Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Következik az idei első próbatétel: SC Neusiedl

Szombaton 10:00-kor fogadja első idei ellenfelét az ETO FC Győr. A csapat az osztrák SC Neusiedl ellen kezdi meg a 6 mérkőzésből álló sorozatát a bajnokság előtt.

Következik az idei első próbatétel: SC Neusiedl

A mérkőzésen nagy valószínűség szerint pályára fog lépni az új igazolásunk Imrik László és az őszi szezonban sérüléssel bajlódó játékosok, Borkai Ádám, Szabó Zsolt és Vörösbaranyi Armand is szerencsére bevethetők. Nagy a verseny a kezdőbe kerülésért, ezért minden játékosnak a maximumot kell nyújtania. Az ETO-nál szereplő két próbajátékos is megmutathatja az osztrák csapat ellen, hogy helyük van a csapatban.

Az osztrák regionális keleti osztályban (3. liga) szereplő szombati ellenfelünk teljes neve SC Neusiedl am See 1919. A tavalyi szezont az 5. helyen zárták, de jelenleg a tabella alsó részében helyezkednek el a kieséssel fenyegető 14. helyen. A bajnokságban a Rapid Wien, az Austria Wien és az Admira másodikcsapata ellen is összemérhetik erejüket. A csapat legutóbb 1983-ban szerepelt az első ligában, a harmadosztályt pedig egyszer, 1980-ban nyerték meg. A csapat edzője Manfred Wachter, aki nyáron vette át a csapatot. A klub több magyar is szerepel, ugyan a pályán csak ketten vethetők be, a csatár Nyári Martin és Fekete Dániel személyében, a többiek a pályán kívül segítik a csapatot, hiszen Hajszán Béla gyúróként és Sipöcz Róbert kapusedzőként áll a Neusiedl alkalmazásában.

A Neusiedl csapata:

Markus Seyser, Patrick Kienzl, Raphael Ebner, Christoph Kienzl, Adolf Kaiser, Simon Schmiedl, Thomas Seywerth, Timotej Vajdik, Andreas Strapajevic

Klubmenedzser Lukas Stranz, Bela Hajszan gyúró, Martin Nyari, Danijel Ivic , Pierre Wang, Francis Enguelle, Thomas Csobadi, Franz Weber, Daniel Fekete, Georg Haider edző, Manfred Wachter edző

Obmann Claus Maurer, Eric Eberl, Roman Christ, Peter Pöllhuber, Marian Tomcak, Patrick Sonnleitner, Johannes Seywerth, Robert Sipöcz kapusedző

A mérkőzésre várunk mindenkit szeretettel 10:00-kor az ETO Stadion melletti műfüves pályánál!

AZ ETO TOVÁBBI EDZŐMÉRKŐZÉSEINEK IDŐPONTJA

2016.01.16 10:00 ETO-Neusiedl
2016.01.20 14:00 ETO-Dunaszerdahely B
2016.01.23 10:00 ETO-Slovan B
2016.01.27 14:00 ETO-Somorja
2016.01.30 11:00 Dunaszerdahely-ETO 
2016.02.06 11:00 ETO-Trnava

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink