Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Futsal U15 Hibátlanul az alapszakasz felénél

Nyugodtan mehetnek pihenőre az U15-ös csapat játékosai, az őszi fordulók valamennyi mérkőzését megnyerték!

Futsal U15 Hibátlanul az alapszakasz felénél

Bábolnán a Városi Sportcsarnokban fejeződtek be a korosztály őszi játéknapjai. Ebben a körben sem találtak legyőzőre Büksi Zsolt játékosai, az utolsó fordulóban is magabiztosan nyerték valamennyi találkozójukat. Jelentős pontelőnnyel várhatjuk a regionális bajnokság tavaszi folytatását, a csoportelsőség nagy valószínűséggel már a tavaszi rajt 1-2. fordulójában eldőlhet. A második helyért a Nebulók és a Haladás együttese még versenyben van, izgalmas összecsapások várhatók a legjobb négy közé kerülésért a bajnokság folytatásában.

Büksi Zsolt, edző: „ Nagyon jól és fegyelmezetten játszott a csapat, egyénileg és csapatként is az őszi fordulók egyik legjobb teljesítményével mehetünk pihenőre. Minden találkozónkat meggyőző fölénnyel nyertük, sokat birtokoltuk a labdát, sok helyzetből sok találatot értünk el, ami mindenképpen alapot és önbizalmat adhat az eredményes folytatáshoz.”

Eredmények:

Fiú Futsal U15 nyugatD
4. forduló Bábolna

Bőny SE-ETO Futsal 0-11
Haladás VSE-ETO Futsal 0-6
Nebuló FSE-ETO Futsal 3-12

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink