Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Zajlik a felkészülés az ETO-nál

Második hetét kezdte az ETO labdarúgó csapata a felkészülésben és a feljutási célokat szem előtt tartva, keményen dolgoznak napról napra, hogy a szezon kezdetére csúcsformába kerüljenek.

Zajlik a felkészülés az ETO-nál

A felkészülés megkezdésével a szakmai stáb azon fáradozik, hogy a játékosok visszarázódnak a munkába. Nem kellett nulláról kezdeni, hiszen a téli szünetre házifeladatot kaptak a fiúk, megadott mennyiségű futómunkát kellett teljesíteniük és örömmel jelenthetjük, hogy az első napon bebizonyosodott, hogy mindenki megcsinálta a házifeladatát. A csapat házatáján további jó hír, hogy felépült a sérüléséből és teljes értékű munkát végez Vörösbaranyi Armand és Szabó Zsolt. A két támadóhoz pedig néhány héten belül csatlakozik a harmadik, hiszen Pákolicz Dávid lassan elkezdheti az edzéseket. 

Az ETO játékosai az első napon felmérésekkel kezdtek és utána heti kétszer délelőtt és délután is edzettek. A második héten azzal növelik az intenzitást, hogy már szerdán is két edzés lesz, így összesen 8 a héten. „A szombati egymás közötti edzőmérkőzésen elsősorban a taktikai mozgásokat gyakoroltuk. Jó iramban, sokat vállalkoztak és rengeteget futottak a srácok. A szemek előtt az elsődleges célunk megvalósítása lebeg.” – mondta Preszeller Tamás.

A vezetőedző szerint az új igazolás, Imrik László nagyon jól mozgott az első héten. „Látszik rajta, hogy jól képzett, jó mentalitású és nagyon jól illeszkedik a játékszisztémánkba.” A rutinos, volt NB II.-es játékos nagy segítség lehet a feljutásért folytatott harcban. Imriknek nem ismeretlen az ETO hiszen 2002-ben már Pákolicz Dáviddal és Szabó Zsolttal felkerült az ETO utánpótlásából a nagycsapatba. A csapat azért is gondolt rá, hiszen Ő tudja mit jelent az ETO és mit jelent a zöld-fehér mez viselése.

Szombaton még egy felkészülési mérkőzés is vár a fiúkra, hiszen az osztrák Neusiedl csapatával csapnak össze 10:00-kor.

Kapcsolódó videó


További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink