Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Az Alcufer Kupában egy könnyebb és egy nehezebb győzelemmel kezdett az ETO vegyes, futsal és labdarúgókból összeállított csapata, a DAC és a Kapuvár ellen. Az előre hozott döntőnek is bele illő mai záró rangadón, a Gyirmót elleni gól nélküli döntetlennel, végül Felsőházba jutott az ETO FC Győr.

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Sajnos az ETO a Gyirmót elleni döntetlent vitte tovább a rájátszásra, így a Pénzügyőr SE csapata kedvezőbben kezdi a holnapi csatát, mivel az Öttevény elleni három pontot viszik tovább. Az egy-egy pontról induló ETO és a Gyirmót holnap már nem játszik egymással, így a két favorit közül csak az juthat tovább, aki jobb gólkülönbséggel nyer a Pénzügyőr és az Öttevény együttese ellen. A döntőbe a Piros és Kék csoport elsői jutnak, a második helyezettek pedig a bronzért küzdhetnek meg.

Az ETO mérkőzései a D. Csoportban:

ETO FC Győr-DAC 4-1
ETO FC Győr-Kapuvár 2-1
ETO FC Győr-Gyirmót FC 0-0

Az ETO vasárnapi mérkőzései a Kék csoportban:

13.50 Öttevény-ETO FC Győr
14.35 Pénzügyőr SE-ETO FC Győr

15.20 Öttevény-Gyirmót FC
16.05 Pénzügyőr SE-Gyirmót FC

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink