Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egyetlen gól döntött

Az ETO az ötödik vereségét szenvedte el a bajnokságban. Nem sokkal a meccs vége előtt aztán a pályán kívül is akadt izgalom.

Egyetlen gól döntött

Dorogi FC–ETO FC Győr 1–0 (1–0)
Dorog, 500 néző. V.: Farkas T.

Dorogi FC: Grósz – Füredi, Fürjes, Berkó, Koronczai, Mészáros Á. (Hauser, 82.), Nagy R. (Máruska, 58.), Perovic (Fekecs, 72.), Vígh, Nagyházi, Sitku. Edző: Németh Szabolcs.

ETO FC Győr: Horváth D. – Kelemen, Nagy Á., Csató, Németh M., Köles (Pongrácz, 74.), Weitner, Németh L. (Szabó B., 25.), Illés, Mayer, Vankó (Kovács Á., 64.). Szakmai igazgató: Preszeller Tamás.

Gsz.: Mészáros Á. (14.).

A vendégek léptek föl kezdeményezőbben a mérkőzés elején, a Dorog csak  kontrából veszélyeztetett. Az egyik ellentámadásuk utáni szögletet követően Mészáros Á. a győriek által  kifejelt labda után egy  jól eltalált lövésből  megszerezte a vezetést.

A hazaiak ettől egyre magabiztosabbá váltak, az ETO nem tudott helyzetet kialakítani. A második játékrészben a vendégek ívelgették fel a labdákat, ám ezeket a dorogi védők remekül hatástalanították.

Nem sokkal a meccs vége előtt aztán a pályán kívül is akadt izgalom: a két szurkolótábor összetűzésbe keveredett egymással, emiatt 10 percre félbe kellett szakítani a mérkőzést. Az nb1.hu értesülései szerint a  győri szurkolók megtámadták a hazai szektorban helyet foglaló nézőket és a biztonsági személyzetet is, akik elfutottak a helyszínről. A hírek szerint egy dorogi szurkolót a mentő vitt el.

Az ETO az ötödik vereségét szenvedte el a bajnokságban.

Németh Szabolcs: – Gratulálok a csapatomnak a Győr elleni és az egész féléves teljesítményéhez egyaránt. A mostani győzelem a csapatmunka diadala volt.

Preszeller Tamás: – Sajnos nem tudtunk olyan ritmust diktálni, amelyibe az ellenfél belefáradt volna. A játékot végig uraltuk, de meddő volt a fölényünk, helyzeteket se tudtunk kialakítani.

kisalfold.hu

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink