Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Összemérheti erejét az ETO és a Gyirmót labdarúgócsapata egy barátságos torna keretében. A szervezők a teljes bevételt a Szívkatéterezők Győr Alapítványának ajánlják fel.

Alcufer kupa: Egy csoportban az ETO és a Gyirmót

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Horváth Ferenc Emléktorna szombaton és vasárnap a Magvassy sportcsarnokban, ami egyben a 14. Alcufer Kupa. Szombaton 9 órától az A és a B, 13.30 órától a C és a D csoport küzdelmeit rendezik. Vasárnap délelőtt 9 órától az alsóház, vagyis a csoportok harmadik, negyedik helyezettjeinek rájátszását tartják, 13.30-tól pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek egymással.

Az ETO FC Győr a C csoportban kapott helyet, így összecsap a Gyirmót FC, a Kapuvár és a DAC csapatával. Az ETO 14:35-kor kezd a Magvassyban a Kapuvár ellen, a torna leginkább várt mérkőzésére, a Gyirmót FC - ETO FC Győr találkozóra pedig 17:35-kor kerül sor. A rájátszás mérkőzéseit vasárnap rendezik.

A torna teljes bevételével a szervező Alcufer KFT a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja. Ezt megtehetik a tornára kilátogató szurkolók is, akik a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokban segíthetik hozzájárulásaikkal az alapítvány munkáját.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink