Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Alkalmassági felvételi vizsgák az ETO Akadémiáján

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma a 2016/2017-es tanévben egy osztályt indít 30 fővel. Az osztályra ismételten több mint háromszoros a túljelentkezés, ezért nagyon jó teljesítményre van szükség a diákoktól az alkalmassági vizsgán.

Alkalmassági felvételi vizsgák az ETO Akadémiáján

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma a 2016/2017-es tanévben egy osztályt  indít 30 fővel. Az iskola a nyelvi előkészítős osztályba  20 labdarúgót és 10 futsalost vesz fel, akiknek a heti órarendjük és étkezésük az edzésidők függvényében kerül kialakításra. 

Az intézmény képzésére elsősorban az ETO FC Győr utánpótláskorú sportolóit várják, de más egyesületek sportolói is beadhatják jelentkezésüket. Az osztályban magas óraszámban tanítják az angol nyelvet, felkészítve a tanulókat a középfokú nyelvvizsgára, hiszen az itt tanuló diákok előrehozott érettségi vizsgát tesznek informatikából.

A leendő diákoknak központi írásbeli vizsgát nem kell tenniük, hanem a felvételi eljárás során egy alkalmassági felvételi vizsgán vesznek részt. A vizsgát megelőző regisztrációt követően kezdődik a mozgáskordinációt, labdatechnikát, játékügyességet, sportegészségügyi alkalmasságot felmérő tesztek, amelyeket a labdarúgók az ETO beltéri műfüves pályáján, a futsalosok pedig a Magvassy Sportcsarnokban teljesítik. Ezen felül a jó 7.-8. osztályos tanulmányi eredmények szükségesek a gimnáziumi bekerüléshez.

Magyarország első Futball & Futsal Akadémiáján rendkívül jó körülmények közök sportolhatnak és tanulhatnak a diákok. A felnőtt élsportolók számára előírt minőségű és mennyiségű étkezés a diákok számára helyben, napi négy alkalommal az ETO éttermében biztosított. A távolabbi településekről érkezőknek pedig igény szerint lehetőségük van a kollégiumi elhelyezésre. A 2008 szeptemberében elindult gimnáziumi képzésben olyan játékosok nevelkedtek eddig, mint Kalmár Zsolt, Zámbó Bence, Paku Roland vagy Kiss Máté.

A felvételi 2016.01.18.-án 10:00-kor kezdődik az ETO Stadion klubépületében. Az alkalmassági felvételi vizsgára jelentkezni a http://www.fmla.hu/hu/beiskolazasok/ honlapon található jelentkezési lapon kell. Felhívjuk a figyelmet azonban arra, hogy az iskolában sportolókat képeznek!

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink