×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

2006/2007

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Az őszi szezon zárómérkőzésén látványos, gyors, rövid, pontos játékkal rukkolt elő újra a csapat, amit az ellenfél nem tudott követni. Végig nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját és ez eredményre vezetett. Külön öröm, hogy a gyakorolt szituációkat és támadásvezetéseket láttam viszont. Gratulálok a csapatnak a jó játékhoz és az őszi elsőséghez!


U13- as korosztály 12. forduló

Győri ETO FC – ZTE 5 – 1 (3-0)

Gólszerző(k): Kalmár Zs. (4), Szűcs.

Győri ETO FC: Zseli (Rozomán) – Szigeti (Papp), Sándor, Bognár, Hontvári – Lenzsér (Béres), Fekete (Vörösbaranyi), Borkai – Kalmár, Alasztics B. (Szűcs), Mervó (Pongrác).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A nagyon jó iramú mérkőzésen a gyors, rövidpasszos, kevés érintésszámú támadás felépítésének nem találta ellenszerét a vendégcsapat. Labdatartásból jól váltottunk ritmust és ment át a csapat támadásba súlypontáthelyezésekkel. A második félidőben több kontratámadással számos gólt érhettünk volna még el. Gratulálok a fiúknak.


U13- as korosztály 11. forduló

Üstökös FC – Győri ETO FC 0 – 2 (0-0)

Gólszerző(k): Németh Sz., Szűcs.

Győri ETO FC: Alasztics M. – Papp (Szigeti), Sándor, Bognár, Hontvári (Németh)– Béres (Lenzsér), Borkai (Vörösbaranyi), Mervó – Pongrácz (Fekete), Kalmár, Alasztics B (Szűcs).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen 1-2 megingástól eltekintve uraltuk a játékot. Labdatartásban kimagaslót nyújtott a csapat. Rengeteg veszélyes akciót vezettünk, ha több lett volna az egyéni vállalkozó kedv nagyobb különbségű győzelem is születhetett volna.


U13- as korosztály 10. forduló

Győri ETO FC – Keszthely 4 – 0 (2-0)

Gólszerző(k): Mervó (2), Borkai, Fekete.

Győri ETO FC: Alasztics M. (Rozmán) – Szigeti, Bognár, Lenzsér (Rácz), Németh- Béres (Sándor), Vörösbaranyi (Fekete), Borkai – Kalmár, Mervó (Tatai), Szűcs (Alasztics B.).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A kellemetlen időjárási körülmények között lejátszott találkozón pontosan és gyorsan lendültünk támadásba középpályás labdaszerzést követően. Végig fölényben játszott a csapat, ezt bizonyítja a 4 kapufa és a kétszámjegyű kidolgozott ziccer. Csak a kapu előtti higgadtságon és a szerencsén múlott, hogy az ellenfél ilyen „kis” arányú vereséget szenvedett.


U13- as korosztály 9. forduló

Gyírmót – Győri ETO FC 0 – 14 (0-11)

Gólszerző(k): Kalmár (3), Szűcs (3), Alasztics (2), Borkai, Sándor, Mervó, Béres, Rácz R., Pongrácz.

Győri ETO FC: Alasztics – Németh (Füleki), Bognár, Sándor, Szigeti – Béres (Papp), Borkai (Széles), Mervó – Kalmár (Rácz M.), Szűcs (Pongrácz), Alasztics B (Rácz).Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A bajnokság utolsó helyezet csapatával szemben gólarányjavító győzelmet, arattunk. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, mert ennél háromszor több ziccerünk volt. Örömteli, hogy a keret fele „betalált” a rendkívül szerény képességű ellenféllel szemben.


U13- as korosztály 8. forduló

Győri ETO FC – Haladás 5 – 0 (2-0)

Gólszerző(k): Kalmár (2), Alasztics B., Fekete, Vörösbaranyi

Győri ETO FC: Alasztics (Zseli)– Papp, Bognár, Sándor, Hontvári – Lenzsér (Németh), Fekete (Szűcs), Borkai – Kalmár (Tatai), Mervó (Vörösbaranyi), Alasztics (Rácz).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Nagyon jó iramú, színvonalas találkozón főként támadásvezetésben nyújtott kiemelkedőt csapatunk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második játékrészben lefociztuk ellenfelünket. Több kiemelkedő teljesítmény volt (Kalmár, Alasztics, Borkai), a végén még gólarányt is javíthattunk volna. Gratulálok a fiúknak.


U13- as korosztály 7. forduló

Hévíz SK – Győri ETO FC 1 – 4 (0-1)

Gólszerző(k): Mervó, Alasztics B., Borkai, Fekete.

Győri ETO FC: Alasztics M. (Zseli) – Papp (Némath), Bognár, Sándor, Hontvári – Lenzsér (Fekete), Béres (Vörösbaranyi), Borkai – Mervó, Alasztics B. (Szűcs), Pongrácz (Kalmár).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Nehezen indult a mérkőzés, az első 10 percben már két cserémet is ki kellett használni sérülés miatt. Az első negyedóra végén megszereztük a vezetést pontrúgásból. Megnyugodott a csapat és további gólokat értünk el szép játékkal főként a csereként beállt játékosok közreműködésével. Gratulálok a fiúknak, szép játék volt!


U13- as korosztály 6. forduló

Győri ETO FC – Veszprém 3 – 1 (1-0)

Gólszerző(k): Mervó, Béres, Szűcs.

Győri ETO FC: Alasztics M. (Zseli) – Papp (Frank), Bognár, Sándor, Hontvári (Németh) – Lenzsér (Szűcs), Béres, Borkai – Fekete, Mervó (Tatai), Alasztics B. (Rácz).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Jól felkészített ellenféllel szemben a csapat rendkívül fegyelmezetten, taktikusan játszva jól alkalmazta a héten gyakorolt letámadásit és kontrajátékot. A csapat összes játékosa jó teljesítményt nyújtva esélyt sem adott az ellenfél támadásainak kibontakozására az olykor „szikrázósan” kemény és látványos összecsapáson. Gratulálok az egész csapatnak!


U13- as korosztály 5. forduló

Integrál DAC – Győri ETO FC 0 – 4 (0-1)

Gólszerző(k): Hontvári, Sándor, Mervó, öngól

Győri ETO FC: Alasztics (Rozmán) – Papp, Bognár, Németh (Sándor), Hontvári – Béres, Fekete (Lenzsér), Borkai (Török) – Szűcs (Tatai), Mervó, Alasztics B (Rácz).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A nagyon rossz talajú pályán a letámadást jól alkalmaztuk a szerény képességű ellenféllel szemben, ám a támadás felépítésben mindig hiba csúszott, az utolsó átadásokat elrontottuk. A mérkőzés alatt az ellenfél jó formán még a térfelünkre sem tudott átjönni, de helyzeteink 20% tudtuk csak kihasználni. A kapu előtt sokkal nagyobb higgadtságra és koncentrálásra van szükség.


U13- as korosztály 4. forduló

Celdömölk – Győri ETO FC 2 – 0 (1-0)

Győri ETO FC: Zseli (Rozmán) – Papp, Sándor (Szigeti), Bognár, Hontvári (Németh) – Béres, Fekete (Török), Borkai (Tatai) – Mervó, Alasztics, Kalmár (Szűcs).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A mérkőzés elején több ziccert elhibáztunk, majd pontrúgásból óriási védelmi hibából gólt kaptunk. Ezután is mezőfölényben játszottunk, a félidő végén 4 nagy gólszerzési lehetőségünk volt, de még üres kapuba sem tudtunk betalálni. A második félidőben csak szenvedtünk, rengeteg hiba csúszott a játékba. Mentálisan egy – két játékos mélyponton volt és a cserék sem hoztak változást. A végén még egy kontrából gólt kaptunk. Ez egy olyan nap volt. Hogy ha estig játszunk sem rúgunk gólt. Tanulságos volt több szempontból is…


U13 –as korosztály 3. forduló

Győri ETO FC – Ajka 12- 1 (3-1)

Gólszerző(k): Mervó (4), Kalmár (4), Tatai, Rácz R., Alasztics B (2)

Győri ETO FC: Zseli – Papp (Németh), Bognár, Sándor, Hontvári – Béres (Füleki), Fekete (Török) – Borkai (Lenzsér), Kalmár (Tatai), Mervó – Alesztics B (Rácz)

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - A csapat a gyors és pontos súlypontáthelyezések által jól használta ki a szélső támadók gyorsaságát. A középpályán kevés érintésszámmal hoztuk fel a labdát, építettük a támadásokat. A gólt szabadrúgásból kaptuk. Az utolsó negyed órában több koncentrálással még több gólt érhettünk volna el.


U13 – es korosztály 2. forduló

MTE 1904 – Győri ETO FC 0 – 7 (0-4)

Gólszerző(k): Mervó B. (4), Borkai Á., Tatai V., Alesztics B.

Győri ETO FC: Alesztics M. (Rozmán) – Papp (Szigeti), Sándor, Bognár, Horváth (Németh) – Béres, Fekete (Török), Borkai – Mervó, Alesztics B. (Rácz), Kalmár (Tatai).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: - Az első negyed óra védelmi megingásaitól eltekintve a csapat az egész mérkőzésen kombinatív, rövid passzos játékkal és a szélekről vezetett támadásoknak köszönhetően az ellenfél fölé nőtt. A helyzetkihasználás még midig nem az igazi, a végére csak a gólkülönbség volt kérdéses.


U13 – es korosztály 1. forduló

Győri ETO FC- Pápa 9 - 0 (3-0)

Gólszerzők: Mervó(4), Borkai (2), Rácz, Füleki, Tatai

Győri ETO FC: Alasztics - Papp (Szigeti), Sándor (Németh), Bognár, Hontvári - Béres (Török), Fekete, Borkai (Füleki) - Alasztics (Rácz), Mervó, Kalmár (Tatai).

Edző: Varga Antal

Varga Antal: „Az ETO mind taktikailag, technikailag, mind fizikálisan ellenfele fölé nőtt. A mérkőzés egész ideje alatt a csapat a középső zónában való letámadást jól alkalmazta. Helyzetkihasználásunk 60%-os volt.”

U13-as korosztály 26. forduló

2007. június 14. csütörtök – Győr

Győri ETO FC – Sopron FC 0 – 3 (0-2)

Győri ETO FC: Szabó K., Szűcs Á. (Vankó J.), Bokor P., Csete Z., Pintér D., Juhász B., Koteczki Á. (Krasznai R.), Király G. (Pintér K.), Nagy L. (Békefi R.), Szilasi A. (Illés),  Erdélyi Á. (Árnits O.).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Szomorú vagyok, és mérges, mert nem így szerettük volna zárni ezt a nagyszerű szezont...  Azonban örülni is tudunk, a bajnoki cím mellett Krasznai Roland pályára lépése is nagy boldogsággal tölt el minket. Jó pihenést mindenkinek, köszi srácok!


U13-as korosztály 25. forduló

2007. június 6. szerda – Gárdony

Gárdony SE – Győri ETO FC 1 – 3 (0-1)

Gólszerző(k): Péter Sz., Szilasi A., Pintér D.

Győri ETO FC: Sazbó K., Pintér D., Bokor P., Erdélyi Á., Csete Z., Juhász B. (Árnits O.), Pintér K. (Szilasi A.), Nagy L. (Farkas M.), Kozma B., Péter Sz., Király G. (Békefi R.).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Örülök, hogy a bajnokság megnyerése után is volt tartása a csapatnak és hogy azok is lehetőséget kaphattak, akik eddig kevesebbet játszottak.
Gratulálok srácok!


U13- as korosztály 24. forduló

2007. május 23. szerda – Győr- Stadion

Győri ETO FC – Haladás FC 6 – 0 (4-0)

Gólszerző(k): Illés D. (2), Koteczki Á., Farkas M., Bokor P., Winkler P.

Győri ETO FC: Ungerhorer (Szabó), Bokor, Kelemen , Pintér D., Koteczki (Kozma), Országh (Pintér K.), Vankó (Király), Farkas (Péter), Illés, Erdélyi (Winkler).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Leírhatatlan a boldogság, ezzel a csodás kis csapattal fantasztikus dolog együtt dolgozni, nagyon remélem sok szép örömet, szerzünk még klubunknak és a remek szülőknek, akiknek köszönjük egész éves segítségüket!
Bajnokok lettünk, amihez szívből gratulálok mindenkinek, és köszönjük az ETO vezetőségének azt az élményt, hogy a stadionban játszhattunk az aranyért!


U13- as korosztály 23. forduló

2007. május 16. szerda – Pápa

Pápa FC – Győri ETO FC 0-8 (0-2)

Gólszerző(k): Farkas M. (3), Illés D. (2), Nyári M., Kelement M, Kozma B.

Győri ETO FC: Ungerhofer G., Bokor P., Kelemen M., Nyúl M., Koteczki Á., Országh B. (Király G.), Pintér K. (Pintér D.), Erdélyi Á. (Farkas M.), Illés D., Nyári M. (Péter Sz.), Vankó I. (Kozma B.).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - A hétvégi hibákat kijavítva, élvezetes mérkőzést játszottunk, örülök, hogy mindenki felszabadultan, okosan és gólra törően játszott. Készülünk a jövő heti rangadóra.


U13-as korosztály 22. forduló

2007. május 13. vasárnap, Győr

Győri ETO FC – Szekszárd 1-2 (0-1)

Gólszerző: Kelemen M.

Győri ETO FC: Szabó K. (Ungerhofer) – Pintér D. (Szűcs), Bokor, Kelemen, Nyúl – Koteczki (Országh), Pintér K. (Farkas), Vankó (Erdélyi) – Illés, Winkler (Szilasi), Nyári (Kozma).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Ünnepelni készültünk, azonban a szervezetten és két jól eltalált lövéssel előnyt szerző ügyes kis ellenfelet a hajrában már nem tudtuk meglepni. Szomorkodásra semmi ok, dolgozunk tovább és még nagyobb figyelemmel és fegyelemmel várjuk a folytatást.


U13-as korosztály 21. forduló

2007. május 5. szombat - Tatabánya

Tatabánya - Győri ETO FC 0 – 4 (0-1)

Gólszerző(k): Nyári, Illés, Kelemen, Erdélyi

Győri ETO FC: Szabó, Szűcs (Csete), Bokor, Kelemen, Pintér, Koteczki (Árnits), Országh (Király), Nyári (Erdélyi), Farkas (Szilasi), Péter (Winkler), Illés.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Kiegyenlített első félidő után, megbeszélve a hibákat, magabiztosan értük el szép góljainkat, és örülünk, hogy mindenki lehetőséget kapott, ami nagyon fontos, ezért is dolgozik mindenki, és ezért is összetartó, szuper kis társaság ez. Dolgozunk tovább még nagyobb hittel és akarattal.


U13-as korosztály 20. forduló

2007. április 28. szombat – Győr

Győri ETO FC – Lágymányos FC 11 – 0 (3-0)

Gólszerző(k): Illés (3), Szilasi A., Nyári, (2), Országh B., Kozma (2), Pintér D.

Győri ETO FC: Szabó K. – Pintér D., Bokor, Csete (Péter), Nyúl (Koteczki) – Országh (Farkas), Pintér (Kozma), Vankó (Szűcs)– Illés, Nyári M., Erdélyi (Szilasi).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Nagyon szerény képességű ellenfél ellen kissé nehezen pörögtünk fel, de végül szép gólokat szerezve hoztuk a kötelezőt és immár 12 pont előnnyel, vezetjük a tabellát. Csak így tovább fiúk!


U13-as korosztály 19. forduló

2007. április 22. vasárnap - Fehérvár

Fehérvár FC - Győri ETO FC 2 – 3 (2-2)

Gólszerző: Kelemen, Illés, Vankó

Győri ETO FC: Szabó, Bokor, Kelemen, Juhász (Nyúl), Csete (Pintér D.), Kozma (Országh), Péter (Pintér K.), Farkas (Király), Illés, Vankó (Szűcs), Erdélyi (Szilasi)

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Hat perc rövidzárlat kellett ahhoz, hogy elkezdjünk focizni, utána nem volt kérdés a győzelem, de ilyet nem engedhetünk meg magunknak még egyszer. Sokkal több futást illetve a párharcok megnyerését kell a jövőben erőltetni és végig koncentrálni.
Gratulálok mindenkinek!


U13-as korosztály 18. forduló

2007. április 14. szombat - Győr

Győri ETO FC - PMFC 2 – 1 (0-0)

Gólszerző: Kelemen M.

Győri ETO FC: Szabó – Csete, Bokor, Kelemen, Nyúl – Nyári (Kozma), Országh (Nagy), Illés (Pintér D.) – Farkas (Pintér), Péter (Koteczki), Vankó.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Az első perctől kézben tartottunk és irányítottuk a mérkőzést, rengeteg helyzet kimaradt az első félidőben. Enyhén nevetséges bírói ítélettel vezetett a Pécs, azonban érkezett kétszer is Kelemen Márk és győzelemhez segítette kis csapatunkat, ehhez gratulálni tudok és az óriási akaraterőhöz, amit melóztunk az utolsó 20 percben. Bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül állunk az első helyen kilenc pont az előny, de most kell odafigyelni igazán. Szép volt fiúk!


U13-as korosztály 17. forduló

2007. április 04. szerda - Kaposvár

Rákóczi ÖLÜE - Győri ETO FC 1 – 2 (1-1)

Gólszerző: Vankó, Farkas

Győri ETO FC: Szabó K., Bokor P., Kelemen M, Nyúl M., Koteczki Á. (Csete J.), Pintér R. (Nagy L.), Nyári M. (Péter Sz.), Farkas M. (Erdélyi), Vankó I., Illés D.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Ezt a nagyon értékes győzelmet a súlyosan sérült Krasznai R., Winkler P., Ungerhofer hármasnak ajánljuk, és mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik. Készülünk a hétvégi rangadóra.


U13-as korosztály 16. forduló

2007. március 31. szombat - Győr

Győri ETO FC – Dunaújváros FC 10 – 1 (5-0)

Gólszerző: Vankó (3), Winkler (2), Illés, Koteczki, Péter, Nagy L., Nyári M.

Győri ETO FC: Szabó K., Bokor P., Kelemen M., Országh B. (Juhász B.), Nyúl M. (Erdélyi A.), Koteczki Á. (Farkas M.), Pintér K., Kozma B. (Nagy L.), Illés D. (Péter Sz.), Vankó I. (Csete Z.), Winkler P. (Nyári M.).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Végig a gyakoroltak és megbeszéltek szerint teljesített a csapat és ez nagyszerű játékkal és eredménnyel párosult, de dolgozunk tovább, mert sok javítani való van még. Mindenesetre gratulálok minden egyes játékosnak, nagyon jó kis társaság ez, csak így tovább!


U13-as korosztály 15. forduló

2007. március 24. szombat - Zalaegerszeg

ZTE - Győri ETO FC 0 – 2 (0-0)

Gólszerző(k): Winkler, Illés

Győri ETO FC: Szabó, Csete (Kozma), Bokor, Kelemen, Nyúl, Országh (Pintér K.), Nyári (Koteczki), Farkas (Pintér D.), Vankó (Juhász), Illés (Nagy), Winkler (Szilasi).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Végre szemre is tetszetősen, kevés érintésen alapuló, gyors játékot játszottunk, ami eredménnyel is párosul, külön öröm, hogy a cserék ismét lendítettek a csapat játékán. Gratulálok gyerekek, csak így tovább!


U13-as korosztály 14. forduló

Kispest - Győri ETO FC 0 – 3 (0-1)

Gólszerző(k): Winkler, Szilasi (2)

Győri ETO FC: Szabó (Unger) – Pintér, Kelemen, Országh, Nyúl (Juhász), Pintér, Nyári, Farkas (Erdélyi), Vankó (Péter), Illés (Kozma), Winkler (Szilasi).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Játékra alkalmatlan pályán időnként szép megoldásokat látva, rengeteg helyzetet kihagyva nyertük meg a mérkőzést! Külön öröm és üde színfolt volt Szilasi András játéka és két gója, csak így tovább!


U13-as korosztály 13. forduló

Győri ETO FC – Gárdony SE 13 – 0 (9-0)

Gólszerző(k): Winkler (5), Kelemen (2), Vankó, Nyári, Nyúl (2), Kozma, Péter Sz.

Győri ETO FC: Szabó (Unger)– Bokor, Krasznai (Pintér), Kelemen, Csete (Király) – Országh (Kozma), Koteczki (Juhász), Nyúl – Nyári (Péter), Vankó, Winkler (Erdélyi).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Nagyszerű őszt zártunk és ezért dicséretet érdemel az egész csapat! Külön köszönet Búza Laci kollégámnak. Bízva a hasonló sikeres szereplésben, kívánok egy szebb, még jobb tavaszt mindenkinek.


U13- as korosztály 12. forduló

Haladás VSE – Győri ETO FC 1 – 2 (0-2)

Gólszerző: Winkler.

Győri ETO FC: Szabó – Szűcs, Krasznai, Kelemen, Csete (Nyúl)– Bokor, Koteczki (Farkas), Országh (Erdélyi) – Nyári (Nagy), Vankó (Király), Winkler (Juhász).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Rossz időben, rossz pályán csodálatos győzelem, ezért dicséret illeti az egész csapatot. Most kell nagyon odafigyelni és akkor elérjük céljainkat.


U13- as korosztály 11. forduló

Győri ETO FC – Pápa ELC 4 – 2 (2-1)

Gólszerző(k): Vankó (2), Winkler, Juhász B.

Győri ETO FC: Ungerhofer – Szűcs, Krasznai, Koteczki (Juhász), Kelemen – Nagy L. (Nyári, Péter), Országh (Szilasi), Erdényi (Király) – Kozma (Farkas), Winkler, Vankó.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Nagyon jó kis mérkőzés volt úgy érzem, ehhez csak gratulálni tudok mindkét csapatnak. Ami pozitívum, hogy végig van tartása a csapatnak és góljaink zömét a begyakoroltak szerint, érjük el, azonban idegesítő a bekapott gólok előtti hibák tömkelege és egy –két ember nem odafigyelése.


U13 – as korosztály 10. forduló

Szekszárd VFC – Győri ETO FC 2 – 3 (1-1)

Gólszerző(k): Winkler (3)

Győri ETO FC: Szabó – Farkas (Kozma), Krasznai, Kelemen (Nagy), Bokor – Országh, Koteczki – Vankó, Nyári (Péter), Erdélyi (Nyúl)– Winkler.

Edző: Csenteri Csaongor

Csenteri Csongor: - A csúcsra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni! Nekünk sikerült, de nagyon fárasztó itt maradni, ehhez meló és meló szükséges. Nagy meccs volt, nagy győzelemmel!


U13- as korosztály 9. forduló

Győri ETO FC – Tatabánya ASK 3 – 2 (0-1)

Gólszerző(k): Kelemen M., Winkler, Kozma.

Győri ETO FC: Ungerhofer – Bokor, Kelemen, Koteczki (Szilasi), Király (Péter) – Országh, Nyári, Nyúl – Farkas (Kozma), Winkler, Vankó (Szűcs).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Értékes 3 pontot szereztünk, a nagyon lelkes ellenfél ellen, nem mindig a szép játék annál inkább a küzdőszellem és az akarat diadala volt. Gratulálok a csapatnak, készülünk tovább!


U13- as korosztály 8. forduló

XI. Kerület Lágymányos – Győri ETO FC 3 – 18 (1-8)

Gólszerző(k): Vankó (7), Winkler (6), Nyári (4), Nyúl.

Győri ETO FC: Ungerhofer (Varga) – Bokor (Békefi), Krasznai (Országh), Kelemen, Nyúl – Farkas (Szűcs), Nyári, Erdélyi (Péter)– Kozma (Szilasi), Winkler, Vankó.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Gratulálok, csak így tovább gyerekek!


U13- as korosztály 7. forduló

Győri ETO FC – Fehérvár FC 9 – 0 (3-0)

Gólszerző(k): Winkler (3), Nyári (2), Kelemen, Krasznai, Szilasi, Kozma

Győri ETO FC: Szabó (Ungerhofer)– Bokor (Szilasi), Krasznai, Koteczki (Király), Kelemen – Országh, Nyári, Péter (Erdélyi) – Nagy (Farkas), Winkler (Juhász), Nyúl (Kozma).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: Óriási játékkedvvel, szép gólokat szerezve magabiztos győzelmet arattunk, az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő, mert kb. a helyzetek 40%- át sikerült értékesíteni, ami persze borzasztó is, de most talán elnéző lehetek.


U13- as korosztály 6. forduló

Pécsi MFC – Győri ETO FC 0 – 1 (0-1)

Gólszerző: Winkler Péter

Győri ETO FC: Szabó K. – Bokor P., Krasznai R., Kelemen M., Nyúl M. – Országh B., Nyári M., Erdényi Á. – Farkas M., Winkler P., Vankó I.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Az első félidőben bebiztosíthattuk volna a mérkőzést, azonban egyet sikerült csak rúgni, végül ez is elégnek bizonyult a győzelemhez. Szép volt srácok.


U13- as korosztály 5. forduló

Győri ETO FC – Rákóczi ÖLUE 3 – 4 (3-2)

Gólszerző(k): Winkler, Kelemen Krasznai

Győri ETO FC: Szabó (Varga) – Szűcs, Krasznai, Kelemen, Pintér (Király) – Bokor (Nagy), Országh, Farkas (Kozma) – Vankó (Péter), Winkler, Erdélyi (Nyúl).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Soha nem foglalkozom a játékvezetéssel, de most nem mehetek el szó nélkül mellette, amikor sírva jön le az egész csapat ott nagy a baj az biztos. Vicces, hogy hazai pályán két tizenegyest befújnak ellenünk, ráadásul az utolsó utáni percben, ez megdöbbentő. Ettől függetlenül nyerni kellett volna a lelkes ellenfél ellen. Semmi baj, jövő héten javítunk.


U13 – korosztály 4. forduló

Dunaújváros – Győri ETO FC 0 – 4 (0-1)

Gólszerző(k): Winkler, Vankó, Nyúl, Péter.

Győri ETO FC: Szabó (Varga) – Szűcs (Juhász), Krasznai, Kelemen, Csete (Bokor) – Farkas (Kozma), Országh, Erdélyi (Koteczki) – Vankó, Winkler (Péter), Nyári (Nyúl).

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Nehézkesen indult a mérkőzés, ahol a legnagyobb ellenfél a pálya volt. Azonban a második félidőben szép támadásokat vezetve és még szebb gólokat elérve magabiztos győzelmet arattunk a nagyon ügyes ellenfél ellen. Gratulálok a csapatnak.


U13- as korosztály 3. forduló

Győri ETO FC – ZTE 6-1 (2-1)

Gólszerző(k): Winker (4), Nyári (2)

Győri ETO FC: Szabó K. (Unger) – Pintér (Bokor), Krasznai, Csete, Kelemen – Országh, Koteczki (Király), Farkas (Péter)– Nyári (Nyúl) Winkler (Szilasi), Erdélyi

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: -  Egy – két figyelmetlenségtől eltekintve magabiztos győzelmet arattunk és ezért csak gratuláni tudok a csapatnak. Csak így tovább ezen az úton.


U13-as korosztály 2. forduló

Győri ETO FC – Budapest Honvéd 12 – 0 (9-0)

Gólszerző(k): Nyári 3, Winkler 2, Kelemen 2, Krasznai, Koteczki, Nagy 2, Péter Sz.

Győri ETO FC: Varga B. (Vida) – Pintér D., Kraszni R. (Szűcs), Kelemen M. (Király), Csete Z. (Kozma) – Koteczki Á., Nyári M. (Péter), Országh B. – Farkas M., Winkler P. (Nagy), Erdélyi P.

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor: - Gratulálok minden egyes játékosnak, mert az egész heti gyakorlás meghozta az eredményt és tetszetős, szép játékkal megérdemelt sikert arattunk. Ezen az úton kell tovább haladnunk.


U13- as korosztály 1. forduló

SC Sopron – Győri ETO FC 0 – 1 (0-0)

Gólszerző: Winkler

Győri ETO FC: Szabó K. (Varga B.)- Koteczki Á. (Pintér D.), Krasznai, Kelemen, Csete- Országh, Nyári M. (Király), Erdélyi (Nagy L.)- Farkas (Kozma), Winkler, Valkó

Edző: Csenteri Csongor

Csenteri Csongor:„ Ha nehezen is, de hoztuk a nagyon fontos első mérkőzést. Ennél azonban sokkal több kell jónéhány játékostól, mert néha a tűzzel játszunk, ami nem vezet jóra. Ettől függetlanül gratulálok a csapatnak.”

JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 30 22 5 3 64-14 71
2. Ferencváros 30 19 7 4 49-19 64
3. MTK Budapest 30 18 3 9 39-25 57
4. DVSC-Teva 30 15 9 6 44-19 54
5. MVM Paks 30 14 9 7 44-27 51
6. Újpest FC 30 14 9 7 40-28 51
7. DVTK 30 13 9 8 43-36 48
8. Győri ETO FC 30 10 8 12 41-44 38
9. Kecskeméti TE 30 10 8 12 30-39 38
10. Puskás Akadémia 30 10 5 15 35-40 35
11. PMFC 30 8 7 15 32-51 31
12. Nyíregyháza Spartacus 30 8 6 16 33-49 30
13. Budapest Honvéd 30 6 10 14 26-36 28
14. Haladás 30 7 4 19 26-53 25
15. Dunaújváros 30 5 8 17 26-49 22
16. Lombard Pápa 30 4 7 19 14-57 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
22°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 08.29. Vincze Ottó 41 éves
  • 09.01. Tokody Tibor 35 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013