Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A klub szoros kapcsolatot ápol a Fluminense csapatával, így számos brazíl labdarúgó játékára is számíthatunk.

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A Neusiedl, a DAC II. és a Slovan B után most ismét egy külföldi csapat következik az ETO felkészülésében. A szerdai ellenfél a szlovák harmadosztályban szereplő Somorja lesz. A csapat jelenleg a második helyen áll, 3 ponttal lemaradva az elsőtől. Egy osztályban szerepel egyébként a korábbi ellenfelünkkel a DAC II. csapatával, akiktől novemberben 1-0-s vereséget szenvedtek.

Felső sor: Attila Pinte, Rajmund Mikuš, Andrej Špánik, Kassiano, Karol Stifter, Thiago, Michel

Középső sor: Jozef Cighard, Juraj Kuba, David Ozogány, Radoslav Krištan, Lukáš Rovder, Kristián Peprík, Radomír Mida, Joao Vitor, Juraj Hajdúch

Alsó sor: Vladimír Pončák, Ladislav Sánka (edző), Bruno (edző), Jozef Kontír (vezetőedző), Attila Vas (masszőr), Csaba Horváth

A mérkőzés időpontja 17:00-ra változott, így a korábbi 14:00-ás időponttal szemben könnyebb lesz szurkolóinknak is a mérkőzésre kilátogatni. A szerdai meccs alkalmával is minden drukkert meleg teával várunk. Ha a szombati küzdés és iram szerdán is meglesz, akkor biztosan nem panaszkodhatunk majd.

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink