Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Gólzápor a lányoknál

Gólzápor a lányoknál

Összesen 23! találat született a leány utánpótlás hétvégi fordulójában. Míg a Lenzsér Zsolt vezette U15 6:0 arányban győzött a Kaposvár otthonában, addig Süle János lányai itthon rúgtak 17-et a Szombathelynek. Böcskei Nikoletta egymaga hétszer volt eredményes, ezzel 16 gólos a bajnokságban.

Egy góllal jobbnak bizonyult az MTK

Egy góllal jobbnak bizonyult az MTK

1:0-ás hazai vezetés után a második félidőben Öreg révén még az egyenlítés sikerült, de egy kapushibát követően újabb találatok jegyzett az MTK, amire viszont már nem érkezett győri válasz. A rájátszás utolsó előtti fordulója 2:1-es végeredménnyel zárult.

Női futsal: Megnyerte az Alsóházat az ETO!

Női futsal: Megnyerte az Alsóházat az ETO!

Izgalmas és fordulatos meccsen két gólos győri előnyt egy perc alatt dolgozta le a végig vészkapus játékkal taktikázó Csömör. Ezután kétszer is vezettek, de az ETO végül a hajrában meg tudta nyerni 8-6-ra az óriási csatát. Süle Dóra 4, Tillinger 2, Dikanová és Zemlényi 1-1 gólt szerzett. Mindkét csapat játékosai a szívét lelkét beleadták a mai találkozóba, aminek az eredménye egy nagy iramú, izgalmas, fordulatos gyönyörű futsal meccs lett!

Győzni mindenáron!

Győzni mindenáron!

A rájátszás utolsó fordulójában az Árkád ETO-Airnergy mérkőzésen ma este eldől, az ETO vagy a DEAC fogja nyeri az női futsal Alsóházat és vele együtt a 2016/17-es bajnokság 6. helyét.

Történelmet írtunk az ezüsttel

Történelmet írtunk az ezüsttel

A magabiztosan játszó Ferencváros mellett a zord időjárási körülményekkel is nagy harcot kellett vívnunk a fináléban. A realitás talaján maradva, ismerve a két együttes közti különbséget, nem okozott meglepetést a fővárosiak győzelme, akik ezúttal 6 góllal bizonyultak jobbnak lányainknál. Ennek ellenére az ETO női labdarúgó csapata eddigi legnagyobb sikerének könyvelheti el, hogy a Magyar Kupa döntőjébe jutott.

Döntetlennel zárult a nyugati rangadó

Döntetlennel zárult a nyugati rangadó

0:0-ás félidőt követően Siklér Kinga révén a második játékrészben már korán vezetést szerzett a vendég együttes, amire a 60. percben Németh Lorettának sikerült válaszolnia. A lefújás előtt negyed órával a játékvezető kiállította a csereként beállt Sülét, így tíz emberrel nagyot küzdve 1 pontot szereztünk a Viktória ellen.

Győri gólszerző Izland ellen

Győri gólszerző Izland ellen

2:0-ás győzelemmel zárult a Magyarország-Izland női U19-es felkészülési mérkőzés, ahol a mieink első találatát Süle Dóra szerezte rögtön a 8. percben. Fél Alexandra kezdőként lépett pályára Fél Patrícia pedig a második játékrészben kapott lehetőséget - így testvériesen osztoztak a Felek félidőkön.

Egygólós siker Szombathelyen

Egygólós siker Szombathelyen

Végig fegyelmezetten, türelmesen futballozva Öreg Cintia 80. percben szerzett találatával 1:0 arányban nyertük a nyugati rangadót

Bravúros pontszerzés

Bravúros pontszerzés

2-2-es döntetlent ért el az Árkád ETO a Göcsej SK otthonában egy fordulatos, magas hőfokú, mérkőzésen. A győri lányok óriási szívvel harcoltak, Zemlényi Csenge találatával szerezték meg a vezetést. Miután a Göcsej fordított Marsai duplájával, fejben nem estek össze, hanem volt erejük Tillinger góljával kiegyenlíteni az állást, ezzel megszerezni az egyik bajnoki pontot.

Juhász Anita elismerésben részesült

Juhász Anita elismerésben részesült

Tegnap a Magyar Női Labdarúgás Napján, a válogatott mérkőzés szünetében a szövetség díjazta azokat, akik sokat tettek hazánk női futballjáért. Juhász Anita, klubunk női szakág vezetője elismerő kitüntetést vehetett át több évtizedes fáradhatatlan munkájáért - részese volt a győri női labdarúgás megteremtésének és hatalmas szerepet vállalt ennek fejlődésében és eredményességében. Ahogy a helyszínen fogalmaztak – Anitának köszönhetően Győrben a női labdarúgás élt, él és élni fog! Gratulálunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink