Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Egy nap kétszer nyertünk a Trnava ellen

Az U-12 és U-14-es utánpótláscsapataink Szlovákiában is öregbítik az ETO hírnevét.

Egy nap kétszer nyertünk a Trnava ellen

Spartak Trnava - ETO FC Győr 3 - 5 (0-3) | U-14 | Helyszín, időpont: Tranava, 2016-01-23 14:00 

A kései érkezés és a szakadó hóesésben a csapat az első tíz percben még kereste önmagát, a játék nem volt folyamatos és sok volt a technikai átadási hiba, viszont ezek egy része a csúszós havas pálya miatt, egy része az ellenfél agresszív letámadás miatt történt. Az ellenfél magas, jó felépítésű játékosai is focizni akartak, nem rugdalták el a labdát. Ahogy az ETO-s fiúk is bemelegedtek egyre magabiztosabban birtokolták a labdát, szép támadásokat tudtak vezetni. Az ellenfél labdakihozatalait jól támadták le és sok labdát is szereztek. A forgatások még lassúak voltak, de a sok helyzetből hármat kihasználtak. A második félidő elején inkább a Trnava csapata dominált, többet birtokolták a labdát, helyzetet nem nagyon tudtak kialakítani. Ebben a periódusban az ETO csapata inkább kontrákra játszott.

ETO FC Győr: Ruisz Barnabás (Mittnach Szabolcs) - Tóth Milán László, Molnár Máté, Kalla Marcell (Orosz Adrián), Tamás Kornél (Babaygit Milán) - Szecsődi Gergely (Bagó Bálint), Ominger Gergő, Volter Patrik (Rátonyi Soma) - Lázár Zsombor, Kalmár Benedek (Farkas Balázs), Kormos Dávid

Gól: Tóth Milán László (1), Kalmár Benedek (2), Volter Patrik (1), Rátonyi Soma (1) | Gólpassz: Ominger Gergő (1), Kalmár Benedek (2), Volter Patrik (1) 

Spartak Trnava- ETO FC Győr 1:5 | U-12 | Helyszín, időpont: Trnava, 2016-01-23 16:00

Havas pályán ötletes gyors játékkal nyert az ETO FC Győr U-12-es csapata is.

ETO FC Győr: Szekeres Enzó, Bognár Bence, Tullner Péter Gábor, Deákovits Richárd - Óvári Balázs (Tóth Rajmund), Domján Donát (Fehér Dávid) - Tarcsi Róbert (Molnár Kevin), Bogdányi Tamás, Kozári Norbert (Vajda Márk)

Gól: Domján Donát (1), Molnár Kevin (2), Bogdányi Tamás (1) | Gólpassz: Kozári Norbert (1), Molnár Kevin (1), Tarcsi Róbert (1), Fehér Dávid (1) 

Kapcsolódó hírek

U-11-es ezüstérem az Üstökös Kupán

U-11-es ezüstérem az Üstökös Kupán

A 2004-es korosztálynak megrendezett Üstökös FC Farsang tornáján az ETO FC Győr 2005-ös korosztálya a 2. helyen vègzett. A döntőben a Veszprèm 2004-es csapata büntetőkkel jobbnak bizonyult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink