Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Biztató győzelem

Első felkészülési mérkőzésén győzelemmel kezdett az ETO az SC Neudsiedler csapata ellen.

Biztató győzelem

A helyenként biztató játék mellett a győriek többet támadtak, ami góllá érett a 26. percben. Mayer M. passzából Weitner Á. labdaszerzését követően Pongrácz Viktor pontos labdát kapott és a kifutó osztrák kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Több lehetősége is kimaradt az ETO-nak az első félidőben, Vankó Imre a bal oldalhálót találta el, Szabó Zsolt pedig kecsegtető helyzetben lőtt a bal kapufa mellé.

A szünet után teljes sort cserélt az ETO, a következő összeállításban folytatták a második 45 percet: Deli Z. - Köles J., Kozma, Imrik L., Lénárt T., Illés D, Szabó B., Vörösbaranyi A., Szabó L., Kelemen M., Dávid F.

Kiegyenlítődött a játék, de továbbra is a Győr kézben tartotta a mérkőzést. Az 57. percben formás bal oldali támadás végén Vörösbaranyi fejelt 12 m-ről az osztrák kapuba (2-0). Több gól már nem született, az ETO FC Győr magabiztosan nyert a csípős hidegben és szeles időben tartott találkozón.

Preszeller Tamás: Elég idény elejire sikerült a játék, végül az pozitívum. hogy nem kaptunk gólt, a védekezést egész jól szerveztük, támadásban még nagyon sokat kell javulnunk.

ETO FC Győr-SC Neusiedl 2-0 (1-0)

ETO: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Csató M., Borkai Á., Pongrácz V., Weitner Á., Szabó Zs., Németh L., Mayer M., Vankó I.
Gólszerzők: Pongrácz V. (26), Vörösbaranyai A. (57)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Döntetlen Pécsen

Döntetlen Pécsen

Priskin és Adamcsek duplájával 2-2-es döntetlent értünk a PMFC otthonában, ahol az első félidőben főként a vendég, a másodikban pedig a hazai dominált, így a mutatott játék alapján igazságos végeredmény született.

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

A szocialista világ állami eszközökkel támogatott élsportja megteremtette a fából vaskarikát, az amatőrizmus álarcába bújtatott profizmust, a sikerek által pedig a rossz emlékű társadalmi berendezkedés kifelé hirdetett fölényét. Mindez leginkább a labdarúgásban öltött testet, amelyben az ötvenes évek külföldi utak, pluszjuttatások révén elaltatott struktúrája addig halmozott sikert sikerre, amíg „odakint” a világháborút követően lerakták a tiszta profi sport gazdasági alapjait.

Szentmisét tartottak a stadionban

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink