Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Összemérheti erejét az ETO és a Gyirmót labdarúgócsapata egy barátságos torna keretében. A szervezők a teljes bevételt a Szívkatéterezők Győr Alapítványának ajánlják fel.

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Horváth Ferenc Emléktorna szombaton és vasárnap a Magvassy sportcsarnokban, ami egyben a 14. Alcufer Kupa. Szombaton 9 órától az A és a B, 13.30 órától a C és a D csoport küzdelmeit rendezik. Vasárnap délelőtt 9 órától az alsóház, vagyis a csoportok harmadik, negyedik helyezettjeinek rájátszását tartják, 13.30-tól pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek egymással.

Az ETO FC Győr a C csoportban kapott helyet, így összecsap a Gyirmót FC, a Kapuvár és a DAC csapatával. Az ETO 14:35-kor kezd a Magvassyban a Kapuvár ellen, a torna leginkább várt mérkőzésére, a Gyirmót FC - ETO FC Győr találkozóra pedig 17:35-kor kerül sor. A rájátszás mérkőzéseit vasárnap rendezik.

A torna teljes bevételével a szervező Alcufer KFT a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja. Ezt megtehetik a tornára kilátogató szurkolók is, akik a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokban segíthetik hozzájárulásaikkal az alapítvány munkáját.

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink