Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

BRAVÚROS EDZŐMÉRKŐZÉS

BRAVÚROS EDZŐMÉRKŐZÉS

Gönyűn játszott edzőmérkőzést az ETO FC Győr női csapata a Simple Liga 2020/2021-es győztesével, az FTC-vel, ahol Feketevizi góljának és a csapat hősies védekezésének köszönhetően bravúros egy gólos ETO győzelem született.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Az U18-as válogatottba kettő, míg az U17-es nemzeti csapatba négy játékost ad az ETO FC. A tizennyolc esztendősök között Deákovits Richárd és Tuboly Máté, míg az egyel fiatalabbaknál Vingler László, Huszár Marcell, Klausz Milán és Kráz Tamás képviseli csapatunkat.

Zöld-fehérek csatája Gönyűn

Zöld-fehérek csatája Gönyűn

Komoly erőfelmérő előtt áll az NB I-ben szereplő ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Menczeles Iván együttese szombaton 14 órától Gönyűn a bajnoki címvédő Ferencváros ellen lép pályára.

Pápán az ETO Akadémia

Pápán az ETO Akadémia

Az NB III-as ETO Akadémia is utolsó felkészülési mérkőzésén lép pályára szombaton 10 órától. Király József tanítványai a szintén harmadosztályú Pápa vendégei lesznek.

Szurkolói ankét a győri DiVinoban!

Szurkolói ankét a győri DiVinoban!

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2021. július 27-én kedden, 17 órakor sajtónyilvános szurkolói ankétot tartunk a győri DiVino Borbár teraszán! Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!

Főpróba a Kisvárda ellen

Főpróba a Kisvárda ellen

Célegyenesbe érkezett a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának felkészülése. Klausz László együttese a bajnoki rajt előtt Budapesten, a Vízművek pályán (1044 Budapest, Váci út) játssza utolsó edzőmérkőzését szombaton 17 órától az élvonalbeli Kisvárda ellen. A mérkőzés a helyszínen megtekinthető!

Kalmár Győrött is készül a visszatérésre - Kisalföld lapszemle

Kalmár Győrött is készül a visszatérésre - Kisalföld lapszemle

Győrben – korábbi klubjánál, a jelenleg NB II-ben szereplő ETO-nál – kezdte meg a rehabilitációt Kalmár Zsolt, aki még az Andorra elleni vb-selejtezőn sérült meg s maradt le a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságról. Műtétjét követően a tervek szerint három-négy hónapig Győrben végzi el az ilyenkor szokásos utókezeléseket, majd ezután tér vissza Dunaszerdahelyre.

Szombaton triplán pályán az ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink