Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Felhívás

Felhívjuk valamennyi sajtómunkatárs figyelmét, hogy 2015. január 1-től, minden győri Futball és Futsal mérkőzésre csak akkreditáció után juthatnak be a sajtó munkatársai az ETO Stadionba vagy a Magvassy Sportcsarnokba.

A akkreditációs kérelmek az alábbi adatlap kitöltésével lehet igényelni. Kérünk mindenkit, hogy azt a találkozót megelőzően legkésőbb 48 órával küldjék el a kérelmüket.

Az akkreditáció menete a Stadionban

Az akkreditációval rendelkezők a stadion recepciója mögött található sajtószobában a mérkőzések előtt vehetik át a belépésükre jogosító karszalagot, mely a Keleti Q sajtó szektorba belépésre jogosít. Fotósok pedig fényképes sajtó/fotó igazolványuk ellenében ugyanitt, az MLSZ által kibocsátott sorszámozott fotósmellényt kapnak (más megkülönböztető mellényben a mérkőzéseken a fotózás nem engedélyezett – az igazolványokat a fotósok a mellény leadása után ugyanitt visszakapják). A televíziós stábok akkreditációjához a jogtulajdonos külön írásos engedélye is szükséges.

A sajtó számára fenntartott helyek a Keleti oldalon a Q szektorban találhatók, a székeken laptop tartók vannak felszerelve, áramvételi lehetőség minden széknél külön ki van alakítva, wi-fi elérés biztosított. A mérkőzések utáni sajtótájékoztatót a klubépület recepció mögötti sajtószobában tartjuk, a szokásoknak megfelelően a mérkőzés lefújása után mintegy 10 perccel. Az úgynevezett vegyes zóna – mixed zone – a ETO FC Győr játékosai számára a sajtószoba előtti részen található, a vendégcsapat játékosai számára pedig a vendégcsapat részére fenntartott bejárat előtti fedett területen található, a vendégcsapat buszának irányában.

A sajtó munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő illetve a fotósmellény átvételével kijelentik, hogy a ETO FC Győr, a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják.

Bármilyen egyéb észrevételt e-mailben a martin.bolla@eto.hu címre várjuk, vagy telefonon a +36 30 442 9521-es telefonszámra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink