ETO FC Győr – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-1 (0-1)
Győr, ETO Stadion 1256 néző. V.: Bognár T. (Kóbor, Becséri). 

ETO FC: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor, Csontos, Vingler (Huszár 77’), Diarra (Boschilia 71’), Anton, Bumba, Skvarka (Vera 71’), Kröhn (Lukics 77’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Szeged: Molnár-Farkas T. – Könczey, Szilágyi Z., Horváth M., Tóth B. (Kővári 77’), Papp Á., Haris (Gajdos 77’), Márkvárt, Zuigeber (Palincsár 66’), Bíró B. (Magyar 77’), Borvető (Klausz M. 90’). Vezetőedző: Alakszandar Sztevanovics.

Gsz.: Papp Á. (21’).

A 8. percben Bumba középre lőtt labdájára Skvarka érkezett és pörgetett a szegedi kapu fölé. A 15. percben Anton ugratta ki Kröhnt, visszagurított labdáját a védők szögletre vágták. Öt perccel később szép összjáték végén Papp Á. került szembe Ruisszal, majd a kapu bal oldalába lőtt 0-1. Félóra játék után Diarra ment el a jobb oldalon, a középen érkező Kröhn nem talált kaput. A félidő vége előtt Boldor szánta el lövésre magát, távoli bombája veszélyesen csapódott a léc fölé. A 63. percben gyors kontrát vezettek a vendégek, aminek a végén Borvető a jobb kapufát találta el. Hét perccel később Skvarka megpattanó lövését Molnár-Farkas tolta szögletre. A 75. percben Boschilia lapos lövését könnyedén hárította a szegedi kapus. A 82. percben Horváth M. közeli fejese ment a kapunk fölé. Egy perccel később óriási lehetőségünk volt az egyenlítésre. Bumba kapásból lőtt nagy helyzetben, ám nem talált kaput. A 87. percben Huszár ment le az alapvonalig, visszagurítására Lukic érkezett, támadónk fölé lőtt. A hosszabbításra még egy vendég helyzet jutott, Magyar közeli szabadrúgását követően Ruisz védett nagyot.

Kuznyecov Szergej: - Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, amikor úgy kapunk ki, hogy sok helyzetet alakítunk ki. A játékosok megtettek mindent, ami bennük volt, ám úgy néz ki, hogy jelen pillanatban ez nem elég a győzelemhez.