Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO Park Élményközpont

Az Élményközpont egy olyan családközpontú komplexum, ahol a hagyományos bevásárlóközpontoknál megszokott funkciókon túl kicsik és nagyok is megtalálják a nekik szóló elfoglaltságot, s ezt magas színvonalú szolgáltatásokkal egészítjük ki.

Győr és az ETO Park találkozása

Győr büszkesége, a város egyik legismertebb és  emblematikus építészeti alkotása a belvárosi Dunakapu teret és a Révfaluban fekvő Kálóczy teret összekötő, 1929-ben épült Révfalusi híd.

Az ETO Park élményközpont belső tereiben is ennek a hídnak a századfordulót idéző hangulata éled újra, felvonultatva a kor ipari forradalmának építészeti megoldásait. Ezt az időszakot idézik meg a háromszintes passzázs hídját díszítő szegecselt acéltartók, és a régi hídkorlát formavilágát idéző, fa fogódzós öntöttvas korlátok is.

Az ETO Park elhelyezkedése 

Az ETO Park közvetlenül a város határában, az M1-es autópálya városi bevezetőjénél, , a régió és Magyarország egyik legnagyobb ipari parkja és az AUDI gyár szomszédságában épült fel. Az ETO Park és a szervesen hozzá épült ETO FC Győr stadion már messziről is jól látható: bevásárlási és pihenési lehetőséggel üdvözli a városba érkező utazókat.

Nyitva tartás és megközelítés

Győr Budapesttől nyugatra, az M1-es autópályán haladva 120 km-re található. Az ETO Park az M1-es autópálya városi bevezetőjénél épült fel, messziről már jól látható az ETO FC stadionja és az ETO Park Hotel mellett.

Üzletek

Hétfő – szombat: 10:00 – 20:00

Kormányablak:

Hétfő: 7-17
Kedd-szerda: 8-19
Csütörtök-péntek: 8-18
Szombat- vasárnap: ZÁRVA

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink