Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Biztató győzelem

Első felkészülési mérkőzésén győzelemmel kezdett az ETO az SC Neudsiedler csapata ellen.

Biztató győzelem

A helyenként biztató játék mellett a győriek többet támadtak, ami góllá érett a 26. percben. Mayer M. passzából Weitner Á. labdaszerzését követően Pongrácz Viktor pontos labdát kapott és a kifutó osztrák kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Több lehetősége is kimaradt az ETO-nak az első félidőben, Vankó Imre a bal oldalhálót találta el, Szabó Zsolt pedig kecsegtető helyzetben lőtt a bal kapufa mellé.

A szünet után teljes sort cserélt az ETO, a következő összeállításban folytatták a második 45 percet: Deli Z. - Köles J., Kozma, Imrik L., Lénárt T., Illés D, Szabó B., Vörösbaranyi A., Szabó L., Kelemen M., Dávid F.

Kiegyenlítődött a játék, de továbbra is a Győr kézben tartotta a mérkőzést. Az 57. percben formás bal oldali támadás végén Vörösbaranyi fejelt 12 m-ről az osztrák kapuba (2-0). Több gól már nem született, az ETO FC Győr magabiztosan nyert a csípős hidegben és szeles időben tartott találkozón.

Preszeller Tamás: Elég idény elejire sikerült a játék, végül az pozitívum. hogy nem kaptunk gólt, a védekezést egész jól szerveztük, támadásban még nagyon sokat kell javulnunk.

ETO FC Győr-SC Neusiedl 2-0 (1-0)

ETO: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Csató M., Borkai Á., Pongrácz V., Weitner Á., Szabó Zs., Németh L., Mayer M., Vankó I.
Gólszerzők: Pongrácz V. (26), Vörösbaranyai A. (57)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink