Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ajándékokkal lepték meg az ETO fiataljai a Gyermekotthont

Az ETO FC Győr utánpótlás játékosai nem feledkeztek meg a hátrányos helyzetű gyerekekről, így akciójuk révén a Győri Gyermekotthon lakói nem maradtak idén sem karácsonyi ajándék nélkül.

Ajándékokkal lepték meg az ETO fiataljai a Gyermekotthont

Az ifjú labdarúgók összegyűjtötték játékaikat, amit az ETO FC Győr képviseletében Korsós György klubmenedzser juttatott el a Gyermekotthonba.

Nagy örömmel fogadták a nevelők a sok-sok ajándékot, amelyeket karácsonykor 42 gyermek között osztanak szét. Az ETO FC Győr kiemelten foglalkozik a hátrányos helyzetű gyermekekkel és fontosnak tartja, hogy ne csak az ünnepek közeledtével, hanem egész évben támogassuk őket. Ezúton is köszönet az ETO család tagjainak, a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt, hogy játékokat, könyveket, labdákat ajánlottak fel a nemes célra.

További híreink

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink