Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Hétvégén az országos középdöntőbe jutásért játszik az U11, U13, U15 csapatunk. A mérkőzéseket a Lipóti Sportcsarnokban rendezik.

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

A magyar U17-es válogatott az Eb-felkészülés itthoni szakaszának végén 0–0-ra végzett a törökök ellen. Kovács Krisztián végigjátszotta a találkozót, Mocsi a 41. percben állt be.

Hengerelt az U16

Hengerelt az U16

Vegyes eredmények születtek a hétvégi zöld-fehér rangadókon. Az idősebb korosztályok a Ferencvárossal mérkőztek meg - Jäkl Antal gárdája bravúros döntetlent ért el a listavezető otthonában. Az U17-nek ezúttal nem sikerült itthon tartani a három pontot, ellenben a tizenhat év alattiak meccsén gólparádénak örülhette. Az önfeledten futballozó győri srácok 5 találatig meg sem álltak. A kisebbek Szegedről 4 ponttal tértek haza.

Osztrák tornán az U8

Osztrák tornán az U8

Szombaton az ausztriai Wildonban szerepelt az ETO U8 egy 24 csapatos nemzetközi tornán. 5 győzelemmel és 2 vereséggel a 7. helyet sikerült megszerezni.

Küzdeni akarásban nem volt hiány

Küzdeni akarásban nem volt hiány

Igaz pontot szerezni nem sikerült a hétvégi fordulóban, de minden csapatunk közel járt a sikerhez. A végig fölényben futballozó U19-es labdarúgóink az utolsó pillanatban kaptak balszerencsés gólt. A tizenhét éveseknek hajtós meccsen Farkas Dániel révén csak szépíteni sikerült a véghajrában, Oross Márton fiai pedig 10 emberrel, nagyot küzdve mindössze csak egy góllal maradtak alul a debreceniekkel szemben.

Óriási Bénes gól a Bundesligában

Óriási Bénes gól a Bundesligában

A győri ETO-ban nevelkedő magyar nemzetiségű, de szlovák korosztályos válogatott Bénes László óriási góllal hálálta meg, hogy a Mönchengladbach vezetőedzője kezdőként jelölte a csapatba. A találat 3 pontot ért Dárdaiék csapata ellen.

Tehetségek nyomában: Méry Tamás

Tehetségek nyomában: Méry Tamás

A tizenhat évesek sebes léptű szélsője hétvégén kétszer is betalált a nyugati rivális kapujába. Tomi legszívesebben Szabó Lukassal játszana együtt, és ha így folytatja ez az álom hamarosan valóra is válhat.

Négy meccsen is pontot szerzett az UP

Négy meccsen is pontot szerzett az UP

Kiemelt korosztályaink itthon fogadták az Illés Akadémia labdarúgóit és magabiztos győzelmet arattak a nyugati rangadón. U19-es fiaink kétgólos előnyre tettek szert idegenben végül a hajrára egyenlíteni tudott a debreceni együttes. A tizenöt év alattiak itthon értek el 1-1-es döntetlent a harmadik helyen állomásozó MTK ellen, míg ezúttal egyedül a legkisebbek maradtak alul a fővárosi riválissal szemben.

Bozsik fesztiválon a legfiatalabbak

Bozsik fesztiválon a legfiatalabbak

Szombaton az U6/U7-es és az ETO U8/U9-es korosztályai Bőnyben jártak az 1. tavaszi Bozsik-fesztiválon. A Bozsik-program szellemiségének megfelelően minden ETO-s futballista palánta felszabadultan játszott, bátran, ügyesen cselezett. Több szép gólnak is örülhettünk!

Tehetségek nyomában: Radics Márton

Tehetségek nyomában: Radics Márton

Radics Márton az idősebb korosztályban is meghatározó játékossá nőtte ki magát. Az édesapja nyomdokaiba lépő Verebes-díjas középpályás legszívesebben Ibrahimoviccal játszana egy csapatban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink