Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Összemérheti erejét az ETO és a Gyirmót labdarúgócsapata egy barátságos torna keretében. A szervezők a teljes bevételt a Szívkatéterezők Győr Alapítványának ajánlják fel.

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Horváth Ferenc Emléktorna szombaton és vasárnap a Magvassy sportcsarnokban, ami egyben a 14. Alcufer Kupa. Szombaton 9 órától az A és a B, 13.30 órától a C és a D csoport küzdelmeit rendezik. Vasárnap délelőtt 9 órától az alsóház, vagyis a csoportok harmadik, negyedik helyezettjeinek rájátszását tartják, 13.30-tól pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek egymással.

Az ETO FC Győr a C csoportban kapott helyet, így összecsap a Gyirmót FC, a Kapuvár és a DAC csapatával. Az ETO 14:35-kor kezd a Magvassyban a Kapuvár ellen, a torna leginkább várt mérkőzésére, a Gyirmót FC - ETO FC Győr találkozóra pedig 17:35-kor kerül sor. A rájátszás mérkőzéseit vasárnap rendezik.

A torna teljes bevételével a szervező Alcufer KFT a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja. Ezt megtehetik a tornára kilátogató szurkolók is, akik a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokban segíthetik hozzájárulásaikkal az alapítvány munkáját.

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink