Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

18 600 szurkoló az ETO őszi mérkőzésein

Sokan szurkolnak a helyszínen az ETO-nak, hogy mielőbb visszakerüljön oda ahova való, az első osztályba. A hazai "nézettségi ranglistán" az ETO FC Győr a 12. helyet foglalja el, míg a többi látványsportágat is figyelembe véve a 15.

18 600 szurkoló az ETO őszi mérkőzésein

Az őszi szezon befejeztével megvizsgáltuk a 10 hazai mérkőzésünk nézőszámait. A kimutatásból kiderül, hogy a legtöbb szurkoló a Csorna elleni megyei rangadó során látogatott el az ETO Stadionba, a legkevesebb pedig a tél közeledtével az Andráshida ellen az őszi szezon utolsó mérkőzésén.

Az ETO FC Győr 2015/16-os őszi szezonbeli hazai mérkőzései:

ETO FC Győr - Csorna 3500

ETO FC Győr - Tatabánya 2500

ETO FC Győr - Csepel 2400

ETO FC Győr - Balatonfüred 2100

ETO FC Győr - Érdi VSE 1500

ETO FC Győr - Sárvár 1500

ETO FC Győr - Mosonmagyaróvár 1500

ETO FC Győr - Ferencváros II. 1800

ETO FC Győr - PFLA II. 1000

ETO FC Győr - Andráshida 800

(Forrás: kisalfold.hu)
 
Összesen: 18 600
Átlag: 1860
 

Így összességében azt mondhatjuk, hogy természetesen az NB III, de az NB II csapatait is figyelembe véve az ETO mérkőzéseit látogatják az egyik legtöbben. Az őszi szezon során 18 600 néző tekintette meg helyszínen a mérkőzéseken, ami 1860-as átlagnak felel meg. Fontos még megjegyezni, hogy a magas nézőszám mellett, a szurkolók kiválóan támogatták a játékosokat a pályán és az ultrák pedig nagyszerű hangulatot varázsoltak az ETO Stadionban énekeikkel és koreográfiáikkal.

A nemrégiben a sportstatisztika.blog.hu által közzétett "nézettségi ranglisán" az ETO FC Győr hazai mérkőzéseit a 12. helyre tehetjük a labdarúgó csapatok tekintetében az országban. A többi látványsportág összes csapatát, tehát a kosárlabda, kézilabda, jégkorong és vízilabda csapatokat is figyelembe véve az ETO nézettsége jelenleg a 15. helyen áll Magyarországon. 

Reméljük a tavaszi szezonban is megtisztelnek minket szurkolóink jelenlétükkel és hangosan szól majd a Hajrá Győr! Hajrá ETO!

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink