Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Legjobb négy között a Magyar Kupában!

Több, mint egy félidőt emberhátrányba futballozott az ETO a Szeged otthonában, de ez se állíthatta meg őket. Lányaink bejutottak a Förch Magyar Kupa elődöntőjébe.

Legjobb négy között a Magyar Kupában!

Nehézkesen indult a mérkőzés csapatunk számára. Majd Süle Dóri megtörte a jeget a 19. percben betalált, ezzel lendületet adott csapatának (0-1). Bár a többi gólnál már nem lehetett a pályán, mert nagyon fájdalmat érzett a lábában és le kellett cserélni. Tíz perccel később a tegnap még fusalban brillírozó Vígh Reni vette be a hazaiak kapuját. (0-2) Ezt a találatot még kettő követte 32. percben Németh Loretta, majd a 34. percben Fleck Nikolett növelte az előnyt. (0-4)

Már arra lehetett gondolni, hogy megsemmisítés lesz a vége, de a 36. percbe Öreg Cintiát kiállította a játékvezető, ezt követően szépített a hazai gárda Szil Tünde révén. (1-4)

A második félidőben a győriek inkább a vezetés megőrzését tűzték ki célul, de két nagy helyzetig így is jutottak csak ezek kimaradtak. Ebben a játékrészben a labda nem rezgette meg a hálót. Végeredmény 1-4. Az ETO ott van a legjobb négy között.

A 4 között vannak: FTC, MTK, ETO és a Honvéd

Horváth Tamás (ETO, vezetőedző): Nagyon gyengén kezdtünk, nagyon mély volt a talaj. Nehezen lendültünk játékba, de amint megrúgtuk az első gól, gyorsan szereztünk még hármat. Ötven percet emberhátrányban játszottunk. A második félidőben a védekezésre koncentráltunk, hogy ne kapjunk több gólt, ez sikerült. Ha végig egyenlő létszámban vagyunk nagyon sima győzelem lehetett volna, de így se kellett izgulni.


Szegedi AK - ETO FC Győr 1-4 (1-4)

Szeged: Földesi – Lipták, Mesterházi (Koncz Bernadett 82.), Lévai, Nagy (Végh 80.), Szalai, Vass, Szil, Dudás, Papp, Dékány (Harcel 46.)
Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs

ETO: Mészár - Fél A., A.Sister, Fleck, Fél P., Kalmár, Soós, Öreg, Németh (Mészáros 65.), Süle (Kovács 24.), Vígh (Zemlényi 75.)
Vezetőedző: Horváth Tamás

Gólszerzők: Szil (40.) illetve Süle (19.), Vígh (29.), Németh (32.), Fleck (34.)

Kiállítva: Öreg Cintia 36. perc

etofutsal.hu Baracskai Ádám

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink