Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Elsőosztályú ellenfél szombaton: Dunaszerdahely

Az utolsó előtti felkészülési mérkőzésünkön a Szlovák elsőosztályban ötödik Dunaszerdahely csapatával játszunk idegenben.

Elsőosztályú ellenfél szombaton: Dunaszerdahely

A DAC 1904 Dunaszerdahely labdarúgó-csapata, egyike Szlovákia legnagyobb múltú klubjainak. A csapat az elsővonalban nem sokkal van lemaradva az Euópa ligát érő 3. helytől. Két gólérzékeny csatáruk a 9 gólos Szarka Ákos és a 7 gólos Erik Pačinda.

A DAC játékoskerete

Idén a klub eddig 4 felkészülési mérkőzést játszott a Neusiedl, Dunaszerdahely II., Slovan Bratislava B és a Somorja csapata ellen. Ezek alatt 15 gólt szerzett és mindössze 3 gólt kapott. A két harmadosztályú csapat ellen több gólos, magabiztos győzelem, a két másodosztályú ellenféllel pedig egy győzelem és egy "iksz". Most egy elsőosztályú ellenféllel szemben mérhetjük össze tudásunkat.

A mérkőzést Dunaszerdahelyen játszák, ez 40 kilóméterre és 43 percre található Győrtől. Jelenleg úgy néz ki, hogy a stadion melletti műfüves pályán, de időjárástól függően előfordulhat, hogy a stadionban játszanak a fiúk.

Felkészülési mérkőzés

DAC 1904 Dunaszerdahely - ETO FC Győr

2016. január 30. Dunaszerdahely, 11:00

 

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink