Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
2006/2007 U19
U15-ös korosztály 25. forduló
2007. június 9. szombat – Pápa
Pápa – Győri ETO FC             2 – 3        (2-2)
Gólszerző(k): Kalmár, Fekete, Kancsó 

Győri ETO FC: Haga, Béli (Mondovics), Poór, Járfás, Nagy R., Matetics (Guttyán), Miklós(Nagy Á.), Torma (Kancsó), Fekete, Kalmár, Paku (Schellinó).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - A zárómérkőzésen óriási hőségben a center pályán nehéz, de szép győzelemmel fejeztük be a bajnokságot, amit egy fordulóval a zárás előtt már megnyertünk. Dicséret a fiúknak, köszönöm mindenkinek a segítségét, jó pihenést, szép nyarat kívánok.

U15-ös korosztály 24. forduló
2007. június 2. szombat – Győr
Győri ETO FC – Sopron          9 – 1        (3-0)
Gólszerző(k): Matatics (3), Miklós (2), Paku, Torma, Kancsó, Pintér.

Győri ETO FC: Haga (Szabó)- Járfás, Poór ,Mondovics - Matetics, Béli, Vörös ,Paku (Pintér) -Kancsó (Miklós), Nagy Á. ,Guttyán (Illés).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás:  - A szombati utolsó hazai mérkőzésünket fölényesen megnyerve végeztünk az első helyen, és ezzel megnyertük a bajnokságot. Sokan hiányoztak, három játékossal segített a 94-es csapat, amit köszönök Csenteri Csongor kollégámnak.
Gratulálok a fiúknak a bajnoki címhez, köszönöm mindenkinek a segítséget, a szülőknek az egész éves kitartást, és a mérőzés után a pezsgőket...
Szombaton Pápára utazunk az utolsó mérkőzésünkre, ahol méltó befejezésre készülünk!

U15-ös korosztály 23. forduló
2007. május 26. szombat – Zalaegerszeg
ZTE – Győri ETO FC                               1 – 2        (1-0)
Gólszerző(k): Paku, Miklós.

Győri ETO FC: Haga, Nagy R.,Poór, Járfás, Béli, Matetics, Torma, Miklós,(Guttyán), Kalmár,(Nagy Á.), Paku, Kancsó,(Mondovics).
Edző: Horváth Tamás 

Horváth Tamás: - A bajnoki cím megszerzéséhes fontos mérkőzést nyertünk meg 0:1 -es zalaegerszegi vezetés után a második félidőben mutatott nagyszerű játékkal. Az első félidőben még pontatlanok voltunk, sok labdát adtunk el, helyzeteket hagytunk ki. A második félidőben nagy iramot diktálva már az első támadásból egyenlítettünk, az ötödik percben pedig a vezetést is megszereztük. Miklós Viktor szögletből érintés nélkül rúgta hálóba a labdát.
Szombaton a Sopron csapatát fogadjuk délelőtt 10 órakor, és győzelem esetén bajnoki címet ünnepelhetünk.
U15-ös bajnokság 22. forduló
2007. május 12. szombat – Keszthely
Keszthely – Győri ETO FC      1-6          
Gólszerző(k): Kalmár 3, Fekete, Miklós, Paku.

Győri ETO FC: Haga (Kolozsvári), Nagy R., Poór, Járfás, Mondovits,(Guttyán), Matetics, Torma, Paku, Miklós, Fekete (Schellinó), Kalmár (NagyÁ).
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - Keszthelyen magabiztos jó játékkal 6: 1 -re nyert a csapat. Sok helyzetünk volt, szép támadásokat vezettünk, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.
Az elkövetkező szombaton nagy rangadó elé nézünk, a bajnoki cím eléréséhez fontos győzelem megszerzésére készülünk a második helyezett Üstökös ellen.

U15 – ös korosztály 16. forduló
Győri ETO FC - Celldömölk    22 – 0      (8-0)
Gólszerző(k): Miklós (6), Matetics (4), NagyÁ. (3), Kalmár (2), Torma (2),
Kancsó (2), Paku, öngól 2

Győri ETO FC: Schellino - NagyR (Járfás), Poór (Mondovics), Lengyel, Béli - Matatics,        Torma, Paku (Guttyán) - Fekete (Kancsó), Kalmár (Nagy Á), Miklós
Edző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: - Kitűnő játékvezetés mellett, a 10. másodpercben rúgott gól eldöntötte a mérkőzést. Folyamatos, szép játékot játszottunk egész mérkőzés alatt.
Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, sok szép támadást kővetően találtunk az ellenfél kapujába. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a 22 gól önmagáért beszél.

U15 – ös korosztály 9. forduló
Gyírmót – Győri ETO FC         2 – 1
        (0-1)
Gólszerző: Fekete

Győri ETO FC: Haga – Nagy, Lengyel (Béli), Poór, Mondovics (Schmikli) – Járfás, Matetits, Kancsó (Pintér)- Fekete, Nagy (Zselló), Illés.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A mérkőzés egy rendkívül rossz talajú pályán került megrendezésre. A folyamatos játékra alkalmas játéktéren a két csapat sok technikai hibával játszott. Vereségünket a sok kihagyott helyzetnek (5-6 100%- os) és ellenfelünk nagyobb győzni akarásának köszönhetjük. A mérkőzést két bombagól döntötte el, amely így is elég volt, hogy 15 mérkőzés után vereséggel vonuljunk le. Gratulálok a Gyírmótnak.

U15- ös korosztály 8. forduló
Győri ETO FC – Haladás VSE                2 – 1        (0-1)
Gólszerző(k):Miklós, Járfás.

Győri ETO FC: Schellinó – Nagy R., Lengyel, Poór, Béli (Schmikli)– Matetits, Pintér (Mondovics), Járfás – Illés (Zselló), Fekete (Nagy Á.), Miklós (Guttyán).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az első perctől kezdve beszorítottuk ellenfelünket. Szebbnél szebb támadásokat vezetve, csak az i-re nem sikerült feltenni a pontot. Az ellenfél két kontrát tudott vezetni, melyből az egyiket góllal tudta befejezni. A folytatásban nagyszerű játékkal egyszerűen felőröltük ellenfelünket, így nem maradt el a jogos győzelem.

U15- ös korosztály 7. forduló
Héviz SK – Győri ETO FC      2 – 6        (2-2)
Gólszerző(k): Illés (2), Vörös Torma Martin, Mondovics, Miklós (2).

Győri ETO FC: Haga – Gabona (Kancsó), Lengyel, Poór, Béli (Zselló)– Nagy R., Járfás (Matatits), Vörös Torma (Pintér) – Illés, Miklós, Mondovics (Schmikli).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A szezon legjobb mérkőzése. Egy nagyon jól játszó ellenfelet sikerült meggyőző, szép játékkal megverni. Védekezésben kisebb megingásoktól eltekintve, jót nyújtott a csapat. Támadásban a rövid passzos, széleken vezetett támadásainknak az ellenfél nem találta az ellenszerét.

U15- ös korosztály 6. forduló
Győri ETO FC – Veszprém     1 – 1        (1-1)
Gólszerző: Matetits.

Győri ETO FC: Schellino – Gabona (Kancsó), Lengyel (Guttyán), Poór, Béli (Járfás)– Nagy R., Matetits, Schmikli (Nagy) – Illés, Vörös Torma, Miklós.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés. A komoly játékerőt képviselő Veszprém egy kicsit potya ízű góllal egyenlített ki. Mindkét csapat győzelemre játszott, több helyzetet is kialakítottunk a kapuknál, amit nem tudtak gólra váltani. Összességében egy küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

U15- es korosztály 5. forduló
Integrál DAC - Győri ETO FC  1 - 1         (1–0)
Gólszerző: Miklós 

Győri ETO FC: Haga – Járfás (Nagy Á.), Lengyel, Poór, Béli (Schmikli) – Kancsó, Matetits, Vörös Torma – Pintér (Guttyán)– Miklós, Illés (Zselló).
Edzés: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az öt meghatározó kezdőjátékosunkat nélkülözve, csak közepes teljesítményre volt képes csapatunk. Rossz játékfelfogásunkon a cserék sem tudtak változtatni, ezért – bár több gólhelyzetünk is akadt – a szervezetten védekező DAC elvett tőlünk 2 pontot.             

U15- es korosztály 4. forduló
Győri ETO FC – Ajka              15 – 0
(8-0)
Gólszerző(k): Fekete (5), Kalmár (5), Miklós (2), Nagy Á., Mondovics, Vörös Torma

Győri ETO FC: Haga – Nagy R. (Gabona), Lengyel, Poór (Pintér), Béli (Vörös Torma), Kancsó (Mondovics), Kalmár, Járfás, Illés (Zselló), Fekete, Miklós (Nagy Á.).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A mérkőzés a hét közben gyakorolt technikai és taktikai elemek hibátlan bemutatását hozta. A csapat végig nagy akarattal és ambícióval játszott az ellenfél nagy bánatára.

U15- ös korosztály 3. forduló
Celldömölk – Győri ETO FC                   8 – 0
        (4-0)
Gólszerző(k): Fekete (2), Guttyán (2), Vörös Torma, Miklós, Kancsó, öngól. 

Győri ETO FC: Schellino – Nagy R., Lengyel (Gabona), Járfás (Poór), Schmikli, Kancsó, Matetits, VörösTorma (Pintér)– Zselló (Nagy Á.), Miklós (Fekete), Guttyán.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Sajnos hamar kiderült, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel és csak gólarány különbsége kérdéses. Közepes teljesítménnyel is nagy különbség volt a két csapat között.

U15- ös korosztály 2. forduló
Motim – Győri ETO FC           8 – 1        (3-0)
Gólszerző(k): Illés (2), Kalmár, Fekete, Torma, Miklós, Zselló, Béli.

Győri ETO FC: Schellino – Nagy R. (Gabona), Lengyel (Béli), Poór, Mondovics (Schmikli)– Matetits (Kancsó), Vörös Torma, Miklós (Pintér) – Kalmár, Fekete (Zselló), Illés.
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - Az ellenfél nem volt egy súlycsoportba velünk. Helyzeteink 50 %- át, használtuk ki. Védekezés megfelelő, támadásban szép akciók, szárnytámogatások, beadások, gólok.

U15- ös korosztály 1. forduló
Győri ETO FC – PELC            7 – 0        (2-0)
Gólszerző(k): Fekete (3), Kalmár (3), Nagy Á.

Győri ETO FC: Haga – Gabona, Lengyel, Poór, Mondovics (Schmikli) – Nagy R. (Béli), Vörös Torma, Miklós (Nagy Á.) – Kalmár, Fekete, Illés (Guttyán).
Edző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: - A csapat már nagyon várta az első bajnokit. Az első félidő kicsit kapkodó és technikailag sok hibát hozó játéka után egy szép akciókat és gólveszélyes játékot hozó második félidőt produkált a csapat.
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
9°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013