Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Biztató győzelem

Első felkészülési mérkőzésén győzelemmel kezdett az ETO az SC Neudsiedler csapata ellen.

Biztató győzelem

A helyenként biztató játék mellett a győriek többet támadtak, ami góllá érett a 26. percben. Mayer M. passzából Weitner Á. labdaszerzését követően Pongrácz Viktor pontos labdát kapott és a kifutó osztrák kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Több lehetősége is kimaradt az ETO-nak az első félidőben, Vankó Imre a bal oldalhálót találta el, Szabó Zsolt pedig kecsegtető helyzetben lőtt a bal kapufa mellé.

A szünet után teljes sort cserélt az ETO, a következő összeállításban folytatták a második 45 percet: Deli Z. - Köles J., Kozma, Imrik L., Lénárt T., Illés D, Szabó B., Vörösbaranyi A., Szabó L., Kelemen M., Dávid F.

Kiegyenlítődött a játék, de továbbra is a Győr kézben tartotta a mérkőzést. Az 57. percben formás bal oldali támadás végén Vörösbaranyi fejelt 12 m-ről az osztrák kapuba (2-0). Több gól már nem született, az ETO FC Győr magabiztosan nyert a csípős hidegben és szeles időben tartott találkozón.

Preszeller Tamás: Elég idény elejire sikerült a játék, végül az pozitívum. hogy nem kaptunk gólt, a védekezést egész jól szerveztük, támadásban még nagyon sokat kell javulnunk.

ETO FC Győr-SC Neusiedl 2-0 (1-0)

ETO: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Csató M., Borkai Á., Pongrácz V., Weitner Á., Szabó Zs., Németh L., Mayer M., Vankó I.
Gólszerzők: Pongrácz V. (26), Vörösbaranyai A. (57)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink