Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Akik nélkül nem jött volna létre…

Véget ért a Győri ETO FC felnőtt csapatának február 3-án rajtoló törökországi edzőtábora. Hatalmas felelősség egy ekkora csoport utaztatásáról és mindennapi munkájáról gondoskodni, de szerencsére, minden a legnagyobb rendben zajlott az elmúlt napokban. Bár a vihar miatt sok csapatnak, köztük a DVSC-nek is le kellett mondania felkészülési mérkőzéseket, a zöld-fehérek olyan szerencsével jártak, hogy mindössze egy napra kényszerültek konditermi munkára. Hála többek áldozatos munkájának, és a klub elnökének, Tarsoly Csabának egy remek felkészülésen van túl a győri keret.

„Eredeti terveinknek megfelelően otthon készült volna a csapat, hiszen az ETO Parkban minden feltétel adott. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt viszont meghagytuk a kiskaput, hogy szükség esetén pár nap alatt meg tudjunk szervezni egy törökországi edzőtábort. Amikor a hideg és a folyamatos havazás miatt megszületett a döntés az utazásról, három napon belül minden készen állt. Negyven ember közös utaztatásának megszervezése nem könnyű dolog, így a repülőjegy megváltása kisebb nehézségekbe ütközött, de a szállás, étkezés, tréningek és edzőmeccsek programja már készen várta a fiúkat.

Az itteni időjárás most nem volt annyira kegyes hozzánk, mint szokott, de mindössze egy edzés erejéig szorított minket terembe. Napi két edzés, hat felkészülési meccs, több neves, jó ellenféllel… nem lehet okunk panaszra! Köszönhető Szűcs Mihály szervezési munkájának és persze annak is, hogy a Győri ETO FC-re, mint visszatérő vendégre tekintenek Belekben.” – nyilatkozta Lencse Gyula, a klub technikai vezetője.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink