Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Kupadöntőben a győri lányok!

Kupadöntőben a győri lányok!

Németh és Süle góljával története során először győzte le az ETO a fővárosi rivális MTK csapatát a Magyar Kupa elődöntőjében. A másik mérkőzésen a Ferencváros szintén 2-0 arányban múlta felül a Szombathelyi Viktóriát. A két győztes április 19-én az Új Hidegkuti Nándor Stadionban - tévéközvetítés mellett - játszik majd kupadöntőt.

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Öreg Cintia a női csapat kapitánya az ETO-ban töltött évei során igazi vezérré nőtte ki magát és tavaly már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. A villámléptű támadó remekül kezdte a tavaszi rajtot rögtön három találattal köszönt be új pozícióján, így jelen pillanatban csapata házi gólkirálya.

Tizenöt a 15-nél!

Tizenöt a 15-nél!

Kiütéses győzelmet aratott tegnap az ETO korosztályos lány csapata az Airenergy együttese ellen. A félidőben már 12 volt a két csapat közti különbség, amit a második játékrészben további 3 találattal növeltek. Hangyál Vanessza egymaga 7-szer(!) volt eredményes, ezzel átvéve a vezetést a bajnokság góllövőlistáján. A hétvégi Ferencváros elleni rangadót a tabella éléről várhatják labdarúgóink.

A nőknél is jön a zöld-fehér rangadó!

A nőknél is jön a zöld-fehér rangadó!

A múlt heti Kóka elleni 2-1-es sikert követően az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Ferencvárost fogadjuk hazai környezetben. A derbi vasárnap 11:00 órakor az ETO Camping pályáján kerül megrendezésre.

Kovács Laura és Bódai Viktória az ELIT-körben!

Kovács Laura és Bódai Viktória az ELIT-körben!

A magyar női U17-es válogatott EB selejtező Elit körön vesz részt 2017. március 13. és 18. között Szerbiában. A keretbe két ETO-játékos Kovács Laura és Bódai Viktória is meghívást kapott. Schumi Dorottya szövetségi kapitány védő pozícióban számít a győri duóra, akiket már a felkészülési mérkőzéseken is folyamatosan tesztelt.

Parádés hétvégét zárt a lány szekció!

Parádés hétvégét zárt a lány szekció!

Szombaton az U15 és az U18-as korosztályunk is tornagyőzelmet aratott. Míg a kisebbek a veszprémi Tavaszváró focitornáról hozták el a serleget, addig a nagyobbak Gönyűn a 14-15 éves fiúk között lettek a legjobbak.

Győzelemmel rajtolt női csapatunk!

Győzelemmel rajtolt női csapatunk!

Egy gólos hátrányból Öreg duplája révén sikerült megfordítani a mérkőzést, így 2:1-es győri sikerrel zárult a KÓKA és az ETO találkozója a JET-SOL liga 13. fordulójában. A szombathelyi Viktória pedig kikapott a Ferencváros otthonában, így megközelítettük a tabellán a nyugati riválist.

Hárman az Isztria kupán!

Hárman az Isztria kupán!

Az „A” válogatottal egyidejűleg a „B” válogatott is nemzetközi tornán vesz részt Horvátországban. A B válogatottat néhány felnőtt kerettaggal kiegészülve, többnyire a tavaszi ELIT-körre készülő U19-es korosztály alkotja. A négycsapatos megmérettetésen a házigazda horvátokon kívül a bosnyák és a francia együttes ellenfelei leszünk. Az utazók között a már megszokott győri trió Fél Alexandra, Fél Patrícia és Süle Dóra kapott helyet.

Németh Loretta a válogatottban!

Németh Loretta a válogatottban!

A napokban kijelölte a Ciprus Kupára utazó 24 fős keretét Markó Edina szövetségi kapitány. A női A válogatott február 28. és március 9. között Ciprusra utazik, hogy megmérkőzzön a walesi, az ír és a cseh nemzeti csapattal. A csatársorban Németh Loretta személyében egy ETO játékos is helyet kapott, aki a tavalyi esztendőben góllal debütált a felnőttek között.

9 a Temesvár ellen!

9 a Temesvár ellen!

Süle háromszor, Öreg kétszer, Fleck és Németh egyszer-egyszer, Kalmár pedig büntetőből volt eredményes - fölényes győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink