REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS JEGYINFO
Déli Futsal: RÁBA ETO
2015. November 29.
Vasárnap 20:00
Budapest, Elektromos Sportcsarnok
Déli Futsal - RÁBA ETO
Bajnoki Futsal Mérkőzés
Összefoglaló
2006/2007 Liga

Liga Bajnokság 30. forduló

2007. május 26. szombat – Győr

Győri ETO FC – DVTK 8 -0 (4-0)

Gólszerző(k): Gál (2),Sarus (2), Klement, Nagy, Balás, Markó.

Győri ETO FC: Molnár (Faragó), Dorogi, Klement, Dombi, Vető (Kecskés), Koltai (Takács), Lappints, Nagy Á. (Balás), Varga (Sarus), Gál (Markó), László.

Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - Ilyen nagyarányban is megérdemelten nyert a csapat, 100 gólt rúgva a bajnokságban.


Liga Bajnokság 29. forduló

 

2007. május 22. kedd – Győr

Győri ETO FC – MTK 1-0 (1-0)

Gólszerző: Klement B.

Győri ETO FC: Molnár- Dorogi, Szabadfi, Domanyik, Vető- Nagy Á., Klement B.( Dombi), Lappints (Koltai), László (Czank) - Gaál A. (Markó), Sarus (Varga).

Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Liszkai Dezső és Galambos Zoltán: - A bajnokcsapatot felülmúlni mindig óriási erkölcsi győzelem.


Liga Bajnokság 28. forduló

 

2007. május 14. hétfő – Fehérvár

Fehérvár – Győri ETO FC 0-1 (0-0)

Gólszerző: Csermelyi

Győri ETO FC: Somogyi, Dorogi (Kecskés), Domanyik, Szabadfi, Vető, Nyári (Pápai), Koltai (Dombai), Nagy Á., Csermelyi (Sarus), Markó (László), Szabó (Varga).

Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - A hétvégén eldőlt, hogy a liga csapat 11 pont előnnyel biztosította a bajnokság második helyét, így mint ezüstérmes utazhatott Fehérvárra. A hazaiak a következő összeállításban kezdték a játékot: Németh, Vadász, Kuttor, Horváth, Mészáros, Lattenstein, Csobánki, Kocsis, Nagy, Simek, Disztl. Lüktető, kiváló iramú első félidő után a csapatok a rekkenő hőségben akarták eldönteni a három pont sorsát. Helyzetek mindkét kapu előtt kialakultak. Somogyi remek teljesítményt nyújtott ebben az időszakban. A 70-dik percben Kecskés jogos kiállítása után emberhátrányba kerültünk, át kellett alakítani a csapat szerkezetét. A hazaiak megpróbálták kihasználni az emberelőnyt, és még nagyobb erővel támadtak, de egy remek kontra játék után Csermelyi kilépett a védők között, elhúzta a kapus mellett a labdát és megszerezte a győztes gólt. Gratulálunk a csapat harcosságához, összetartásához, és a remek egyéni teljesítményekhez.


Liga bajnokság 27. forduló

 

2007. május 5. – szombat, Győr

Győri ETO FC – Tatabánya 8 – 0 (2-0)

Gólszerző(k): Markó (4), Szabadfi, Dombi, Lajtos, Pápai.

Győri ETO FC: Molnár (Faragó), Dorogi, Dombi, Szabadfi, Vető, Czanik (Koltai), Lappints (Pápai), Nagy Á (Klement), Lajtos (Sarus), Gál (Markó), Varga (László).

Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - Ilyen nagy arányú győzelem is megérdemelt volt!


Liga bajnokság 26. forduló

 

2007. április 28. szombat – Debrecen

Debrecen – Győri ETO FC 1-2 (0-0)

Gólszerző: Gál András (2)

Győri ETO FC: Molnár, Dorogi, Domanyik, Szabadfi, Vető, Koltai (Dombi), Lappints, Nagy Á., László (Pápai), Markó (Sarus), Gál (Berde)

Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - Győzni akartunk Debrecenben, és ennek megfelelően agresszív játékunkat megpróbáltuk ráerőltetni a jónevű tapasztalt NB I-es játékosokat felvonultató hazaiakra. Az első félidőben kiegyenlített kemény játék sikeredett. A második játékrészben végig irányítottuk a játékot, bátran támadva, keményen védekezve. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, sikerült megszerezni a vezetést, de az ellenfél azonnal ki is egyenlített. Ezután sikerült fokozni az iramot és felülkerekedni erőben, és játékban. A végén izgalmas pillanatokat élt át a csapat, és szerezte meg a győzelmet. Nehéz mérkőzés volt. Gratulálunk a szülinaposoknak!


Liga bajnokság 25. forduló

 

2007. április 21. szombat – Győr

Győri ETO FC - Vác 3-0 (0-0)

Gólszerző: Domanyik, Szabó, Nagy.

Győri ETO FC: Molnár, Zsók (Dorogi), Domanyik, Szabadfi, Vető, Czanik (Dombi), Lappints (Koltai), Nagy Á., Dudás (László), Markó (Gál), Szabó

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - Jól kezdtük a mérkőzést, de a helyzeteink rendre kimaradtak. A Vác keményen és jól játszott. A szünet után sajnos Zsók megsérült. A második félidőben is végig irányítva a játékot előbb Domanyik remek fejesével, majd Szabó illetve Nagy góljával eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálunk a csapatnak, újabb lépést tettünk a dobogó felé.


Liga bajnokság 24. forduló

 

 2007. április 16. hétfő – Kaposvár

Kaposvár - Győri ETO FC 1-4 (1-1)

Gólszerző: Markó (2), Nagy Á., Csermelyi

Győri ETO FC: Somogyi, Dorogi, Domanyik, Szabadfi, Vető, Czanik (Koltai), Lappints (Dombi), Nagy Á., Csermelyi (Varga), Lajtos (Pápai), László (Markó)

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - A mérkőzés elején gyengén kezdett a csapat, az ellenfél vezetést is szerzett. A bekapott gól felrázta a játékosokat és Csermelyi ollózásával kiegyenlítettünk. A szűnet után nagy iramot diktálva végig irányítottuk a játékot, kihasználva erőnléti fölényűnket, előbb Nagy távoli lővésével, illetve Markó duplázásával beállítottuk a végeredményt. A második játékrészben jól játszott a csapat.


Liga bajnokság 23. forduló

 

2007. április 7. Szombat 11.00 óra – Győr

Győri ETO FC - Vasas 9 – 0 (3-0)

Gólszerző(k): Markó3, László, Szabadfi, Koltai, Csermelyi

Sárgalap: Gál, Markó

Győri ETO FC: Molnár (Fargaó) - Dorogi, Nagy, Szabadfi, Vető - Czanik (Pápai), Lappints, Koltai - Csermelyi (Czank), Gál (Markó), László (Saarus)

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - A csapat ezt a mai győzelmet Flóri Bácsi emlékére ajánlja!


Liga bajnokság 22. forduló

 

2007. április 01. vasárnap 13.00 óra – Paks

Paksi SE - Győri ETO FC 0 – 3 (0-0)

Gólszerző(k): Gál (2), Domanyik

Győri ETO FC: Somogyi – Domanyik, Szabadfi, Dorogi, Vető – Dombi,Tokody, Lappints – Czanik (Koltai), László (Czank), Gál (Balás).Edzők: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán és Liszkai Dezső: - A csapat ezt a mai győzelmet Flóri Bácsi emlékére ajánlja!


 

Liga bajnokság 21. forduló

2007. március 11. vasárnap – Győr, „kemping” pálya

Győri ETO FC – Pécs 2-2

Győri ETO FC: Molnár, Balás, Mátyus, Szabadfi, Vető, Lappints, Tokody, Koltai (Dombi), Dorogi (László), Markó, Varga (Sarus) Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső, Galambos Zoltán: - Jól kezdtük a játékot és hamar megszereztük a vezetést, de utána leült a csapat, tompán játszottunk, az ellenfél pedig ezt kihasználva kiegyenlített. A második félidőben rákapcsoltunk, de védelmi hibából a pécsiek megszerezték a vezetést, ugyan sikerült kiegyenlítenünk, de a mérkőzés utolsó részében lőttünk három kapufát és kihagytunk két százszázalékos ziccert, ez csak a döntetlenhez volt elegendő. Sajnáljuk, hogy elengedtünk két pontot, győzni kellett volna!
A pályán kiemelten jól teljesített; Lappints, Szabadfi, Mátyus és Tokody.


 

Liga bajnokság 20. forduló

2007. március 12. hétfő – Sopron

FC Sopron - Győri ETO FC 1 – 3 (0-0)

Gólszerző: Tokody, Markó (2)

Győri ETO FC: Somogyi – Dorogi, Mátyus (Szabadfi), Domanyik, Varga L. – Tokody, Klement B. (László), Lappints (Vető) – Koltai, Gál A. (Markó), Szabó Zs. (Sarus) Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső és Galambos Zoltán: - Nehéz első félidő után sikerült legyűrni a jó erőkből álló Sopront. A mezőnyből kiemelkedett játékával; a pályára újra visszatérő Mátyus, agresszív játékával Tokody és két találatával Markó. Dícséret illeti a visszajátszókat, akik mindent megtettek a győzelemért és természetesen az egész csapatot küzdeni tudásukért.


Liga bajnokság 19. forduló

 

2007. március 04. vasárnap – Győr

Győri ETO FC – ZTE 7-1 (4-1)

Gólszerző: Gál A. (3), Dorogi, Dombi, Markó, Klement

Győri ETO FC: Molnár – Balás (Czank), Dombi, Szabadfi, Rozsi, Klement B., Lappints (Vető), Koltai (Berde), Dorogi, Gál A. (Markó), Lajtos (Cserményi).

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Végig irányítva a játékot, formás támadásokat vezetve négy gólt szereztünk az első félidőben. Kiemelném Gál András mesterhármasát, sajnos Lajtos megsérült. A második játékrészben tovább növeltük előnyünket. Csermelyi kiállításával emberhátrányba kerültünk, de így is sikerült gólt szerezni. Gratulálunk a csapatnak, megérdemelten nyertek. Jól teljesített még Rozsi és Klement Balázs is!


 

Liga bajnokság 18. forduló

2007. február 25. vasárnap – Budapest, REAC

REAC - Győri ETO FC 1 – 1 (0-0)

Gólszerző: Markó Ádám

Győri ETO FC: Somogyi - Balás, Szabadfi, Domanyik, Varga L. - Pápai (Nyéki), Klement B. (Dombi), Lappints - Dorogi (Czank), Gál A. (Markó), Csermelyi (Sarus) Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Galambos Zoltán: - A liga bajnokság szintjéhez méltatlanul rossz pályán játszottunk, ezért folyamatos játék nem alakulhatott ki. A REAC vezetés után játékunkat megerősítettük a győzelem megszerzésére, de csak a döntetlen sikerült. A REAC, ebben az összeállításban, ezen a pályán minden csapatnak nagyon komoly ellenfele lesz. Átlag feletti teljesítményt Balás Krisztián nyújtott, míg Markót gólja dicséri.


Liga bajnokság 17. forduló

 

2006. december 10. vasárnap – Győr, Camping- pálya

Győri ETO FC – Újpest FC 1 – 0 (1-0)

Gólszerző: Koltai

Sárga lap: Klement, Varga.

Győri ETO FC: Molnár – Balás, Domanyik, Dombi, Varga – Granát (Nyéki), Klement, Koltai – Dorogi, László (Csermelyi), Markó (Lappincs).

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Nehéz mérkőzés volt. Kicsit idegesen játszottunk, de sikerült felülkerekedni az ellenfelen. Két góllal jobbak voltunk, de csak egy ment be. Célunkat elértük: dobogós helyen várhatjuk a februári folytatást. Gratulálunk az egész csapatnak! Minden ellenfelünknek jó pihenést, és boldog karácsonyt kívánunk!


Ligabajnokság 16. forduló

 

2006. december 2. szombat – Budapest

Bp. Honvéd – Győri ETO FC 2 – 1 (0-0)

Gólszerző(k): Koltai, Tóth.

Piros lap: Tóth.

Győri ETO FC: Molnár – Balás, Domanyik, Tóth, Varga – Dombi, Nagy Á., Koltai (Pápai) – Czank (Nagy Z.), Gál A. (Markó), László (Kecskés).

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - A tavasz első mérkőzésén gyenge első félidei játék után kellett, hogy az ellenfél találjon egy gólt, ettől a csapat felpörgött, és nem volt akadály a Kispest legyőzése. Molnár, Dombi, Domanyik jól játszott.


Ligabajnokság 15. forduló

 

2006. november 26. vasárnap - Miskolc

DVTK – Győri ETO FC 0 – 1 (0-0)

Gólszerző: Markó.

Sárga lap: Dorogi, Klement.

Kiállítva: Somogyi

Győri ETO FC: Somogyi – Balás, Domanyik, Tóth G., Varga L., Klement B. (Kecskés), Dombi, Koltai (Pápai), Dorogi (Czank), Gál A. (Markó), Nagy Z. (László B.)

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Küzdelmes, remek iramú, izgalmas mérkőzés volt. Taktikában, akaraterőben sikerült a jó nevű játékosokkal felálló hazaiak fölé kerekedni. Csapategység jeles. Gratulálunk az egész csapatnak!


Ligabajnokság 14. forduló

 

2006. november 21. kedd - Budapest

MTK – Győri ETO FC 3 – 1 (1-0)

Gólszerző: Markó.

Sárga lap: Tóth, Dorogi.

Piros lap: Nagy Á.

Győri ETO FC: Molnár – Domanyik, Dorogi, Tóth, Vető (Czank)– Klement (Lappincs), Nagy Á., Granát – Koltai (Pápai), Gál A. (Markó), Varga.

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Nem sikerült a pontszerzés. A csapatot dicséret illeti, remekül játszottak, és küzdöttek. Sajnos a játékvezető 1: 1-es állásnál kétszer is eldöntötte a mérkőzést.


Liga bajnokság 13. forduló

 

2006. november 12. vasárnap – Győr

Győri ETO FC – Fehérvár FC 5 – 2 (3-1)

Gólszerző(k): Tóth (2), Dudás (2), Gál A.

Sárgalap: Granát

Győri ETO FC: Somogyi – Domanyik, Tóth, Dorogi, Hanák – Stark, Granát, Nagy Á. (Klement) – Dudás, Gál A (Czank), Markó (Lappincs).

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Erős ellenfél ellen, színvonalas, jó iramú mérkőzésen megszereztük a győzelmet. Gratulálunk az EGÉSZ csapatnak. Stark, Dudás, Tóth,Granát, Hanák nagyszerűen játszott!


Liga bajnokság 12. forduló

 

2006. november 4. szombat - Tatabánya

Tatabánya- Győri ETO FC 0-4 (0-3)

Gólszerzők: Dudás (2), Dorogi, Lappints

Győri ETO FC: Molnár (Rom) - Balás (László), Domanyik, Tóth, Vető (Kecskés) - Nagy Á. , Lappints (Koltai), Klement (Pápai) - Dorogi, Markó (Nagy Z.), Dudás (Gál B.).

Edző: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Zuhogó hóesés, hideg szél, nem éppen ideális viszonyok a játékhoz. A mérkőzés elején vezetést szerzett a csapat, gyorsan, keményen, taktikusan játszottunk. Egy gyors ellentámadás után a kiugró Markót a kapus buktatta, kiállítás, tizenegyes. A szünet előtt a harmadik találat megszerzésével el is dőlt a mérkőzés. A második játékrészben Lappints találatával tovább növelte a csapat az előnyét. Az irreálissá váló időjárási körülmények miatt jó játék már nem alakult ki, örültünk, hogy végig le tudtuk játszani a mérkőzést. Dudás remek két gólt szerzett, jó utat, és sok sikert, Péternek pedig boldog szülinapot kíván az egész csapat. Szép volt fiúk, kitartásból, keménységből csillagos ötös! 12 mérkőzés, 8 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség, 38 rúgott, 11 kapott gól, harmadik hely!


Ligabajnokság 11.forduló

 

Győri ETO – Debrecen 6 – 0 (2-0)

Gólszerző(k): Stark (2), Pákolicz (2), Markó, Gál B.

Sárgalap: Domanyik

Győri ETO FC: Somogyi (Rom) – Domanyik Dombi, Balás (Kecskés), Vető – Nagy, Pákolicz, Klement (Lappints)– Dorogi (Koltai), Gál A. (Stark), Gál B (Czank).

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Egy nagyszerű sorozat harmadik mérkőzése, sok-sok góllal. A játékosok minden tekintetben megérdemlik a dicséretet. Nagy akarással, taktikailag fegyelmezetten, ötletes támadó játékkal játszotta a csapat. Örülök Stark Peti visszatérésének, amit rögtön két góllal, és nagyszerű csapatirányítással, kiváló játékkal tett emlékezetessé. Kiválóan játszott még Pákolicz, Nagy Á. A többiek jó teljesítményt nyújtottak, külön dicséret Rom Henriknek, aki büntetőt hárított!


Liga bajnokság 10. forduló

 

Vác- Győri ETO FC 0-2 (0-2)

Gólszerző(k): Dorogi, László

Kiállítva: Varga R.

Győri ETO FC: Somogyi - Balás, Domanyik, Dombi, Varga R. - Nagy Á. (Kecskés), Lappints, Klement - Dorogi, Gál A. (Markó), László (Nagy Z)

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Borzasztó minőségű pályán az első félidőben megnyugtató két gólos elönyt szerzett a csapat.A második játékrész elején emberhátrányba kerültünk,emiatt szerkezeti változtatást kellettt végrehajtani, célunk az eredmény megtartása volt. A fiúk remekül helytálltak, dicséret illeti őket.


Liga bajnokság 9. forduló

 

2006. október 14. szombat – Győr, Kemping- pálya 11.00 óra

Győri ETO FC - Kaposvári Rákóczi FC 8-0 (1-0)

Gólszerzők: Markó (2), Müller,Domanyik, Dorogi, Lappints, Nagy Á., László

Győri ETO FC: Molnár (Rom)- Dorogi (Kecskés), Domanyik, Dombi (Balás), Vető- Müller, Lappints (Nagy Á.), Klement- Czank ( Koltai), Gál A. (Markó), Nagy Z. (László)

Edző: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Az első félidőben még a befejezéseknél rendre hiba csúszott a játékba, aztán a szünet után beindult a gólzápor! Soha rosszabb hétvégénk ne legyen! Reméljük egy sorozat első állomása volt a mai mérkőzés, van csapat, és van célunk! Gratulálunk a fiúknak!


Liga bajnokság 8. forduló

 

2006. szeptember 30. szombat - Budapest

Vasas-Győri ETO FC 2-2 (1-2)

Gólszerzők: Dorogi, Czank

Sárga lap: Dombi, Czank

Piros lap: Tóth

Győri ETO FC: Somogyi - Regedei, Tóth, Domanyik, Varga L. (Lappints)- Varga R., Nagy Á., Pápai (Klement)- Dorogi (Koltai), László (Dombi), Gál A. (Czank)

Edzők: Liszkai Dezső- Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Gyenge kezdés után két gólos hátrányba kerültünk. A sorok rendezése után nagy akarással, taktikusan játszott a csapat, majd egy szép támadás után sikerült gólt szerezni Regedei remek beadása, Dorogi fejesével. A szünet elött végig írányítva a játékot, sajnos Tóth kiállításával ember hátrányba kerültek a fiúk. A szünetben átalakítva a szerkezetet, sikerült agresszív védekezéssel, gyors ellentámadásokkal megzavarni az ellenfelet. A cserékkel sikerült tovább gyorsítani a játékot. Védekezésben, labdakihozatalban, támadásokban sikerült a taktikai feladatokat megoldani, nagyszerűen játszott a csapat. Az emberhátrány ellenére, nagy iramot diktálva sikerült az ellenfelet nyomás alatt tartani, erőnlétileg fölébe kerekedni. Czank remek megoldásával kiegyenlített a csapat. Sajnos az értékes egy pontért nagy árat fizetett: Varga Laci részleges bokaszalag szakadást, Dorogi arc sérűlést szenvedett. Kűzdelemben, taktikában, csapategységben remek teljesítményt nyújtottak, gratulálunk az egész csapatnak!


Liga bajnokság 7. forduló

 

2006 szeptember 23. szombat - Győr

Győri ETO FC- Paks 3:0 (1:0)

Gólszerző(k): Dudás (2), Czank

Győri ETO FC: Molnár- Dorogi, Tóth, Mátyus, Varga L. - Lappints (Nagy Á.), Koltai (Pápai), Klement (Dombi)- Dudás (Markó), Gál A. (Czank), László.

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Mátyus Jani vezetésével a csapat nagy iramot diktálva kezdte a játékot. Határozott labdaszerzések, kemény ütkőzések jellemezték a félidőt. Az edzésen gyakorolt támadójáték sajnos kevésszer köszönt vissza a pályán, de sikerült végig kézben tartani, és irányítani a játékot. Jogos tizenegyes után megszerezte a csapat a vezetést,és több helyzetet dolgozott ki,de a befejezések nem sikerültek. A második játékrészben a cseréknek köszönhetően megélénkült a támadójáték, és sikerült gólokat szerezni. Kiemelnénk a csapat akarását, és motiváltságát. Sikerült folytatni a jó sorozatunkat, szép volt fiúk, csak igy tovább!


Ligabajnokság 6. forduló

 

2006. szeptember 18. hétfő, Pécs

PMFC-Győri ETO FC 1-3 (1-0)

Gólszerzők: Varga G., Nyári, László

Győri ETO FC: Somogyi - Balás ( Koltai), Tóth, Domanyik, Varga R.- Nyári (Dombi), Varga G. (Czank), Nagy Á. (Lappints)- Dudás, Gál A. (László), Dorogi.

Edzők: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Ezen a mérkőzésen a csapat bízonyította erejét, küzdeni tudását, egységét! Kűzdelmes nehéz mérkőzés volt. Az ETO a kiegyenlített első játékrész után teljesen felörőlte ellenfelét, és pontos támadásokkal sikerült térdre kényszeríteni a hazaiakat.Gratulálunk a csapatnak!


Liga basjnokság 5. forduló

 

2006. szeptember 9. szombat – Győr

Győri ETO FC – FC Sopron 1 – 3 (1-1)

Gólszerző: Tóth

Győri ETO FC: Molnár- Jablonkai, Tóth, Domanyik, Vető - Klement (Dombi), Gál B., (Nagy Á.), Lappints - Markó, Gál A., Varga (Nagy Z., (László)

Edző: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: - Egy borzasztó első félidő után, gyenge második! Értékeljük a helyzetet, megpróbáljuk a hibákat kijavítani. Elnézést kérünk azoktól, akik ezt végig nézték, tudunk ennél jobban is játszani.


Liga bajnokság 4. forduló

 

2006. augusztus 27. vasárnap – Zalaegerszeg

ZTE – Győri ETO FC 3 – 1 (1-1)

Gólszerző: Dorogi

Győri ETO FC: Somogyi - Balás, Tóth, Domanyik, Varga L.- Nyári, Varga G. (Koltai), Lappints (Nagy Á.)- Dorogi (Nagy Z.), Gál A (Gál B.), Granát.

Edző: Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Liszkai Dezső: - Jó iramú mérkőzés volt. Az ellenfélerős összeállításban kezdte a játékot. A védelem figyelmetlensége miatt a hazaiak megszerezték a második percben a vezetést. Dorogi góljával sikerült egyenlíteni. A bekapott gól után lassú volt a csapat játéka, de szerencsére sikerült ritmust váltani, és nagy részben birtokolni a labdát, irányítani a játékot. 5 óriási helyzetből egyet sikerült berúgni! A szünet után a második percben újabb egyéni hiba miatt újra vezetést szerzett az ellenfél. Hiába irányította a csapat a játékot, végigtámadva nagy iramban a félidőt,négy, száz százélokos helyzet újra kimaradt. A foci törvényei szerint büntetés jár ezért: a hazaiak egy vitatható 11-esből beállították a végeredményt.


Liga bajnokság 3. forduló

 

2006. augusztus 19. szombat 16.00 óra – Győr, ETO-stadion

Győri ETO FC – REAC 4 – 1 (4-0)

Gólszerző(k): Gál B. (2), Varga G., Tóth.

Győri ETO FC: Molnár (Rom)- Balás (Czank), Tóth, Domanyik, Varga L. (Vető)- Varga G. (Kolta), Klement, Gál B. (Lappints)- Dorogi (László), Gál A. (Markó), Granát.

Edző: Liszkai Dezső és Galambos Zoltán

Liszkai Dezső:„ A csapat minden tagja nagy akarással vetette bele magát a mérkőzésbe, agresszív letámadással három gólt rúgott az első negyed órában. Nagy fölényben, ötletesen játszottunk és még az első félidőben növeltük a gólok számát. A szünet után „jóllakottan” kezdték a fiúk a játékot és egy rossz félidőt produkáltak a rekkenő hőségben. Sajnos a cserejátékosok sem hoztak új színt a játékba. Ettől függetlenül elégedettek voltunk, hiszen sok olyan feladatot sierült megvalósítani amiket az edzéseken gyakoroltunk. Pozitív hatását érezhettük a mentális felkészítésnek is. Köszönjük Doki!”


Liga bajnokság 2. forduló

 

2006. augusztus 7. hétfő – Budapest

Újpest FC – Győri ETO FC 1-1 (0-0)

Gólszerző: Szabó Zs.

Győri ETO FC: Somogyi-Dorogi, Tóth, Domanyik, Varga L.- Lappints (Nagy Á.), Klement (Dombi), Gál B.(Koltai)- Granát, Szabó Zs., Varga G.

Edző: Liszkai Dezső, Galambos Zoltán

Liszkai Dezső: Nagyon jó csapattal tudott kiállni ellenünk az Újpest, hiszen az előző napon győztes felnőtt gárda keretéből nyolcan játszottak vissza a ligacsapatba, közöttük az argentin Cariati, aki az NB1-es bajnokin gólt lőtt az ETO-nak. Nálunk is pályára léphettek olyan futballisták, akik a felnőttek között is ott voltak, és az árnyékcsapatban is jó teljesítményt nyújtottak. Az Újpest agresszívan, keményen támadott, nehéz volt ellenük játszani. A második félidőben azonban feljavultunk. Annak ellenére, hogy a meccs nagyobb részében a lilák voltak fölényben, nekünk adódtak nagyobb helyzeteink. Egy magas színvonalú mérkőzést vívtunk. A csapatból Somogyi, Domanyik és Szabó Zsolt játékát emelném ki.


Liga bajnokság 1. forduló

 

2006. július 29. szombat – Győr, ETO stadion 16.00 óra

Győri ETO FC – Bp. Honvéd 3-0 (1-0)

Gólszerző(k): Domanyik Sz., Gál A., Tóth G.

Győri ETO FC: Molnár P.- Balás K., Domanyik Sz., Tóth G., Varga L. - Koltai T. (Pápai P.), Klement T. (Dombi Á.), Lappints Á. - Dorogi A., Gál A. (Csermlyi I.), László B. (Markó Á.).
Edző:
Galambos Zoltán és Liszkai Dezső

Galambos Zoltán: Fiatal csapatunkkal a nagyon jól szervezett Kispest ellen egy nagy iramú mérkőzést játszottunk. Helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy 3 gólunkból kettőt rögzített szituációból rúgtuk, amit gyakoroltunk. Gratulálok a csapatnak.

JEGYINFÓ
Jegyeket a mérkőzés előtt 2 órával nyitó
jegypénztárakban lehet váltani 500 -
1500 Ft-ig. Bérletet pedig az ETO
Shopban 5000 - 15000 Ft-os áron.
További információ és kedvezmények
ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu


Labdarúgás NBIII
Csapat M GY D V RK P
1. Ferencváros II 16 12 3 1 40-10 39
2. Videoton II 16 12 0 4 46-22 36
3. Dorogi FC 16 10 3 3 20-12 33
4. MTE 16 9 3 4 25-18 30
5. ETO FC Győr 16 9 2 5 37-20 29
6. BKV Előre 16 7 5 4 24-19 26
7. Puskás A. II. 16 7 3 6 34-24 24
8. Andráshida SC 16 7 3 6 25-23 24
9. Érdi VSE 16 7 2 7 24-22 23
10. Diósdi TC 16 7 2 7 22-22 23
11. III. Kerület TVE 16 6 4 6 22-25 22
12. Tatabánya FC 16 6 2 8 25-26 20
13. MTK II. 16 6 2 8 19-27 20
14. Csepel FC 16 4 3 9 17-37 15
15. Sárvár FC 16 2 5 9 15-36 11
16. Balatonfüred 16 2 1 13 14-39 7
17. Csornai SE 16 1 1 14 10-37 4
Futsal NBI
Csapat M GY D V RK P
1. RÁBA ETO 10 9 0 1 89-20 27
2. Dunaújváros 10 7 1 2 55-34 22
3. Haladás 9 7 0 2 50-33 21
4. Berettyóújfalu 10 6 2 2 49-20 20
5. Veszprém FC 10 4 0 6 33-41 12
6. Nyírgyulaj KSE 10 3 2 5 27-45 11
7. Göcsej SK 9 3 0 6 24-47 9
8. Aramis SE 9 2 2 5 30-44 8
9. Déli Futsal 9 2 1 6 15-46 7
10. Rubeola FC 8 1 0 7 19-47 3

IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
8°C
NAPTÁR
 

FMLA
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.10. Lipták Zoltán 31 éves
  • 12.25. Korsós Attila 44 éves
ETO TV
11.26. Tizenöt gól, ETO-győzelem
2015.11.18.
Futsal ünnep Győrben
2015.11.04.
Németh Zoltán játékosmegfigyelő lesz
2015.11.03.
Csak az ETO! 2015.10.28
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Kiemelt támogatóink
Támogatóink

Média partnereink
       TAO 2015-16Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum