Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Videoton
2015. Március 01.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Videoton
OTP Bank Liga 18. forduló
Összefoglaló
2006/2007 U19
U15-ös korosztály 25. forduló
2007. június 9. szombat – Pápa
Pápa – Győri ETO FC             2 – 3        (2-2)
Gólszerző(k): Kalmár, Fekete, Kancsó 

Győri ETO FC: Haga, Béli (Mondovics), Poór, Járfás, Nagy R., Matetics (Guttyán), Miklós(Nagy Á.), Torma (Kancsó), Fekete, Kalmár, Paku (Schellinó).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - A zárómérkőzésen óriási hőségben a center pályán nehéz, de szép győzelemmel fejeztük be a bajnokságot, amit egy fordulóval a zárás előtt már megnyertünk. Dicséret a fiúknak, köszönöm mindenkinek a segítségét, jó pihenést, szép nyarat kívánok.

U15-ös korosztály 24. forduló
2007. június 2. szombat – Győr
Győri ETO FC – Sopron          9 – 1        (3-0)
Gólszerző(k): Matatics (3), Miklós (2), Paku, Torma, Kancsó, Pintér.

Győri ETO FC: Haga (Szabó)- Járfás, Poór ,Mondovics - Matetics, Béli, Vörös ,Paku (Pintér) -Kancsó (Miklós), Nagy Á. ,Guttyán (Illés).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás:  - A szombati utolsó hazai mérkőzésünket fölényesen megnyerve végeztünk az első helyen, és ezzel megnyertük a bajnokságot. Sokan hiányoztak, három játékossal segített a 94-es csapat, amit köszönök Csenteri Csongor kollégámnak.
Gratulálok a fiúknak a bajnoki címhez, köszönöm mindenkinek a segítséget, a szülőknek az egész éves kitartást, és a mérőzés után a pezsgőket...
Szombaton Pápára utazunk az utolsó mérkőzésünkre, ahol méltó befejezésre készülünk!

U15-ös korosztály 23. forduló
2007. május 26. szombat – Zalaegerszeg
ZTE – Győri ETO FC                               1 – 2        (1-0)
Gólszerző(k): Paku, Miklós.

Győri ETO FC: Haga, Nagy R.,Poór, Járfás, Béli, Matetics, Torma, Miklós,(Guttyán), Kalmár,(Nagy Á.), Paku, Kancsó,(Mondovics).
Edző: Horváth Tamás 

Horváth Tamás: - A bajnoki cím megszerzéséhes fontos mérkőzést nyertünk meg 0:1 -es zalaegerszegi vezetés után a második félidőben mutatott nagyszerű játékkal. Az első félidőben még pontatlanok voltunk, sok labdát adtunk el, helyzeteket hagytunk ki. A második félidőben nagy iramot diktálva már az első támadásból egyenlítettünk, az ötödik percben pedig a vezetést is megszereztük. Miklós Viktor szögletből érintés nélkül rúgta hálóba a labdát.
Szombaton a Sopron csapatát fogadjuk délelőtt 10 órakor, és győzelem esetén bajnoki címet ünnepelhetünk.
U15-ös bajnokság 22. forduló
2007. május 12. szombat – Keszthely
Keszthely – Győri ETO FC      1-6          
Gólszerző(k): Kalmár 3, Fekete, Miklós, Paku.

Győri ETO FC: Haga (Kolozsvári), Nagy R., Poór, Járfás, Mondovits,(Guttyán), Matetics, Torma, Paku, Miklós, Fekete (Schellinó), Kalmár (NagyÁ).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - Keszthelyen magabiztos jó játékkal 6: 1 -re nyert a csapat. Sok helyzetünk volt, szép támadásokat vezettünk, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.
Az elkövetkező szombaton nagy rangadó elé nézünk, a bajnoki cím eléréséhez fontos győzelem megszerzésére készülünk a második helyezett Üstökös ellen.

U15 – ös korosztály 16. forduló
Győri ETO FC - Celldömölk    22 – 0      (8-0)
Gólszerző(k): Miklós (6), Matetics (4), NagyÁ. (3), Kalmár (2), Torma (2),
Kancsó (2), Paku, öngól 2

Győri ETO FC: Schellino - NagyR (Járfás), Poór (Mondovics), Lengyel, Béli - Matatics,        Torma, Paku (Guttyán) - Fekete (Kancsó), Kalmár (Nagy Á), Miklós
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - Kitűnő játékvezetés mellett, a 10. másodpercben rúgott gól eldöntötte a mérkőzést. Folyamatos, szép játékot játszottunk egész mérkőzés alatt.
Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, sok szép támadást kővetően találtunk az ellenfél kapujába. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a 22 gól önmagáért beszél.

U15 – ös korosztály 9. forduló
Gyírmót – Győri ETO FC         2 – 1
        (0-1)
Gólszerző: Fekete

Győri ETO FC: Haga – Nagy, Lengyel (Béli), Poór, Mondovics (Schmikli) – Járfás, Matetits, Kancsó (Pintér)- Fekete, Nagy (Zselló), Illés.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A mérkőzés egy rendkívül rossz talajú pályán került megrendezésre. A folyamatos játékra alkalmas játéktéren a két csapat sok technikai hibával játszott. Vereségünket a sok kihagyott helyzetnek (5-6 100%- os) és ellenfelünk nagyobb győzni akarásának köszönhetjük. A mérkőzést két bombagól döntötte el, amely így is elég volt, hogy 15 mérkőzés után vereséggel vonuljunk le. Gratulálok a Gyírmótnak.

U15- ös korosztály 8. forduló
Győri ETO FC – Haladás VSE                2 – 1        (0-1)
Gólszerző(k):Miklós, Járfás.

Győri ETO FC: Schellinó – Nagy R., Lengyel, Poór, Béli (Schmikli)– Matetits, Pintér (Mondovics), Járfás – Illés (Zselló), Fekete (Nagy Á.), Miklós (Guttyán).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az első perctől kezdve beszorítottuk ellenfelünket. Szebbnél szebb támadásokat vezetve, csak az i-re nem sikerült feltenni a pontot. Az ellenfél két kontrát tudott vezetni, melyből az egyiket góllal tudta befejezni. A folytatásban nagyszerű játékkal egyszerűen felőröltük ellenfelünket, így nem maradt el a jogos győzelem.

U15- ös korosztály 7. forduló
Héviz SK – Győri ETO FC      2 – 6        (2-2)
Gólszerző(k): Illés (2), Vörös Torma Martin, Mondovics, Miklós (2).

Győri ETO FC: Haga – Gabona (Kancsó), Lengyel, Poór, Béli (Zselló)– Nagy R., Járfás (Matatits), Vörös Torma (Pintér) – Illés, Miklós, Mondovics (Schmikli).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A szezon legjobb mérkőzése. Egy nagyon jól játszó ellenfelet sikerült meggyőző, szép játékkal megverni. Védekezésben kisebb megingásoktól eltekintve, jót nyújtott a csapat. Támadásban a rövid passzos, széleken vezetett támadásainknak az ellenfél nem találta az ellenszerét.

U15- ös korosztály 6. forduló
Győri ETO FC – Veszprém     1 – 1        (1-1)
Gólszerző: Matetits.

Győri ETO FC: Schellino – Gabona (Kancsó), Lengyel (Guttyán), Poór, Béli (Járfás)– Nagy R., Matetits, Schmikli (Nagy) – Illés, Vörös Torma, Miklós.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés. A komoly játékerőt képviselő Veszprém egy kicsit potya ízű góllal egyenlített ki. Mindkét csapat győzelemre játszott, több helyzetet is kialakítottunk a kapuknál, amit nem tudtak gólra váltani. Összességében egy küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

U15- es korosztály 5. forduló
Integrál DAC - Győri ETO FC  1 - 1         (1–0)
Gólszerző: Miklós 

Győri ETO FC: Haga – Járfás (Nagy Á.), Lengyel, Poór, Béli (Schmikli) – Kancsó, Matetits, Vörös Torma – Pintér (Guttyán)– Miklós, Illés (Zselló).
Edzés: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az öt meghatározó kezdőjátékosunkat nélkülözve, csak közepes teljesítményre volt képes csapatunk. Rossz játékfelfogásunkon a cserék sem tudtak változtatni, ezért – bár több gólhelyzetünk is akadt – a szervezetten védekező DAC elvett tőlünk 2 pontot.             

U15- es korosztály 4. forduló
Győri ETO FC – Ajka              15 – 0
(8-0)
Gólszerző(k): Fekete (5), Kalmár (5), Miklós (2), Nagy Á., Mondovics, Vörös Torma

Győri ETO FC: Haga – Nagy R. (Gabona), Lengyel, Poór (Pintér), Béli (Vörös Torma), Kancsó (Mondovics), Kalmár, Járfás, Illés (Zselló), Fekete, Miklós (Nagy Á.).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A mérkőzés a hét közben gyakorolt technikai és taktikai elemek hibátlan bemutatását hozta. A csapat végig nagy akarattal és ambícióval játszott az ellenfél nagy bánatára.

U15- ös korosztály 3. forduló
Celldömölk – Győri ETO FC                   8 – 0
        (4-0)
Gólszerző(k): Fekete (2), Guttyán (2), Vörös Torma, Miklós, Kancsó, öngól. 

Győri ETO FC: Schellino – Nagy R., Lengyel (Gabona), Járfás (Poór), Schmikli, Kancsó, Matetits, VörösTorma (Pintér)– Zselló (Nagy Á.), Miklós (Fekete), Guttyán.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Sajnos hamar kiderült, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel és csak gólarány különbsége kérdéses. Közepes teljesítménnyel is nagy különbség volt a két csapat között.

U15- ös korosztály 2. forduló
Motim – Győri ETO FC           8 – 1        (3-0)
Gólszerző(k): Illés (2), Kalmár, Fekete, Torma, Miklós, Zselló, Béli.

Győri ETO FC: Schellino – Nagy R. (Gabona), Lengyel (Béli), Poór, Mondovics (Schmikli)– Matetits (Kancsó), Vörös Torma, Miklós (Pintér) – Kalmár, Fekete (Zselló), Illés.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az ellenfél nem volt egy súlycsoportba velünk. Helyzeteink 50 %- át, használtuk ki. Védekezés megfelelő, támadásban szép akciók, szárnytámogatások, beadások, gólok.

U15- ös korosztály 1. forduló
Győri ETO FC – PELC            7 – 0        (2-0)
Gólszerző(k): Fekete (3), Kalmár (3), Nagy Á.

Győri ETO FC: Haga – Gabona, Lengyel, Poór, Mondovics (Schmikli) – Nagy R. (Béli), Vörös Torma, Miklós (Nagy Á.) – Kalmár, Fekete, Illés (Guttyán).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A csapat már nagyon várta az első bajnokit. Az első félidő kicsit kapkodó és technikailag sok hibát hozó játéka után egy szép akciókat és gólveszélyes játékot hozó második félidőt produkált a csapat.
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 18 13 0 5 28-18 39
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. MVM Paks 18 7 7 4 27-17 28
7. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 17 4 3 10 18-27 15
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
7°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 03.03. 93 éve született Hidegkuti Nándor
  • 03.06. Pátkai Máté 27 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013