Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Mérkőzés adatlap

Haladás VSE - Rába ETO 4-5 (1-2)
| Futsal NBI Felsőház 8. forduló
Aréna Savaria
Gólszerzők: Tóth M. (19.), Németh E. (25.), Horváth P. (37.), Halmos (40.), ill. Alex (3.), Drahovsky (8.), Sáhó (23.), Vas Á. (29.), Harnisch (30.).

 

Swietelsky-Haladás-Rába ETO 4-5 (1-2)
Tét nélküli találkozón lépett pályára a már biztos bajnok, hetedszer aranyérmes Rába ETO Szombathelyen, ugyanis a hazai Haladás sem léphetett már előbbre a tabellán, korábban eldőlt, hogy hatodik helyen végez a hazai csapat  a felsőházban.Ennek megfelelően nem túl nagy iramban kezdődött  a találkozó, amelynek elején a Haladásnak volt talán több lehetősége, ám Tóth Gy. remekül állta a sarat. Aztán Alex, majd Drahovsky villant egyet-egyet, s kétgólos előnyt szerzett az ETO. A győriek alaposan visszavettek ezután, a játékrész hajrájában a hazaiak ezt kihasználva szépítettek. A folytatásban elhúzott az ETO, ám a hajrában ismét szorosabbá tudta tenni a Haladás a mérkőzést, amit végül félgőzzel nyert meg minimális különbséggel a bajnok.

Szombathely, NB I-es felsőházi rájátszás 8. forduló | Játékvezetők: Kovács G., Tamási.

Haladás kezdő: Sásdi - Öreglaki, Vidák,  Horváth P.  Sipos. 
Cserék.: Tóth M., Bencsik, Gyenese, Gyimesi, Németh E., Halmos, Matyi, Németh P. Edző: Turzó József.

ETO kezdő: Tóth Gy. - Davide, Alex, Juanra, Seidler. 
Cserék: Harnisch, Vas Á, Dávid, Drahovsky, Gémesi, Sáhó, Bognár, Tama, Matkovics. Edző: Marcos Angulo.

Kapcsolódó híreink

Friss bajnokként Szombathelyen játszik az ETO

Friss bajnokként Szombathelyen játszik az ETO

A Rába ETO a futsal NBI friss magyar bajnoka a Swietelsky-Haladás VSE otthonába látogat. Az ETO a Dunaferr elleni győzelemmel biztosította be hetedik aranyérmét a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül.

Egy gólos győzelem fiatalos lendülettel

Egy gólos győzelem fiatalos lendülettel

Minimális győzelemre fogyott az ETO három gólos előnye a hajrára, a Haladás az utolsó 40 percben az egyenlítésért küzdött. A hétszeres bajnok azonban a fiataljainak több játéklehetőséget biztosítva is győzni tudott a Savaria Arénában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink