Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Számunkra fontos a felelősségvállalás

Sportolónak lenni többet jelent annál, mint hogy az ember edzésre és mérkőzésekre jár, sajtótájékoztató nyilatkozik és pózol a fotóriporterek előtt a szponzor legújabb termékében. A klub számára fontos, hogy visszaadjon annak a közösségnek a számára, amelyik hétről hétre figyelemmel követi. Ennek több fontos eleme is van, ami helyenként anyagi, helyenként erkölcsi támogatás formájában jelenik meg.

Példaképek állítása

Az ETO törekszik arra, hogy olyan játékosokat neveljen, akik méltán állíthatóak példaképnek a fiatalok elé. Ez azt jelenti, hogy viselkedésükkel és kisugárzásukkal arra kell, hogy törekedjenek a játékosok, hogy az büszkeséget töltsön el a szülőkben, hogy gyermekük velük szeretnének azonosulni. 

Társadalmi kezdeményezések

A klub rendszeresen segít olyan embereken, akik hátrányos helyzetűek. Az ETO keresi annak a lehetőségét, hogy elsősorban olyan rászorulókat támogasson, akik kötődnek hozzá, de egyes megható vagy megrázó esetek ezen kategórián felül is felkelthetik a figyelmet. 

Szakmai események

A játékosok, vezetők lehetőségeikhez mérten jelenlétükkel is támogatnak olyan kezdeményezéseket, amelyre a figyelmet így jobban rá lehet irányítani. Ezek lehetnek iskolai események, városi fesztiválok vagy szakmai rendezvények is (pl. sportorvosi kongresszus, Futsal szakmai napok). 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink