Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Biztató győzelem

Első felkészülési mérkőzésén győzelemmel kezdett az ETO az SC Neudsiedler csapata ellen.

Biztató győzelem

A helyenként biztató játék mellett a győriek többet támadtak, ami góllá érett a 26. percben. Mayer M. passzából Weitner Á. labdaszerzését követően Pongrácz Viktor pontos labdát kapott és a kifutó osztrák kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Több lehetősége is kimaradt az ETO-nak az első félidőben, Vankó Imre a bal oldalhálót találta el, Szabó Zsolt pedig kecsegtető helyzetben lőtt a bal kapufa mellé.

A szünet után teljes sort cserélt az ETO, a következő összeállításban folytatták a második 45 percet: Deli Z. - Köles J., Kozma, Imrik L., Lénárt T., Illés D, Szabó B., Vörösbaranyi A., Szabó L., Kelemen M., Dávid F.

Kiegyenlítődött a játék, de továbbra is a Győr kézben tartotta a mérkőzést. Az 57. percben formás bal oldali támadás végén Vörösbaranyi fejelt 12 m-ről az osztrák kapuba (2-0). Több gól már nem született, az ETO FC Győr magabiztosan nyert a csípős hidegben és szeles időben tartott találkozón.

Preszeller Tamás: Elég idény elejire sikerült a játék, végül az pozitívum. hogy nem kaptunk gólt, a védekezést egész jól szerveztük, támadásban még nagyon sokat kell javulnunk.

ETO FC Győr-SC Neusiedl 2-0 (1-0)

ETO: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Csató M., Borkai Á., Pongrácz V., Weitner Á., Szabó Zs., Németh L., Mayer M., Vankó I.
Gólszerzők: Pongrácz V. (26), Vörösbaranyai A. (57)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink