Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Elsőosztályú ellenfél szombaton: Dunaszerdahely

Az utolsó előtti felkészülési mérkőzésünkön a Szlovák elsőosztályban ötödik Dunaszerdahely csapatával játszunk idegenben.

Elsőosztályú ellenfél szombaton: Dunaszerdahely

A DAC 1904 Dunaszerdahely labdarúgó-csapata, egyike Szlovákia legnagyobb múltú klubjainak. A csapat az elsővonalban nem sokkal van lemaradva az Euópa ligát érő 3. helytől. Két gólérzékeny csatáruk a 9 gólos Szarka Ákos és a 7 gólos Erik Pačinda.

A DAC játékoskerete

Idén a klub eddig 4 felkészülési mérkőzést játszott a Neusiedl, Dunaszerdahely II., Slovan Bratislava B és a Somorja csapata ellen. Ezek alatt 15 gólt szerzett és mindössze 3 gólt kapott. A két harmadosztályú csapat ellen több gólos, magabiztos győzelem, a két másodosztályú ellenféllel pedig egy győzelem és egy "iksz". Most egy elsőosztályú ellenféllel szemben mérhetjük össze tudásunkat.

A mérkőzést Dunaszerdahelyen játszák, ez 40 kilóméterre és 43 percre található Győrtől. Jelenleg úgy néz ki, hogy a stadion melletti műfüves pályán, de időjárástól függően előfordulhat, hogy a stadionban játszanak a fiúk.

Felkészülési mérkőzés

DAC 1904 Dunaszerdahely - ETO FC Győr

2016. január 30. Dunaszerdahely, 11:00

 

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink