Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szülők figyelem! Kérjük mindenki a szülői parkolót használja!

Megkérjük a szülőket, hogy a Nagysándor József utca felöli vendég bejárónál kijelölt szülői parkolónál tegyék le autójukat. Hétfőtől óránként rendőri ellenőrzés várható az Audi Aréna felöli sorompónál.

Szülők figyelem! Kérjük mindenki a szülői parkolót használja!

Az Audi Aréna felöli sorompónál a rendőrség a továbbiakban nem lesz olyan elnéző, ezért arra kérjük a szülőket, hogy a Nagysándor József utca felöli vendég bejárónál kijelölt szülői parkolónál tegyék le autójukat. Így mostantól 70 parkolóhelyből választhatnak közvetlenül a pálya, a büfé és a klubépület mellett. Szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogy a további korlátozások elkerülése végett, ne próbáljanak a kijelölt területnél beljebb jönni és a kordonokat elmozdítani.

Szülői parkoló nyitvatartás:

Hétköznap: 14:00 - 20:00

Hétvége: Utánpótlás mérkőzések idején

Az elsőcsapat mérkőzései során a szülői parkoló használatára nincs lehetőség.

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink