Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A klub szoros kapcsolatot ápol a Fluminense csapatával, így számos brazíl labdarúgó játékára is számíthatunk.

Szerdán 17:00-kor lesz a Somorja elleni felkészülési mérkőzés

A Neusiedl, a DAC II. és a Slovan B után most ismét egy külföldi csapat következik az ETO felkészülésében. A szerdai ellenfél a szlovák harmadosztályban szereplő Somorja lesz. A csapat jelenleg a második helyen áll, 3 ponttal lemaradva az elsőtől. Egy osztályban szerepel egyébként a korábbi ellenfelünkkel a DAC II. csapatával, akiktől novemberben 1-0-s vereséget szenvedtek.

Felső sor: Attila Pinte, Rajmund Mikuš, Andrej Špánik, Kassiano, Karol Stifter, Thiago, Michel

Középső sor: Jozef Cighard, Juraj Kuba, David Ozogány, Radoslav Krištan, Lukáš Rovder, Kristián Peprík, Radomír Mida, Joao Vitor, Juraj Hajdúch

Alsó sor: Vladimír Pončák, Ladislav Sánka (edző), Bruno (edző), Jozef Kontír (vezetőedző), Attila Vas (masszőr), Csaba Horváth

A mérkőzés időpontja 17:00-ra változott, így a korábbi 14:00-ás időponttal szemben könnyebb lesz szurkolóinknak is a mérkőzésre kilátogatni. A szerdai meccs alkalmával is minden drukkert meleg teával várunk. Ha a szombati küzdés és iram szerdán is meglesz, akkor biztosan nem panaszkodhatunk majd.

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink