Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Az Alcufer Kupában egy könnyebb és egy nehezebb győzelemmel kezdett az ETO vegyes, futsal és labdarúgókból összeállított csapata, a DAC és a Kapuvár ellen. Az előre hozott döntőnek is bele illő mai záró rangadón, a Gyirmót elleni gól nélküli döntetlennel, végül Felsőházba jutott az ETO FC Győr.

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Sajnos az ETO a Gyirmót elleni döntetlent vitte tovább a rájátszásra, így a Pénzügyőr SE csapata kedvezőbben kezdi a holnapi csatát, mivel az Öttevény elleni három pontot viszik tovább. Az egy-egy pontról induló ETO és a Gyirmót holnap már nem játszik egymással, így a két favorit közül csak az juthat tovább, aki jobb gólkülönbséggel nyer a Pénzügyőr és az Öttevény együttese ellen. A döntőbe a Piros és Kék csoport elsői jutnak, a második helyezettek pedig a bronzért küzdhetnek meg.

Az ETO mérkőzései a D. Csoportban:

ETO FC Győr-DAC 4-1
ETO FC Győr-Kapuvár 2-1
ETO FC Győr-Gyirmót FC 0-0

Az ETO vasárnapi mérkőzései a Kék csoportban:

13.50 Öttevény-ETO FC Győr
14.35 Pénzügyőr SE-ETO FC Győr

15.20 Öttevény-Gyirmót FC
16.05 Pénzügyőr SE-Gyirmót FC

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink