Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Jöhet a következő!

Szerdán 14:00-kor a Dunaszerdahely II. csapatát fogadjuk. A buzdításnak a hideg sem szabhat akadályt, hiszen szurkolóinkat meleg teával várjuk az egész mérkőzés alatt.

Jöhet a következő!

A szombati első felkészülési mérkőzés után nem sok idejük van a játékosainknak pihenni, hiszen máris jön a következő ellenfél, a Dunaszerdahely II. csapata. A szlovák harmadosztályban szereplő együttes az előző szezonban a 12 helyen végzett, jelenleg pedig a 7. helyen áll 14 mérkőzés után. A csapat védekezése rendkívül szilárd, hiszen a ligában a 2. legkevesebb gólt kapta az egyesület. A DAC II. nagyrészt magyar játékosokból áll és az egyesület nevét említve, először talán az alábbi momentum juthat eszünkbe:

A felkészülési időszakban nem ez lesz az egyetlen mérkőzésünk a DAC csapatával, hiszen január 30.-án vendégül lát minket az első csapat is. A szerdai mérkőzésen a hideg sem szabhat gátat a szurkolásban, hiszen minden kilátogató szurkolót meleg teával várjuk.

AZ ETO TOVÁBBI EDZŐMÉRKŐZÉSEINEK IDŐPONTJA

2016.01.20 14:00 ETO-Dunaszerdahely B
2016.01.23 10:00 ETO-Slovan B
2016.01.27 14:00 ETO-Somorja
2016.01.30 11:00 Dunaszerdahely-ETO 
2016.02.06 11:00 ETO-Trnava

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink