Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Biztató győzelem

Első felkészülési mérkőzésén győzelemmel kezdett az ETO az SC Neudsiedler csapata ellen.

Biztató győzelem

A helyenként biztató játék mellett a győriek többet támadtak, ami góllá érett a 26. percben. Mayer M. passzából Weitner Á. labdaszerzését követően Pongrácz Viktor pontos labdát kapott és a kifutó osztrák kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Több lehetősége is kimaradt az ETO-nak az első félidőben, Vankó Imre a bal oldalhálót találta el, Szabó Zsolt pedig kecsegtető helyzetben lőtt a bal kapufa mellé.

A szünet után teljes sort cserélt az ETO, a következő összeállításban folytatták a második 45 percet: Deli Z. - Köles J., Kozma, Imrik L., Lénárt T., Illés D, Szabó B., Vörösbaranyi A., Szabó L., Kelemen M., Dávid F.

Kiegyenlítődött a játék, de továbbra is a Győr kézben tartotta a mérkőzést. Az 57. percben formás bal oldali támadás végén Vörösbaranyi fejelt 12 m-ről az osztrák kapuba (2-0). Több gól már nem született, az ETO FC Győr magabiztosan nyert a csípős hidegben és szeles időben tartott találkozón.

Preszeller Tamás: Elég idény elejire sikerült a játék, végül az pozitívum. hogy nem kaptunk gólt, a védekezést egész jól szerveztük, támadásban még nagyon sokat kell javulnunk.

ETO FC Győr-SC Neusiedl 2-0 (1-0)

ETO: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Csató M., Borkai Á., Pongrácz V., Weitner Á., Szabó Zs., Németh L., Mayer M., Vankó I.
Gólszerzők: Pongrácz V. (26), Vörösbaranyai A. (57)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink