15.

Előző évi FC Ingolstadt tábor


További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink