Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A klub szoros kapcsolatot ápol a Fluminense csapatával, így számos brazíl labdarúgó játékára is számíthatunk.

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A Neusiedl, a DAC II. és a Slovan B után most ismét egy külföldi csapat következik az ETO felkészülésében. A szerdai ellenfél a szlovák harmadosztályban szereplő Somorja lesz. A csapat jelenleg a második helyen áll, 3 ponttal lemaradva az elsőtől. Egy osztályban szerepel egyébként a korábbi ellenfelünkkel a DAC II. csapatával, akiktől novemberben 1-0-s vereséget szenvedtek.

Felső sor: Attila Pinte, Rajmund Mikuš, Andrej Špánik, Kassiano, Karol Stifter, Thiago, Michel

Középső sor: Jozef Cighard, Juraj Kuba, David Ozogány, Radoslav Krištan, Lukáš Rovder, Kristián Peprík, Radomír Mida, Joao Vitor, Juraj Hajdúch

Alsó sor: Vladimír Pončák, Ladislav Sánka (edző), Bruno (edző), Jozef Kontír (vezetőedző), Attila Vas (masszőr), Csaba Horváth

A mérkőzés időpontja 17:00-ra változott, így a korábbi 14:00-ás időponttal szemben könnyebb lesz szurkolóinknak is a mérkőzésre kilátogatni. A szerdai meccs alkalmával is minden drukkert meleg teával várunk. Ha a szombati küzdés és iram szerdán is meglesz, akkor biztosan nem panaszkodhatunk majd.

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink