Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Győrben lesz a JET-SOL Liga női teremtorna

Győrben lesz a JET-SOL Liga női teremtorna

A Magyar Labdarúgó-szövetség január 20-án és 21-én, Győrben, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezi meg a Jet-Sol Liga csapatainak – immár hagyományos – pénzdíjas teremtornáját.

Egy nehéz döntés hátteréről - visszalépett a bajnokságtól női futsal csapatunk
Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva, július 10-én kezdi meg az ETO FC Győr női NB I-es csapata a felkészülést az új bajnoki szezonra. Dénes Andrással, a klub női szakágának vezetőjével arról beszélgettünk, milyen változások várhatók a győri lányok életében.

Gődér Brigi a skótok ellen

Gődér Brigi a skótok ellen

Bár a játékosaink többsége már nyári pihenőjét élvezi, Gődér Brigitta számára még nem ért véget a szezon. Brigi pénteken este, a skóciai Falkirkban, az Eb-résztvevő skót csapat ellen lépett pályára, a román válogatottban. Hátvédünk csereként állt be a házigazdák által 2-0-ra megnyert találkozón – amikor pályán volt, biztosan állt a lábán a védelem, nem is kapott gólt.

Németh Loretta Cipruson folytatja

Németh Loretta Cipruson folytatja

Az MLSZ vasárnapi díjátadóján, a RangAdó gálán a szezon legjobb női játékosa elismerésre jelöltek között ott volt a legjobb három között Németh Loretta is, akinek – legalábbis egy időre – alkalmasint ez volt az utolsó „fellépése” az ETO FC Győr labdarúgójaként.

Továbbra is van esély a bronzra

Továbbra is van esély a bronzra

U18-as csapatunk derekasan küzdött a meleggel a Ferencváros vendégeként, de sajnos vereséget szenvedett. A lányok – elkerülhető gólokat kapva – a 61. percre már háromgólos hátrányban voltak, ám összekapták magukat, és a hajrában Böcskei Niki (71.) és Bódai Viki (72.) góljaival szépítettek. Az utolsó percekben az egyenlítésre is volt esélyünk, de nem sikerült a hazaiak kapujába préselnünk a labdát

Érmes lehet mindkét leány utánpótlás csapatunk

Érmes lehet mindkét leány utánpótlás csapatunk

A Süle János által irányított U18 megtáltosodott a Kiemelt csoport legjobb négy csapatának rájátszásában, és a múlt heti, Kóka FNLA elleni idegenbeli siker (4-3) után, a bajnoki aranyérem kapujában álló MTK Hungáriát is megverte – simán, 3-0-ra.

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

A szombathelyiek hazai pályán az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–1-re legyőzték kupadöntős csapatunkat a női NB I bronzcsatájának harmadik mérkőzésén. Ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és megszerezte a harmadik helyet.

Újabb lépés a dobogó felé

Újabb lépés a dobogó felé

Egygólos vendég előny után, Süle duplájával sikerült nyerünk a bronzcsata hazai mérkőzésén. A második félidőben hatalmas akarattal küzdő győri lányok ezzel újabb lehetőséget teremtettek maguknak, hogy jövő héten ismét pályára léphessenek a Szombathely otthonában! ETO FC Győr - Viktória FC 2-1 (0-1)

Arany a diákolimpián

Arany a diákolimpián

Hétvégén a Fehér Miklós Akadémián tanuló gimnazista lányok a Diákolimpia Országos döntőjén vettek részt Szekszárdon. A szombati csoportmérkőzéseket szinte hibátlanul vette a csapat, mindössze csak a fővárosiaknak sikerült felülmúlni a győrieket. Vasárnap a helyosztók következtek, ahol a lányok már kapus nélkül küzdve egészen a döntőig meneteltek. A fináléban szintén a budapesti iskolával kellett megmérkőzni az aranyéremért. Ott már nem hibáztak labdarúgóink és könnyed 4:1-es sikert aratva újra a Fehér Miklós Gimnáziumhoz került a vándorserleg. Emellett egy különdíjat is hazahozhattunk, Süle Jánost, aki egyben az U18-as csapat vezetőedzője is – a legjobb felkészítőnek választották. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink