Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Egyoldalú megszüntetés

A Győri ETO FC 2010 január közepén kötött két és fél éves szerződést Jonathan Walasiak , belga labdarúgóval. Az orvosi vizsgálatok és felmérések után került sor a jogi aktusra. Ezt követően az első edzésen Walasiak térde bedagadt a terheléstől. Ezek után a játékos elmondta, hogy korábban is előfordult vele hasonló, de néhány nap kihagyás után folytatni tudta a munkát. A néhány napból most három hét és újabb orvosi kivizsgálások lettek. Ezek a vizsgálatok pedig egyértelműen kimutatták, hogy a jobb térd ízület régebben beszakadt porca okozza a bajt. A klub és a játékos közötti szerződés pontosan rögzíti a játékos kötelezettségei között, hogy az aláírást megelőzően tájékoztatni kell a másik felet, minden olyan körülményről, ami az egészségével és ezen keresztül a teljesítményével összefügg. Mivel sem a labdarúgó, sem a játékos ügynöke nem adott kielégítő magyarázatott arra, hogy az aláírás előtt miért nem tájékoztatták az ETO FC-t, ezért súlyos szerződésszegés miatt a mai napon a klub egyoldalúan megszüntette a játékos kontraktusát.

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink