Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Mocsi és Kovács az ELIT-körben!

Mocsi és Kovács az ELIT-körben!

A férfi U17-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Eb-selejtező elitkörben. Szélesi Zoltán szűkítette az elmúlt napokban Telkiben készülő keretét, ahová két ETO játékos Mocsi Attila és Kovács Krisztián is bekerült.

Négy pont a Vidi ellen!

Négy pont a Vidi ellen!

Hétvégén csak U14-U15-ös csapatunk lépett pályára, a többi korosztályban válogatott szereplések miatt nem rendeztek fordulót. A Tuifel Péter vezette U14 fej-fej mellett halad a Videotonnal a tabellán, ahogy ezt a szombati kiegyenlített találkozó is szemlélteti. Szabó Koppány találatára nem sokkal a lefújás előtt válaszolni tudott a fehérvári együttes, így 1 pontot sikerült szerezni. Ellenben Varga Antal fiai három góllal is jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, a felszabadultan futballozó srácok már a félidőre bebiztosították magukat és magabiztos győzelmet arattak.

Iskolák kapujában

Iskolák kapujában

Egyes sportágakban teljesen hétköznapi, hogy az olimpiákon és világversenyeken érmeket halmozó fiatalok „civilekként” egyetemre, főiskolára járnak, esetleg már felsőfokú végzettséggel büszkélkedhetnek. Ugyanakkor az évtizedekkel ezelőtt fogant közhiedelem szerint a labdarúgók még csak belülről sem láttak hasonló intézményt. Ez azonban ma már egyáltalán nem így van. Sőt.

Fontos döntetlenek születtek!

Fontos döntetlenek születtek!

Kiemelt korosztályaink egyaránt 2-2-es döntetlen értek el az MTK labdarúgóival szemben és egyre kapaszkodnak fel a tabellán, emellett a Nyíregyházára utazó U15-ös csapatunk is pontot tudott szerezni a Bozsik Akadémia otthonában.

Dupla siker Kaposváron!

Dupla siker Kaposváron!

Dupla győzelem Kaposváron! A Varga Antal és Tuifel Péter vezette korosztályok tegnap a Kaposvár otthonában léptek pályára. Mindkét csapatunk hátrányból felállva fordított, majd nyerte meg a mérkőzést. Az U15 dolgát még egy kiállítás is megnehezítette a véghajrában, de a srácok jelesre vizsgázva magabiztosan gyűjtötték be a három pontot.

Megyei döntőt nyert az ETO Futsal U13-U15!

Megyei döntőt nyert az ETO Futsal U13-U15!

A kicsiknek (U11) sajnos nem sikerült, de az ETO Szabadhegy, az ETO Futsal U13 és az U15 csapatai magabiztosan nyerték a lipóti Megyei döntőt és jutottak az országos középdöntőkbe! Gratulálunk!

Tehetségek nyomában: Márton Adrián

Tehetségek nyomában: Márton Adrián

A tizenhat éves támadó harmadik szezonját kezdte meg idén az ETO színeiben és ezen idő alatt nem kevesebb, mint 89-szer volt eredményes bajnoki mérkőzésen. A gólgyáros a tavalyi esztendőben a korosztályos válogatottban is bemutatkozhatott. Hétvégén a Ferencváros elleni találatával pontot mentett csapatának.

Döntetlenek hétvégéje

Döntetlenek hétvégéje

Az U19 és az U17 is gólnélküli döntetlennel zárta a hétvégi zöld-fehér rangadót. Azonban mindkét korosztály fontos pontot szerzett, míg az idősebbeknél a listavezető, addig a fiatalabbaknál harmadik helyen áll a ferencvárosi együttes. Pontosztozkodásra került sor az U16-ban is, viszont találatokban ott nem volt hiány. 2-0-s ETO vezetést követően fordítani tudott a hazai gárda, de szerencsére Márton Adrián révén az utolsó pillanatban sikerült az egyenlítés. U14-U15-ös csapataink kedden lépnek majd pályára a Kaposvári Rákóczi otthonában.

Futsal U15: Hibátlanul jutottak a Megyei döntőbe!
Tehetségek nyomában: Volter Patrik

Tehetségek nyomában: Volter Patrik

Volter Patrik az U15 gólfelelőse. A jobblábas center a bajnokságban is már 12 találatnál jár. A hétvégén mesterhármasával oroszlánrészt vállalt a Ferencváros elleni sikerben, így nem véletlen, hogy februárban a hónap játékosának választották.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink