Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Meghitt, sportos ETO Karácsony

Az ETO FC Győr szombaton tartotta hagyományos ETO Karácsonyi Ünnepségét a Magvassy Sportcsarnokban. Az eseményen csaknem 500 igazolt játékos és a velük érkező szülők, valamint az ETO edzői, dolgozói vettek részt.

Meghitt, sportos ETO Karácsony

A szezon legjobb játékosai évfolyamonként díjakat vehettek át, a karácsonyi hangulatról pedig Nagy Balázs karácsonyi számai gondoskodtak.

Az ETO karácsonyt Bolla Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei társadalmi elnöke, valamint dr. Drucskó Zoltán az ETO Futball & Futsal Club elnöke nyitották meg ünnepi beszédükkel. Mindketten hangsúlyozták, hogy az idei év legfontosabb célja a 111 éves múlttal rendelkező ETO FC megmentése volt és nagy öröm, hogy a Futsalnak köszönhetően nem kellett megszünnie a négyszeres magyar bajnok csapatnak. Nehéz volt az idei év, de a kemény munkát folytatva visszakerülhet a csapat oda ahová tartozik, az NB I.-be.

Ezután Preszeller Tamás Futball sportigazgató és megbízott vezetőedző adta át az okleveleket a szezonban a legjobb teljesítményt nyújtó utánpótlás labdarúgóknak évfolyamonként. A Fehér Miklós különdíjat pedig idén a nagycsapatnál is lehetőséget kapó és bemutatkozó Tóth Dávid vihette haza. Hannich Péter Futsal sportigazgató pedig a Futsal utánpótlás játékosait díjazta évfolyamonként, valamint két különdíjat is kiosztott. A Mincho vándorserleget a szezonban a legjobban fejlődő játékos kapja meg, idén pedig Klcso Gábor kapta, a Dróth díjat pedig Tama Ádám vehette át.

Az ETO utánpótlás csapataibal csaknem 500 gyermek sportol igazolt labdarúgóként és további 500 iskolai bajnokságban szereplő gyermek számára biztosítja a sportolás lehetőségét. Az így is Magyarország legnagyobb utánpótlásával rendelkező ETO vezetősége reméli, hogy egyre több és több gyermek választja a sportolást az ETO kötelékében és jövőre már nem fogunk tudni elférni a Magvassy Sportcsarnokban.

A rendezvényt Nagy Balázs a Győri Nemzeti Színház színművészének karácsonyi műsora színesítette. A gyerekek az ETO Karácsony záró részében pedig átvehették a Futball & Futsal csapatok felnőtt játékosaitól az ajándékaikat, majd a küzdőtéren a teljes ETO család készített egy közös fényképet.

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk mindenkinek! Csak az ETO! Hajrá Győr!

2015 év Díjazottjai

Korosztály

Futsal

Futball

U7

 

Bősze Levente

U8

 

Varga Zsombor

U9

 

Pénzes Ádám

U10

 

Tollár Imre

U11

Herbák Máté

Pécsi Ármin

U12

 

Grúber Zsombor

U13

Szabó Koppány

Vígh Balázs

U14

 

Gróz Bálint

U15

Csonka Bálint

Márton Adrián

U16

 

Zeke Márió

U17

Németh Milán

Kiliti Róbert

U19

 

Szalai Ádám

U20

Sárközi Gábor

 
     

U15 lány

 

Fülöp Helga

U17 lány

 

Erdész Fanni

Nők

Jakab Réka "Az év női játékosa"

Kovács Laura "Az év felfedezettje"

     

Mincho díj

Klcso Gábor 2015

 
 

Józsa Kevin 2014

 

Dróth díj

Tama Ádám

 

Fehér Miklós Díj

 

Tóth Dávid

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink