ETO FC Győr

Horváth Ferenc első rangadója Győrben

Ferencváros, Videoton, Debrecen, újra Videoton és újra Ferencváros. Sorrendben ezeket a bajnoki rangadókat játszotta eddig Horváth Ferenc irányításával az ETO, amely a szakvezetővel most először hazai pályán vív ilyen meccset. A tréner a találkozót megelőző villáminterjúban arról is beszélt: látják azokat a hibákat, amiket korrigálni kell, és reméli ismét az ETO gyűjti be a három pontot. Horváth Ferenc első rangadója Győrben 2014. Augusztus 16 09:33:00. Szombat

 

- Ez a mérkőzés személy szerint nekem is fontos lesz, mert ez lesz az első rangadóm ebben a stadionban. Eddig ugyanis úgy hozta a sorsolás, hogy idegenben kellett lejátszanunk a rangadókat. Nagyon sokat lendítene a csapaton, ha itt nyerni tudnánk, és erre is fogunk készülni.  . - Kell-e valamit változtatni a korábbi hetekhez képest, vagy igazából egy kicsit több szerencse kellene.

.

- Amin változtatni kell, azt megbeszéltük, kielemeztük, remélem, hogy azon tudunk is változtatni, de a szerencse is jó lenne, ha mellénk pártolna, sokat dolgozunk érte, hogy ez így legyen. 

.

- A tavalyi szezont az ETO mellett a Fradi zárta a legjobban, hiszen mindkét gárda a 10 záró fordulóban 28 pontot szerzett, ugyanakkor a szezonban mindkét együttesnek még csak egy győzelme van. Mit gondolsz az ellenfélről, ettől függetlenül ez egy erős Fradi? . - Jó lenne egy nagyon erős Fradi, de ne most erősödjön meg, ráért pár héttel később.