Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Hazatértek a válogatottból!

Hazatértek a válogatottból!

Kovács Krisztián és Farkas Dániel az elmúlt másfél hétben a nemzeti csapattal Spanyolországban edzőtáborozott ahol két, pontosabban egy és fél felkészülési mérkőzést játszott, ugyanis a zord időjárási körülmények miatt a Magyarország-Románia találkozó 1:0-s állásnál félbeszakadt.

Remek U8 hétvége

Remek U8 hétvége

Az U8-as csapatunk a hétvégén két tornán is részt vett. Szombaton a Gyirmót FC által rendezett tornát nyerték meg, majd vasárnap a Videoton tornáján bronzérmesek lettek.

Országos döntőt nyertek

Országos döntőt nyertek

Az ETO-ban sportoló, a Győri Fekete István Általános Iskolában tanuló fiatalok vettek részt a hétvégén Zalaegerszegen rendezett Országos Futsal Döntőn. A tornagyőzelem, mellett a legjobb kapus címet is klubunk játékosa kapta. A sport szépségét mutatja, hogy a torna során remek barátság alakult ki a Puskás Akadémia és az ETO játékosai között, amit a közös fotó is példáz.

Tehetségek nyomában: Gacs Gábor

Tehetségek nyomában: Gacs Gábor

Gacs Gábor középpályásként az U14-es csapat motorja. Az általa mutatott futómennyiséget látva nem csoda, ha nem futballista lenne, akkor atletizálna.

U7 3. hely a Videoton tornán

U7 3. hely a Videoton tornán

A Székesfehérváron szervezett Videoton kupán az ETO U7-es csapata harmadik helyet szerezte meg, a bronzmérkőzésen a Mészöly focisulit legyőzve.

Dietetikus előadás az ETO-ban

Dietetikus előadás az ETO-ban

Szerdán 17:00-kor az ETO Gimnáziumban a sporttáplálkozásról tart előadást dietetikusunk, amire várjuk labdarúgónkat, szülőket és a hozzátartozókat.

U10-es ezüst Siófokon

U10-es ezüst Siófokon

Az U10-es csapatunk Siófokon vett részt az Onhausz Tibor emléktornán, ahol ezüstérmet szerzett. A torna legjobb játékosának a győri Szép Mártont választották. Az U9-es csapatunk Székesfehérváron szerepelt teremtornán.

U8-as tapasztalatok a Mészöly kupáról

U8-as tapasztalatok a Mészöly kupáról

Az ETO U8-as fiataljai is részt vettek a Mészöly kupán, ahol az ETO U7 és U10-es csapata is megmérettetett. A csapat edzője Halász Attila meséli el a tapasztalatait.

Tehetségek nyomában: Fél Patrícia

Tehetségek nyomában: Fél Patrícia

Fél Patrícia 16 évesen már bemutatkozhatott a magyar élvonalban. Az idei szezonra pedig egészen megtáltosodott, a bajnokságban megszerezte élete első NBI-es gólját is és tagja volt az EB csoportból bravúrosan továbbjutó U19-es válogatottnak is. Az ETO-ban már a csapat egyik meghatározó játékosává vált és nem csak a védekezésből, hanem egyre inkább a támadások felépítéséből is kiveszi a részét. Ennek ellenére válaszai is szerénységről árulkodnak.

Tehetségek nyomában: Ominger Gergő

Tehetségek nyomában: Ominger Gergő

Ominger Gergő az U15-ös csapat tagja, erősségei közé tartozik a hosszú passzok kivitelezése és a párharcok megnyerése. Leginkább Pogbával szeretne együtt játszani.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink