Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Tét a négy közé jutás

Tét a négy közé jutás

Női csapatunk szombaton 14:00 órakor a ETO Stadion Center pályáján fogadja az Astra-ALEF HFC együttesét a FÖRCH Női Magyar Kupában. A tavalyi évben az elődöntőig jutottak a lányok, amit idén Kulcsár Zsolt vezetésével is szeretnének megvalósítani! Sérülések ugyan továbbra is hátráltatják a munkát, de a vezetőedző bízik a fiatalokban!

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

U19-es csapatunk hazai pályán a félidőben még 1:0-ra vezetett a második helyen álló Budapest-Honvéd ellen, de az utolsó percben egyenlíteni tudott a vendég együttes. Ennek ellenére továbbra is három ponttal a tabella élén állnak Csató Sándor tanítványai. Az U17 idegenben szerzett értékes pontot a Ferencváros otthonában, ahol kétgólos hátrányból a hajrában Major és Artner találataival sikerült 3:3-ra alakítani a végeredményt! Szép volt fiúk!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Törökországban készül a női U19-es válogatott

Törökországban készül a női U19-es válogatott

Az elitkörre való felkészülés részenként nemzetközi tornán vesz részt korosztályos együttesünk március 2-11. között, ahol két csoportmérkőzést, illetve egy helyosztót is játszik. Az eseményre két játékosunk Bódai Viktória és Ploner Sandra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

A legkisebbek is jeleskedtek

A legkisebbek is jeleskedtek

Az U7-U8-as korosztályaink vasárnap az SC Sopron által szervezett nemzetközi tornán vettek részt Ritzingben 2-2 fiú, valamint egy lány csapattal. Délelőtt az U7, délután pedig az U8 szerepelt és remek eredményeket értek el! Gratulálunk mindenkinek!

Markó Edina kihirdette keretét

Markó Edina kihirdette keretét

A magyar női „A” válogatott nemzetközi felkészülési tornán, a Turkish Cup-on vesz részt 2020. március 2. és 11. között Törökországban. Az eseményre klubunk két játékosa Kovács Laura és Süle Dóra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk! Sok sikert kívánunk!

Kerkez Milos a válogatottban

Kerkez Milos a válogatottban

Az U17-es válogatott következő programjára március 01-04. között kerül sor, melynek keretein belül felkészülési edzőtáborban vesznek részt Telkiben. Az összetartásra korosztályos csapatunk meghatározó játékosa Kerkez Milos is meghívást kapott! Gratulálunk! Sok sikert kívánunk!

Győzelem a bajnoki nyitányon

Győzelem a bajnoki nyitányon

Női U19-es csapatunk a Soroksár SC otthonában lépett pályára, ahol Lőrinczi Lilla duplájával, valamint Bódai Viktória győztes találatával küzdelmes meccsen 3:2-re nyerni tudott! Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink