Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ismét Szeged

Női labdarúgóink a vasárnapi kupasiker után ismét Szegedre látogatnak.

Ismét Szeged

A két csapat 5 hónapon belül ötödször találkozik egymással. Eddig a győriek háromszor nyertek és egyszer döntetlent hozott a két fél összecsapása. Ezúttal bajnoki mérkőzést játszani utaznak lányaink a Tisza partjára. Egy győzelem esetén a harmadik helyet is átvennék az Astra együttesétől.

Horváth Tamás vezetőedző győzelmet vár csapatától.
- Szép győzelem született a hétvégén, szerintem mi jobb erőben vagyunk, mint a Szeged, így szerdán is biztos győzelmet várok. Remélem Dóri, és Loretta is tud játszani, Cintiát pedig „csak” kupamérkőzésről fogják eltiltani, így a legjobb összeállításban tudunk játszani. Ha nyerünk a harmadik helyre fogunk feljönni, ami nagyon jó lenne.

Jet-Sol Liga, női NBI 8. forduló

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion
2015. október 21. szerda 13:00

Szegedi AK – ETO FC Győr

etofutsal.hu | Baracskai Ádám

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink