Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Az Alcufer Kupában egy könnyebb és egy nehezebb győzelemmel kezdett az ETO vegyes, futsal és labdarúgókból összeállított csapata, a DAC és a Kapuvár ellen. Az előre hozott döntőnek is bele illő mai záró rangadón, a Gyirmót elleni gól nélküli döntetlennel, végül Felsőházba jutott az ETO FC Győr.

Felsőházban az ETO az Alcufer kupában

Sajnos az ETO a Gyirmót elleni döntetlent vitte tovább a rájátszásra, így a Pénzügyőr SE csapata kedvezőbben kezdi a holnapi csatát, mivel az Öttevény elleni három pontot viszik tovább. Az egy-egy pontról induló ETO és a Gyirmót holnap már nem játszik egymással, így a két favorit közül csak az juthat tovább, aki jobb gólkülönbséggel nyer a Pénzügyőr és az Öttevény együttese ellen. A döntőbe a Piros és Kék csoport elsői jutnak, a második helyezettek pedig a bronzért küzdhetnek meg.

Az ETO mérkőzései a D. Csoportban:

ETO FC Győr-DAC 4-1
ETO FC Győr-Kapuvár 2-1
ETO FC Győr-Gyirmót FC 0-0

Az ETO vasárnapi mérkőzései a Kék csoportban:

13.50 Öttevény-ETO FC Győr
14.35 Pénzügyőr SE-ETO FC Győr

15.20 Öttevény-Gyirmót FC
16.05 Pénzügyőr SE-Gyirmót FC

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink